Eski Sevgilimden Gelen Mail ve Vicdan Azabım

Aslında tabi ki kötü bir şey yapmamışsınız.. Ama bu bence gizlenmemesi gereken bir şey, fikrimce erkek arkadaşınız önce sinirlenecek ama daha sonra bu olayda bir art niyet olmadığını idrak edecektir.. Şahsen ben olsam sevgilime anlatırdım çünkü o yapsa bana anlatmasını isterdim.

eski sevgılının karısıda ne moderenmiş..

bırde keşke hep beraber oturup dostca cay ıcebılsek demiş..

bu işi sonu eş değiştirmeli grup fantezisine gıdiyor sanki tövbe bismillah

Güldüm yeminle...

İçin rahat etmiyor ise, benim de etmezdi herhalde böyle bir durumda, kırmadan oldugu gibi anlat ve mailleri göster sevgiline, bu yazısmayı kesmelisin ama artık, fazla uzatmadan.

Gercekten bir daha asla konusmayacaksaniz söylememelisiniz bence. Vicdan azabi cekecek bir sey yapmamissiniz su durumda.

Nasıl bi cinsliktir bu yahu iftira at insanın canını yak sonra vicdanın tutusunca destanlar yaz, bir de bunların üstüne bu kadar üzdügün insanı zor durumda bırak. Cok sabırlıymıssınız bence iyi ki sevgilinizi bu sacmalıga dahil etmemissiniz. Sonucta iyi niyetle yaklasmıssınız karsı tarafın da üstelemesine fırsat vermemissiniz.
Ben olsaydım kesinlikle söylemezdim. Cünkü yok yere gecmiste kalmıs üstelik evlenmis biri icin huzurunuz kacacak ve belki de süphe duyacak sevgiliniz. Degmez bence.

Senin yerinde olsam bende cok kotu olurdum ya. eger sevgilin sadece helallesme bolumunu anlayabilecek biri ise soylerdim. ama sadece benden helallik aldi bolumunu. gerisini kesinlikle soyleme. herkesin icine kurt duser. ama beni anlamaz ters tepki yapar diyorsan herseyi sil. spam yap . hic haber filanda gelmesin

Iki eski sevgili birinin esi birinin sevgilisi esliginde oturup cay kave icecekler ben kizardim geri kafaliyim evet

benim sevgilim olsa kesin kabul ederdi böyle bi çift buluşmasını.
Yani hala sevdiğim bir arkadaşım olan eski sevgilime "istanbula geldiğinde bizim otelde kalırsın" diye teklifte bulunduğuna göre-bunu da söylesem anlayışla karşılardı harhalde^^
Bilmiyorum ikimizin sevgilisinin de arap olmaktan başka ortak noktası var mı ama bence siz de söyleyin
en azından gizlemiş olmazsınız.
bi de şöyle bir durum var eski sevgiliniz pek sağlam bir ayakkabı değil.Belki de karısının varlığınızdan haberi bile yoktur ve öğrendiğinde size ulaşıp tadınızı kaçırabilir,böyle bir durum olduğunda olay hakkında hiçbir fikri olmayan sevgiliniz onlara inanabilir...

Ben olsam soylemem. Ne gerek var,herseyi de bilmesin. Bir hata yapmamissiniz sonucta.

Bence bir daha kesinlikle eski sevgilinizle iletişime geçmeyin. Bunu da sevgilinize anlatmayın derim.

mailleri silmemiş olsaydın söyleyebilirsin sevgilinin tutumuna göre derdim ama mailleri silmişsin şimdi görmek istese söylediğinde "sildim" dersen daha da kuşkulanabilir bence... o yüzden söylemesen daha iyi sanki...

Bende soylememen taraftariyim gizli bi iş çevirme şeklinde bi durum yok helallik alıp verilmiş karşıdaki kişi evli herhangi bir muhabbet uzama durumu yok sen şimdi ne kadar olayı tüm acikligiyla anlatsanda hayatındaki beyefendi ne yazık ki bilmediği daha bir çok şey olduğuna dair hisse kapilacak bu mail olayını kaldirabilecek bir insan değil belli ki öyle olsa zaten böyle bir konu açmadan direk kendisine soylerdin baştan böyle bir durum hiç gelismeseydi daha iyiydi ama olmuş artık

bence söyle..ne olacağı belli olmaz.eşiyle arası kötü olursa ilk arayacağı kişi sensin.sana gene mail atarsa ve o zaman sevgiline söylersen neden önceden mailleştiğinizi söylemediniz derse hesap veremezsin..kendini sevgilinin yerine koy.vicdanen rahat olamazsın bence söylemelisin.

Adam 4 sene sonra arıyor helallik istiyor ve eslerle de olsa görüşmek istiyor..ya bu adamin niyeti farklı olmasın hani doğru da söylüyor olabilir? Ama su anda biz bunu bilemiyoruz o yüzden ne olur ne olmaz sen sevgiline anlat bence...cunku sen mailleri sildin ama onun bir kopyası hala eski sevgilide olabilir? Temkinli olmakta fayda var gibi geldi bana..

her zaman her şeyi bilmek iyi değildir. ben söylemezdim.
eski sevgili hayatın gerçeklerini ölümle ile tanışınca farketmiş ki, kimbilir ne ince düşünceler üzerine o özürü dilemiş.
sen dünyamı haram et sonra da gel helalleşelim.
ben olsam napardım, iletişime geçmezdim, onu vicdanıyla bırakırdım.
bence sanki bu aramaların devamı gelir gibi.

bu eski sevgililer yıllar yıllar sonra özellikle de ne hikmetse evlenince ortaya çıkarlar ve helallik istemek gibi saçma sapan bir bahaneyle tekrar hortlarlar. karşınızdaki kişi son derece pişkin ve yüzsüz bir insan ki sen sevgilin eşim ben çay içelim diyebiliyor. adım gibi eminim ki helallik de hikaye. böyle basit kurgulamaların içinde bulunmayın, sevgilinize anlatmayın ve mail adresini de engelleyin derim ben..

4lu olarak yemek yemeyi mi teklif etti?!
yeniden msj atacak olmasi guclu bi ihtimal.. sana ulasmasini engelle oncelikle.. hesap kapandiysa soylemenin bi anlami yok, bos yere ortalik karisir ve guven sorunu olusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…