eski sevgılimden nefret edıyorum!!

Herkesin bir 'kalbi paramparça eden bir eski sevgilisi' var genelde. Şükür ki benim tek ve ilk sevgilim daha doğrusu sözlüm:) Belli ki sende epey bir derin yara açmış. Sende hata yaptın,o senden daha fazla belki de. Ama bunları yaşaman sana bir fayda sağlamıştır. Bir de bu yönden düşün. Tecrübelenmişsindir,artık daha dikkatli olacaksındır. Takma kafana boşver demeyeceğim çünkü insan gerçekten unutamaz ya. Sevgisini,masumluğunu paylaştığı bir insanı kim unutabilir ki? Ona karşı hiçbir sevgin yoksa sadece yediğin kazığa üzülüyorsun belli ki. Yapacak bir şey yok. Geçmiş geçmişte kaldı. Artık önüne bak,neler yapabilirsin bundan sonra diye. Kendini eğlendir,dans kursuna başla yeni kitaplar al tek bile olsan sinemaya falan git. Kendi ayaklarının üzerinde dur kimseye muhtaç olmadan. ve unutma kimse senden değerli değil. beynini yiyip bitirme bu gibi şeylerle.

öyle ama iste benim katlanamadigim nokta.. o kadar üzdü beni, mahfetti simdi o mutlu ve ben yine mutsuz yine mutsuz.. iste bunu kaldiramiyorum!! mutsuz olsun istyorum hatta sürünsün!!

haksizlik degilmi buuu??!!

kızlar bu erkekleri gözünüzde bu kadar büyütmeyin ve kafanıza takmayınnnn...............

kızlar bir erkekle çıkarken onu gözünüzde fazla büyütmeyin ki ayrıldığınız zaman sallamazsınız...

öyle ama iste benim katlanamadigim nokta.. o kadar üzdü beni, mahfetti simdi o mutlu ve ben yine mutsuz yine mutsuz.. iste bunu kaldiramiyorum!! mutsuz olsun istyorum hatta sürünsün!!

haksizlik degilmi buuu??!!

Çok haklısın. Ama bunu istemekle ömür geçmez ki. Bırak ne hali varsa görsün. Ha mutlu ha mutsuz ne farkeder. Ondan kurtulduğuna şükret. Hayatından sana zarar veren birisi eksildi. Ahirette herkes kendi hesabını orada verecek zaten. Boşversene bu dünya geçici. Orda sana yaptıklarını fitil fitil öder.

ne bu nede öteki tarafta yüzünü görmek nasip olmasin!!=/

bence senın bukadar birine kinleşmiş kızgın olman onu zamanında cok sevdiğin içindir.cunkü çok sevince birini yaptıgı hatalar sonucunda o cok sevginiz oluyor cok nefret.doğru orantı yani

Allaha havale edin...

"Canı yanan sabretsin, canı yakan canının yanacağı günü beklesin" diye çok sevdiğim ve her fırsatta tekrarladığım bir hadis vardır...
sizde bunu düşünün...

edilen hiçbir hata karşılıksız kalmaz...
genç kızların duygularıyla oynayıp hayatlarını bozan erkekler şüphesiz günün birinde fena toslarlar

cnm sen neden bu kadar kafana takıyosun sana maddi manevi verdiği zararlardan dolayı onu Allah a havale et hayatına bak
nefret bile etme umurunda olmasın hiç neden böyle her akşam düşünüyosun,unuttun eminsin değil mi

ben tatile gitmden önce evinize gelmisti yanlis hatirlamiyorsam cami filan kirdi ailenle sorun olmustu

ondan sonrami parani aldi yani o olay nasil kapandi

seni iyi anlıyorum arkadaşım. benimde 2.5 sene önce 3 aylık bir sevgilim vardı. çok kısa bir süre birlikte olmamıza ragmen bana yaptıklarını çok uzun süre unutamadım. şu an uzun süreli başka bir ilişkim olmasına ragmen hala bu yaza kadar rüyalarıma kabus olarak giriyordu o terbiyesiz.. ama zamanla geçiyor artık aklıma bile gelmiyor seninde öyle olacak. zamanla unutulmayan hiçbirşey yok

O mutlu, ben mutsuz haksizliga ugradigimi dusunuyorum falan diyorsun.
Olabilir.. Sen neden mutsuzsun? Onun neden mutlu oldugunu dusunuyorsun? Kim mutlu kim mutsuz bilemezsin, sadece belki yaptigi gecmisi gecmiste birakip yoluna devam etmektir. Hepimizin kalp acisi oluyor. Ama hayat devam ediyor. 1.5 seneni onunla beraber harcamissin, simdiden sonraki gunlerini de onu dusunup, ondan nefret ederek, gecmise takili kalmis bi sekilde harcama

Son düzenleme:
Allaha havale et..Boşver tükürüp te napıcaksın.Tükürüğünü bile öyle değersiz şeylerin üzerine bırakma....

ben tatile gitmden önce evinize gelmisti yanlis hatirlamiyorsam cami filan kirdi ailenle sorun olmustu

ondan sonrami parani aldi yani o olay nasil kapandi

hayır ondan önce verdım ona para.. borcum var para verırmısın dedı verdımm ama o party ıcın kullanmıs parayı sırf alkol ve eglence ıcın.. kandırmıs benı .. veee banada hasta oldugunu erken yatıcanı söylemıstı..kekledım enayıyı dıye düsünmüstür salak

olay tam olarak kapandı sayılmaz.. aılemle aram halen buz gıbı o olaydan bır kac hafta sonra trye uctumm...gecen pazar gerı döndüm..

o hayatına normal sekılde devam edıyor ve ben ezılıp büzülüyorum herkesın yanında.=( pıslıkk!! hakkımı helal etmıyorum ona kesınlklee!!..

vee ınsallah onunda canı yanar benım gıbı.. gecelerı uyku uyuyamaz ınsallah..

ben senı cok ıyı anlıyorum.ama hala kendı hayatını maf edıyosun o kan emıcıyı dusunup sınırlenerek.oldu bıttı yasanması gerektı tecrube oldu okadar bırak gıtsın kotu herkes layıgını bulur.serbest bırak kendını artık sanane mutlu mutsuz kır zıncırlerını hayat ne guzel bence.

Sen en azından eski sevgilinden nefret ediyorsun.
Ya şuan hayatının içinde olan adamdan nefret edenler ne yapsın?

Öfkeni onun yüzüne kusamadan ayrılmışsınız belli ki ; o yüze bir kere tükürsen ( mecazen ) rahat uyursun geceleri.

canım, eski sevgiliden nefret etmenin manası nedir?

adı üzerinde ''eski''.

fazla nefret etme,,,sevgiyi doğurursun
zararlı sen çıkarsın.

bence sen onu hala sevıyorsun .eger ona karsı bısey hısetmesen bunları hatırlamazdın ınan.sevıyorsunkı bu kadar cok nefret edıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…