Eski Sevgilimden Gelen Mail ve Vicdan Azabım

Bence söyleme sevgiline, zaten onun da eşine söylediğine inanmadım. Hiçbir kadın eski sevgilinden helallik al demez bence..sen de gereksiz uzatmışsın muhabbeti hem iftira attı diyosun , hem muhabbet ediyosun cevap bile vermemeliydin ..

senin erkek arkadasin irakliydi dimi gecen eski bir konunda okudum yani benim esimde arap ben olsam söylemezdim cünkü onlar bizim türk erkekleri gibi karsilamiyorlar bu durumu haaaaaaa bu arada ne yaptiniz erkek arkadasinla aileler sorun yapiyor diyordun?

konu kapandıysa, ortak arkadaşınız yoksa söyleyipte ortamı germenin ne anlamı var? eğer söyleyecek olsaydınız en başında bana böyle böyle mail atıyor, cevap vermek istiyorum tarzında söyleyebilirdiniz, ama cevap vermişsiniz muahbbet etmişsiniz herşey olup bitmiş yani. Gereksiz bence.

Ama sevgilinizin öğrenme gibi bi durumu varsa söyleyint abi, sizden öğrenmesi daha iyidir.

Sakin soyleme empati yap o boyle bir sey soylese ilk ne yapardin emailri gormek isterdin ne konustular diye dolasiyla oda isteyecek mailer silinmis bu sefer ne dusunecek ne konustularda bana gostermek istemedi erkek kafasi yazip cizecek sanada senoryayu bitirmek kalacak bosver kapat konuyu,ha birde erkekler fiziksel payladimlarda bulundugu kadinlarin hakkina girdiklerini dusunurler onemserler onemsemezler o ayri ama yeni sevgili bunu dusunurse iste o kotu olur

aynı şey benımde başıma geldi bence hiç gerek yok soyleyıp canını sıkmaya hesabı kapatmıssınz işte onemlı olan bu.

Ay ne gereksiz bişey ya. Hakkını helal bile etmeyecek kadar öfkeli olduğun eski sevgilinle konuştun diye bunu herkese anlatman mı gerek. Hemde en özel insana. Sevgilinin yerinde olsam. Bu bana anlatacağın kadar önemli bişeyse git konuşmaya devam et derdim, çok etkisinde kalmışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…