- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
kaç yaşındasın?
Ben sizin yerinizde olsam biraz kendimi geri çekerim,aynı sınıfta olmanız avantaj bence onu umursamadığınızı göstermelisiniz.Ama bi yandan aşk acınızı dibine kadar yaşayın içinizde tutmayın,yaz tatilinde biraz toparlanırsınız ama sakın boşluğunuza gelipte aramaya fln kalkmayın. Aşk acısının tarifi yoktur arkadaşım bilirim ama bunun tek ilacı zaman.Biraz zamana bırak
karsına daha ne düzgün ne beyfendiler çıkar insanlar çok güzel rol yapabilirler..bence yaşın daha küçük onu artık arama sorma görmezden gel seni kaybettiğini anlayınca geri döner ki hiç şaşırma çünkü bu tipler hep öyle olur benden sana abla tavsiyesi olsun sakın üzülme gerçekten çok çok ilerde olsaydı canın o zaman daha çok yanardı birde babamını kaybetmissin bende 7 ay önce kaybettim babamı evliyim üstelik hayatta en değerli şey ailen başkada hiç kimseye değmez.
çok saolun .. çok ısrar ettim şu 1.5 haftadır falan herşeyi yaptım .. inanın..
ama şunu demesin hemen pes etti falan diye en azından uğraştığımı gösterdim..
bende kusur falan varsa affına sığınarak özür dilerim dedim...
elimden geleni yaptım hemen sırt çevirmedim .. dün durumu özettleyen hoşçakalla biten bir mektup yazdım..
ve yüreğim yana yana bitirdm
Dediğim gibi zamana bırak.. Emin ol daha iyi olucak kendimden bildiğim için söylüyorum
canım benim kardeşim hafif topluydu daha bebekti , ama çok tatlı bir yüzü vardı..
bakan bir daha bakıyordu diyebilirim..
artık nasıl baktıysa halam çocuk tuhaf tepkiler veriyor .. ve bakışları çok farklıydı yani hissediyorsun bu çocuk 1 günde değişmez ya..
eski sevgilimde de birebir aynı şeyleri görüyorum , ve zamanında tanık olduğum için hissediyorum ..
eski sevgilimde çok kiloluydu rahat 20 kilo verdi .. sakal falan bıraktı.. kardeşi bile abla nasıl bakıyorlar abime diyor..
çocuk memlkete gitti geldi kardeşim gibi oldu davranışları
canim eski sevgiline nazar degmemis totosu kalkmis sadece
egosu tavan yaptı beyefendinin bilmiyorum ki
artik gururunu eline almanin zamani tatlim.. kimseyi duygu somurusuyle mektuplarla geri donduremezsin. daha da dotunu kaldirirsin sadece.
onu bosver zaten dusunmeye degmez ama bundan sonra kendin icin yapabilecegin en guzel sey onu GERCEKTEN unutmak. cok basit aslinda, derslerine konsantre ol, kendine yapacak bir seyler bul, farkli ortamlarda sosyallesmeye hayatin tadini cikarmaya bak. daha 20 yasindasin birak sen onun pesinde kosup yemekler yapip ezikleyecegine baskalari senin pesinden kossun.. hayat hanzonun biri icin feda edilecek kadar degersiz degil canim
ahh ne güzel de söylediniz.... daha yeni anladım .... meğer kendimi ne yıpratmışım...
o çok yanacak çokk annesi bile bana diyor senin gibi iyi kalpli birini bulamaz diye..
yaa bosver anasinin danasinin dediklerinden sana ne? sen artik hayatinin merkezini degistirmeye bak cicim. o da ister yansin ister yanmasin bosverrrrr cunku o sen hic bi yerine takmiyor su an (dost aci soyler ama boyle) sen de onu takma tatlim, inan en kolayi bu cunku geri dondurmeye degmez bi tip. benim de unideyken bi sevgilim vardi seninki gibi kokunu ozledim dedigimde kargo posetine osurup yollarim istersen derdi :))) yani o derece odun ve okuzdu bir kac sene once evlenmis. simdi sadece karisina zavalli diyebiliyorumben de iyi ki ayrilmisiz da simdiki nisanlimla tanismisim diyorum ) bosver yani o yuzden. eminim seni hakeden birileriyle karsilasak ve bu gunleri keske o kadar uzulmeseydim diyerek hatirlayacaksin..
Allah da seni güldürsün canım emi
bu durgun halimle güldürdün beni
arkadaşlar sevgilimden ayrılmıştım...
zaten artık ondan beklentim yok .. Allahıma binlerce şükür ayaktayım ..
yalnız şunu paylaşmak istiyorum sizinle ...
eski sevgilim diyim .. 22 yaşında kilosu vardı ( yaklaşık 10 - 15 kilo ) verdi burada üniv. okurken .. hafif sakal bırakmıştı ben seviyorum diye..
esmer yanık bir teni var.. ne olduysa memleketine gitti oldu ..
çocuk bir geldi.. Aman Allahım patlamaya hazır bomba gibi.. ben ayrılalım demiştim benimle ilgilenmiyor diye.. Nur diyor peygamber demiyor..
artık kesinlikle bittiğini söylüyorum.. sensiz_asla bir tuhaf oldum içimden sana karşı birşey gelmiyor dedi. ya bundan 1 ay önce doğum günümü deli gibi kutladı..
hani imkansız derler ya .. çocuk yüzüme bakmıyor.. kapımda yattığı zamanı bilirim.. daha 1 sene yeni doldu ilişkimiz.
neyse kardeşiyle konuştum dedim noldu böyle ona .. bana söylediği şu .. abla zayıfladı etti .. teyzemin halalarımın kızı nasıl bakıyorlar ediyorlar sana anlatamam.
daha farklı gözle bakıyorlar dedi.. çünkü biliyorum 2 hafta önce yani memleketine göndermeden önce yine kavga ederdik ama bana bakışını bilirim..
resmen bakışları donmuş ya .. böyle bir tuhaf ani tepkiler veriyor.. mesela saat 7 gibi arkadaşlarıyla çıkacaktı.. burası küçük o saatte çarşı durur..
napcaksın dedim.. sanane ya naparsam yaparım dedi ve alay edercesine güldü .. yok birde sana mı soracm diyor..
bu çocuk böyle değildii.. aklım almıyor.. tavırları , bakışı bu denli değişemez.
hissediyorum çok büyük bir nazar var üzerinde çünkü kardeşimde de bi zamanlar böyle birşey vardı.. kardeşimdeki tepkilerin aynısını veriyor..
sonra nazar çıkmıştı baya bi..
sizce napmalıyım.. şu nazarı atmak için.. başına bela gelecek içime kolay kolay doğmaz eminimm kızlar
--ayrıca arkadaşlar ailevi sorunları da çok büyükk .. arkamda biri olsun beni beklesin istemiyorum diyor
bende önceden inanmıyordum nazara ama 2 yaşında yeğenimin beyninde tümör çıktı kötü huylu.. şuan tedavi görüyor.. bi hocaya okuttuk kesinlikle nazardan diyor.. o yüzden inanıyorum artık.. gerçekten nazar çok değiyor arkadaşlar.. biz okutuyoruz devamlı.. nazar muskası takıyoruz.. bi şekilde korumaya çalışıyoruz.. sende adını ver imanına güvendiğin bi hocaya okusun onu.. yada bi şişe su okut.. içirebilirsen okut onu.. yani seninle arası kötüymüş.. elinden su içer mi bilmem... zemzem suyuda bulabilirsen içirebilirsin..
zıkkımın dibiniicsin bence bu saatten sonra!
yaa bosver anasinin danasinin dediklerinden sana ne? sen artik hayatinin merkezini degistirmeye bak cicim. o da ister yansin ister yanmasin bosverrrrr cunku o sen hic bi yerine takmiyor su an (dost aci soyler ama boyle) sen de onu takma tatlim, inan en kolayi bu cunku geri dondurmeye degmez bi tip. benim de unideyken bi sevgilim vardi seninki gibi kokunu ozledim dedigimde kargo posetine osurup yollarim istersen derdi :))) yani o derece odun ve okuzdu bir kac sene once evlenmis. simdi sadece karisina zavalli diyebiliyorumben de iyi ki ayrilmisiz da simdiki nisanlimla tanismisim diyorum ) bosver yani o yuzden. eminim seni hakeden birileriyle karsilasak ve bu gunleri keske o kadar uzulmeseydim diyerek hatirlayacaksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?