- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Herkesin bir 'kalbi paramparça eden bir eski sevgilisi' var genelde. Şükür ki benim tek ve ilk sevgilim daha doğrusu sözlüm:) Belli ki sende epey bir derin yara açmış. Sende hata yaptın,o senden daha fazla belki de. Ama bunları yaşaman sana bir fayda sağlamıştır. Bir de bu yönden düşün. Tecrübelenmişsindir,artık daha dikkatli olacaksındır. Takma kafana boşver demeyeceğim çünkü insan gerçekten unutamaz ya. Sevgisini,masumluğunu paylaştığı bir insanı kim unutabilir ki? Ona karşı hiçbir sevgin yoksa sadece yediğin kazığa üzülüyorsun belli ki. Yapacak bir şey yok. Geçmiş geçmişte kaldı. Artık önüne bak,neler yapabilirsin bundan sonra diye. Kendini eğlendir,dans kursuna başla yeni kitaplar al tek bile olsan sinemaya falan git. Kendi ayaklarının üzerinde dur kimseye muhtaç olmadan. ve unutma kimse senden değerli değil. beynini yiyip bitirme bu gibi şeylerle.
kızlar bu erkekleri gözünüzde bu kadar büyütmeyin ve kafanıza takmayınnnn...............
öyle ama iste benim katlanamadigim nokta.. o kadar üzdü beni, mahfetti simdi o mutlu ve ben yine mutsuz yine mutsuz.. iste bunu kaldiramiyorum!! mutsuz olsun istyorum hatta sürünsün!!
haksizlik degilmi buuu??!!
Çok haklısın. Ama bunu istemekle ömür geçmez ki. Bırak ne hali varsa görsün. Ha mutlu ha mutsuz ne farkeder. Ondan kurtulduğuna şükret. Hayatından sana zarar veren birisi eksildi. Ahirette herkes kendi hesabını orada verecek zaten. Boşversene bu dünya geçici. Orda sana yaptıklarını fitil fitil öder.
ben tatile gitmden önce evinize gelmisti yanlis hatirlamiyorsam cami filan kirdi ailenle sorun olmustu
ondan sonrami parani aldi yani o olay nasil kapandi
nefret dıyorumm..onu bogmak, öldürmek ıstıyorum..bu duyguları bıle hak etmıyor..nefretımı bıle hak etmıyor..!! gecmısımı düsünmeyı nasıl bırakabılırım??
o kadar pısmanım kı onunla gecırdıgım günler ıcın.. 1bucuk yıll.. bosu bosuna.. karsıma cıksa söyle okkalı bır tükürmek ıstıyorum yüzüne.. bana dokundugu anlar aklıma gelınce ıgrenıyorum kendımden..=( nasıl atlatırım bunu ben yaa... geceler cekılmez olmaya basladı.. süreklı aklıma gelıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?