Eski sevgilimdeki değişiklikler..

Ben sizin yerinizde olsam biraz kendimi geri çekerim,aynı sınıfta olmanız avantaj bence onu umursamadığınızı göstermelisiniz.Ama bi yandan aşk acınızı dibine kadar yaşayın içinizde tutmayın,yaz tatilinde biraz toparlanırsınız ama sakın boşluğunuza gelipte aramaya fln kalkmayın. Aşk acısının tarifi yoktur arkadaşım bilirim ama bunun tek ilacı zaman.Biraz zamana bırak

çok saolun .. çok ısrar ettim şu 1.5 haftadır falan herşeyi yaptım .. inanın..

ama şunu demesin hemen pes etti falan diye en azından uğraştığımı gösterdim..

bende kusur falan varsa affına sığınarak özür dilerim dedim...

elimden geleni yaptım hemen sırt çevirmedim .. dün durumu özettleyen hoşçakalla biten bir mektup yazdım..

ve yüreğim yana yana bitirdm

karsına daha ne düzgün ne beyfendiler çıkar insanlar çok güzel rol yapabilirler..bence yaşın daha küçük onu artık arama sorma görmezden gel seni kaybettiğini anlayınca geri döner ki hiç şaşırma çünkü bu tipler hep öyle olur benden sana abla tavsiyesi olsun sakın üzülme gerçekten çok çok ilerde olsaydı canın o zaman daha çok yanardı birde babamını kaybetmissin bende 7 ay önce kaybettim babamı evliyim üstelik hayatta en değerli şey ailen başkada hiç kimseye değmez.

çok saolun .. fikirleriniz için..

şuan kendime yazık ediyorum ama aslında o yazık etti kendine ben bir senemi heba etmiş olabilirm ama o farkında olmadan ömrünü, ömrünü paylaştığı insanı sildi..

Dediğim gibi zamana bırak.. Emin ol daha iyi olucak kendimden bildiğim için söylüyorum

canim eski sevgiline nazar degmemis totosu kalkmis sadece

egosu tavan yaptı beyefendinin bilmiyorum ki

artik gururunu eline almanin zamani tatlim.. kimseyi duygu somurusuyle mektuplarla geri donduremezsin. daha da dotunu kaldirirsin sadece.

onu bosver zaten dusunmeye degmez ama bundan sonra kendin icin yapabilecegin en guzel sey onu GERCEKTEN unutmak. cok basit aslinda, derslerine konsantre ol, kendine yapacak bir seyler bul, farkli ortamlarda sosyallesmeye hayatin tadini cikarmaya bak. daha 20 yasindasin birak sen onun pesinde kosup yemekler yapip ezikleyecegine baskalari senin pesinden kossun.. hayat hanzonun biri icin feda edilecek kadar degersiz degil canim

ahh ne güzel de söylediniz.... daha yeni anladım .... meğer kendimi ne yıpratmışım...

o çok yanacak çokk annesi bile bana diyor senin gibi iyi kalpli birini bulamaz diye..

ahh ne güzel de söylediniz.... daha yeni anladım .... meğer kendimi ne yıpratmışım...

o çok yanacak çokk annesi bile bana diyor senin gibi iyi kalpli birini bulamaz diye..

yaa bosver anasinin danasinin dediklerinden sana ne? sen artik hayatinin merkezini degistirmeye bak cicim. o da ister yansin ister yanmasin bosverrrrr cunku o sen hic bi yerine takmiyor su an (dost aci soyler ama boyle) sen de onu takma tatlim, inan en kolayi bu cunku geri dondurmeye degmez bi tip. benim de unideyken bi sevgilim vardi seninki gibi kokunu ozledim dedigimde kargo posetine osurup yollarim istersen derdi :))) yani o derece odun ve okuzdu bir kac sene once evlenmis. simdi sadece karisina zavalli diyebiliyorum ben de iyi ki ayrilmisiz da simdiki nisanlimla tanismisim diyorum ) bosver yani o yuzden. eminim seni hakeden birileriyle karsilasak ve bu gunleri keske o kadar uzulmeseydim diyerek hatirlayacaksin..

Allah da seni güldürsün canım emi

bu durgun halimle güldürdün beni

bende önceden inanmıyordum nazara ama 2 yaşında yeğenimin beyninde tümör çıktı kötü huylu.. şuan tedavi görüyor.. bi hocaya okuttuk kesinlikle nazardan diyor.. o yüzden inanıyorum artık.. gerçekten nazar çok değiyor arkadaşlar.. biz okutuyoruz devamlı.. nazar muskası takıyoruz.. bi şekilde korumaya çalışıyoruz.. sende adını ver imanına güvendiğin bi hocaya okusun onu.. yada bi şişe su okut.. içirebilirsen okut onu.. yani seninle arası kötüymüş.. elinden su içer mi bilmem... zemzem suyuda bulabilirsen içirebilirsin..

zıkkımın dibiniicsin bence bu saatten sonra!

valla bundan sonra zannetmiyorum ki karşısına çıkacak kişi benim gibi davransın

bugünn beni yemeğe götürecekmişş bakkk senn mesajj attı nerdesin dedi yemek konusunu açtı 2. mesajında

bende geç cevap verdim... eve doğru yürüyorum aç değilim ..

şok olmuştur..

daha dün gözünün önünde ağlayan bugün reddetti ..

kudursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…