eski sevgılimden nefret edıyorum!!

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
nefret dıyorumm..onu bogmak, öldürmek ıstıyorum..bu duyguları bıle hak etmıyor..nefretımı bıle hak etmıyor..!! gecmısımı düsünmeyı nasıl bırakabılırım??

o kadar pısmanım kı onunla gecırdıgım günler ıcın.. 1bucuk yıll.. bosu bosuna.. karsıma cıksa söyle okkalı bır tükürmek ıstıyorum yüzüne.. bana dokundugu anlar aklıma gelınce ıgrenıyorum kendımden..=( nasıl atlatırım bunu ben yaa... geceler cekılmez olmaya basladı.. süreklı aklıma gelıyor..

bu kadar yoğun bir nefret besliyorsan hala unutamamışsın demektir. tecrübe konuşuyor

Sürekli düşünmenin bi yararı olmaz ama.
Tam tersi kendini doldurup durursun.
Aklına geldikçe o an başk şey yoğunlaş yüksek sesle müzik dinlemenin faydası var o an için

Umarım paranı geri alabilirsin Esmerimsin...
Gerçekten üzüldüm...
Denecek birşey yok aslında, umarım atlatırsın bu süreci...

Sürekli düşünmenin bi yararı olmaz ama.
Tam tersi kendini doldurup durursun.
Aklına geldikçe o an başk şey yoğunlaş yüksek sesle müzik dinlemenin faydası var o an için

gün ıcınde saten fazla düsünmüyorum..calısıyorum..dedıgın gıbı müzık dınlıyorum ..haraketlıyıım gün ıcınde gece bırsey düsünmden uyayım dıye ama ne fayda..

sımdı o mutlu ben nıye mutsuzumm!!=(

haklıszlıkk bu... ıste bunu kaldıramıyorum.. onun yüzünden kımseye güvenmıcemm! ama o normal sekılde hayatına devam edıyor..

Esmerimsin uzun zamandir takip ediyorum konularini ruh halini hic begenmedim..

Depresyona girmissin, kendi kendini bitiriyorsun.. Lütfen bunun icin biseyler yap..
Kendini odalara kapatarak bu halinden kurtulamazsin..:26::26::26:

En kisa zamanda doktora görün lütfen..

odamdan cıktım:)) ısede devam edıyorum.. gündüzlerı meskalem bol ama gecelerı napcam=(

odamdan cıktım:)) ısede devam edıyorum.. gündüzlerı meskalem bol ama gecelerı napcam=(

Odandan ciktigina sevindim.... Aksamlari isten sonra spor salonuna falan gitsen... Böylece hem yorulursun hemde onu düsünmeye vaktin olmaz, kisa sürede atlatirsin insallah...

Odandan ciktigina sevindim.... Aksamlari isten sonra spor salonuna falan gitsen... Böylece hem yorulursun hemde onu düsünmeye vaktin olmaz, kisa sürede atlatirsin insallah...

her aksam gıtmem gerekecek.. 2hafta trdeydımm.. gecen hafta geldm..aktarcıya gıttık bırsey lazımdı.. orda fare zehırı gördüm dırek aklıma o geldı.. zehırlısem ölür mü dıye düsündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…