Eski Sevgilimden Gelen Mail ve Vicdan Azabım

kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi siz niye yapıyorsunuz? aynısını sewgilin yapsa buraya konu açardın sewgilim eski sewgilisiyle görüşüyo hemde ewli kız filan diye yapmayın böyle gereksiz sonradan vicdan azabı duycağınız şeyler madem yapıyosun arkasında dur

Unut gitsinn,söyleme ... Ben olsam sizin yerinizde bu kadar çok muhabbet etmezdim "Hakkımı helal etmiyorum" derdim tamam,yeterlidir onun için ya da "Ediyorum" v.b. Fazla muhabbete girmişsiniz.

ANLATMA AKLINI BULANDIRMA
BİR DAHADA ONUNLA GÖRÜŞME

Bence sewgiline anlatmamalısın.. bunda anlatılcak bişey yok.. boşu boşuna adamın beynini kurtlandırma.. çok gereksiz eski sewgilim helalleşmek istedi de bilmem ne diye....
kmseden de duymaz merak etme..
Senin yerinde olsam bu gereksiz muhabbeti asla sewgilime anlatmazdım...
söylersen huzurun kaçar bilgine...
ve asla da eski erek arkadaşınla dost gibi de olsa konuşa görüşme...
çok gereksizz !!!!!

sence senin erkek arkadasının bılmedıgını, onun karısı bılıyormu?
bız kadınalr bıle bıle lades dıyoruz
vıcdan azabına gelınce ısabet olmus bencek

valla ben söylemeden duramam dediğin gibi vicdan azabından ölürüm
aynen kötü birşey yapmamışsın ama böyle yiyip bitirme kendini usulunce anlat derim..

eski sevgili ile yolda görsen selam vermek ihtiyacı oldugunda yardım elini uzatmak neyse yapılır da 4 lü şekilde yemeğe çıkıp kankilik yapmak bana göre değil açıkçası ben kaldıramazdım. helallik de vermişsinz uzatmayın bence ne gerek var

Ya hiç söylemeyin ya da tam söyleyin.
Ben olsam ne yazmış göreyim der görmek isterim. Sildim derse de olay büyür, madem bir şey yok yazılanlarda, görebilirim değil mi? Gerçekten bir şey yoksa da konu kapanır.

Yasanmis bitmis biseyin arkasindan iki günlük bi mail trafigide neydir? Dürüst bi iliski istiyorsaniz söylemelisiniz bence, ama tepkiye hazirlikli olun, yazismalari gecin sevgilinizin arkasindan is cevirmissiniz, hemde bir zamanlar hayatinzda cok önemli yeri olan birisiyle....bilmesi gerekirki sevgilinizde ona göre bir yol cizsin kendine, ya sizinle yada sizsiz... Bana hic masum gelmedi cünkü, iki tarafta duygu yogunlugu yasamis, hic hos bi durum degil sevgiliniz ve diger kadin tarafindan bakilinca...

Bence böyle bir konuşma yapmamalıydın aynı seyi sevgilin sana yaptığını düşün ne hissederdin,doğru bulmadım acıkcası herkes kendi hayatına baksın konuşacak bişeyler olsaydı zaten bitmezdi

Ben olsam söylemezdim gereksiz yere aklına şüphe girmesin..
Mümkünse bu olayıda kimseye anlatma herkesin düşünce yapısı bakış açısı farklıdır.

Ben olsam konuşmazdım hakkımı da helal etmezdim. Diyelim ki konuştum işler bu noktaya geldi sevgilime anlatır ve kontağı keserdim. Beraber buluşmak mı? Daha neler...

:))) ya insanlar var ya .. hep beraber oturup çay içmek mi .. bilmiyorum belki bana geri kafalı diye kizacaksiniz ama bana çok tuhaf ilginç ve büyük bir mide gerektiriyor hep beraber oturup çay içip muhabbet etmek. Aradan değil 4 yil 10 yıl da geçse .. 4 yil ilişkim olmuş biriyle asla bu tarz muhabbetlere girmem. Eşiyle ilgili sorular sorup kendi sevgilini anlatmkta ne oluyor. Bana çok ilginç geldi . Ama bilemicem herkes farklıdır . ( yazdiklarimda art niyet veya bir ima aramayin kendi düşüncelerimi belirttim sadece )

Bence soyleme cook gereksız bısey bosu bosuna suphelendırecen adamı ..

Hı bu arada beyfendı ne demis dıkkatli okuyun (SEVGİLİ) ES 3ÜMÜZ BERABER OTURUP CAY MI ICELİM

bosver bidaha konusmazsan eger kapa uzerini gitsin hic huzurunu kacirmaya degmez adi ustunde eski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…