Allah seni kahretmesin salah vallahi salahsın bari o paraya jigolo tutsaydın bari mutlu olurdunBenden 230 a yakın para aldı.Ben de ücretli öğretmenlik yaparak altın alıp birikim yapıp harcamayarak yıllarca biriktirdiğim paraydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni kahretmesin salah vallahi salahsın bari o paraya jigolo tutsaydın bari mutlu olurdunBenden 230 a yakın para aldı.Ben de ücretli öğretmenlik yaparak altın alıp birikim yapıp harcamayarak yıllarca biriktirdiğim paraydi
Ya saflık falan değil tabii ki adam gitmesin diye para vermiş istesin yine verir parayla yakınlaşabildiğini bi şekilde keşfetmişAman ya agzı iyi laf yapsa ne olur.
Onun o agzına salıncak kurar sallana sallana s....rım.
Mesela bu konudaki kadın saf degil.
Sadece işine öyle geliyor.
Parasini odeyerek adamla birlikte oluyor.
Yani jigolo tutmus gibi bir nevi
Oysaki sokaga ciksa yandim dese gelecek bir ton adam vardi.
Hem 260 bini cebinde dururdu hem cinsel arzulari tatmin olurdu :)
Kız bırak sana bana anasına babasına vermeyi kendi yememiş biriktirmiş gitmiş eşek gibi adama vermiş vizyonsuz260 binin 60 binin ölüyorum bana ver desem vermezsin oh iyi oluyor sana sürün daha çoksana çok iyi yapiyor bu adam az bile koparmiş
Evet ama ben orda sg anlamini biliyordum haha nasil herkes aynı sekilde yazıyor parantez icinde defol filan diye merak ettim.Kanka geçen gün sg defol u da sen mi sordun
Hahahahha cici kız gördüm :) yani gerçekten küfürden böyle küfürlü deyimlerden vs nasıl bu kadar uzaksın hdjdjd :)Evet ama ben orda sg anlamini biliyordum haha nasil herkes aynı sekilde yazıyor parantez icinde defol filan diye merak ettim.
Beni cici kiz gördüğün icin dedin demi yoksa saf filan diye değil![]()
Değilim değilim hahaha oğluma dediğim gibi yazayim "bende dünyanın küfrünü biliyorum, aklin almaz ama kullanmamayi seçiyorum "Hahahahha cici kız gördüm :) yani gerçekten küfürden böyle küfürlü deyimlerden vs nasıl bu kadar uzaksın hdjdjd :)
Ya gerçekten okurken gülümsedim çok tatlısınızDeğilim değilim hahaha oğluma dediğim gibi yazayim "bende dünyanın küfrünü biliyorum, aklin almaz ama kullanmamayi seçiyorum "
Aslinsa burda t ile başlayanda da o kelime geldi aklima ama t..... beton yetmez anlamli gelmedi bilmediğim bir kelimeyse hemen öğreneyim dedim![]()
Oyle bir sey yaparsa kurs yonetimine haber verirsiniz, aninda isten atarlar. Baska yerde is mis bulamaz. Hem ogrenciyle birlikte olup, hem de santaj falan yapamaz, yemez bir taraflari. Simdiki tehditlerini bile kayit altina alip sikayet etsen hoplattiririsin.Annenin babanın abinin numarasını bulurum açık resimlerimizi atarım diye şantaj yapıyor sevgilisine durumu anlatmamayım diye.Elinde koz var ve zaman zaman bunu kullanmaya çalışıyor.Zaten anlatmam sevgilisine kız ona inanır.Ailem duyarsa beni evden atarlar.Ben ona mesaj atmasam o bana atıyor.Borç konusunda ödemezse mahkemeye verebilir miyim bılmıyorum.Ben ona zarar gelsin istemiyorum.
Arkadaşım hasta mısın bi rahatsızlığın mı var niye aynı şeyleri yazıp duruyorsun sen kesin trolsünAnnenin babanın abinin numarasını bulurum açık resimlerimizi atarım diye şantaj yapıyor sevgilisine durumu anlatmamayım diye.Elinde koz var ve zaman zaman bunu kullanmaya çalışıyor.Zaten anlatmam sevgilisine kız ona inanır.Ailem duyarsa beni evden atarlar.Ben ona mesaj atmasam o bana atıyor.Borç konusunda ödemezse mahkemeye verebilir miyim bılmıyorum.Ben ona zarar gelsin istemiyorum.
her şeyi bir kenara bırakAnnenin babanın abinin numarasını bulurum açık resimlerimizi atarım diye şantaj yapıyor sevgilisine durumu anlatmamayım diye.Elinde koz var ve zaman zaman bunu kullanmaya çalışıyor.Zaten anlatmam sevgilisine kız ona inanır.Ailem duyarsa beni evden atarlar.Ben ona mesaj atmasam o bana atıyor.Borç konusunda ödemezse mahkemeye verebilir miyim bılmıyorum.Ben ona zarar gelsin istemiyorum.
Vallahi ben de anlamıyorum, hayvan belgeseli gibi her anları çekiyorlar sonra fotoğraflarim var diyorlarher şeyi bir kenara bırak
elin adamında neden açık resimlerim var diye bence önce kendini sorgula
elin adamları ile her h*ltı yiyip birde üstüne fotoğraf çekilirken aklınız yerinizde miydi ?
Keşke olmasaydı keşke yapmasaydım kendime çok kızıyorum.Geçen sene bu yüzden intihar etmeyi bile düşündüm.her şeyi bir kenara bırak
elin adamında neden açık resimlerim var diye bence önce kendini sorgula
elin adamları ile her h*ltı yiyip birde üstüne fotoğraf çekilirken aklınız yerinizde miydi ?
Vallahi ben de anlamıyorum, hayvan belgeseli gibi her anları çekiyorlar sonra fotoğraflarim var diyorlar![]()
Sadece anne babana acıyorum. Bir yanlışı bir yanlışla kapatmaya calismissin üzülen sadece ailen olurdu.Keşke olmasaydı keşke yapmasaydım kendime çok kızıyorum.Geçen sene bu yüzden intihar etmeyi bile düşündüm.