Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Ya çok banlanasım geliyor biliyor musun

Babasi olsam kahrolurum lan hem dershane parasi hem jigolo parasi shdbhs
Dayı muhtemelen şuan TV'nin önündeki koltukta mandalina soyuyor. Ah dayı ah, eve düşen yıldırımı bir bilsen belki de şuan tası tarağı toplayıp taşınmıştın... So sad.

Dayı muhtemelen şuan TV'nin önündeki koltukta mandalina soyuyor. Ah dayı ah, eve düşen yıldırımı bir bilsen belki de şuan tası tarağı toplayıp taşınmıştın... So sad.
Dayiya dayi senin kizi hem muz gibi soymuslar hem de ustune para almislar diye anlatsak mandalina soymayi birakip ayvayi yemeye baslar hshs

İnsanlar size ne yapmanız gerektiğini söylüyorlar fakat dikkate almıyorsunuz.
Bunca falsosuna rağmen adamı kazanmak için atanmayı düşünen birine uyarı ve tavsiyeler işe yaramaz diye düşünüyorum. Adam ne zaman sizi hayatından çıkarırsa o zaman bu hikayeniz bitecek gibi.

Son düzenleme:

Siz açık fotoğraflarınızla tehtit ediyorsa bunu içinde şikayetçi olun. Tabi bunları yapmanız için önce ayrılmanız lazım.

Hepsini okuyamadım da ayrildiniz herhalde kendi hayatiniza bakın. Herkese deyince ne olacak hedefin ne tam olarak.

Sen kendini kurtardın imamın kızı mı kaldı Allah aşkına.
O kızdan ayrılıp sana gelse kabul etcen yani

Neyse hiçbir şey yapmayacağım artık.Belki imamın kızıyla mutlu olurlar.Ben de elimden geldiğince onunla görüşmeyeceğim.Ondan bana fayda yok.Atanmaya çalışacağım.
Bunu biraz erken anlamışsınız. Dershaneden ayrılın bence. Oraya gitmeye devam ederseniz kafaya takarsınız gibi.

Neyse hiçbir şey yapmayacağım artık.Belki imamın kızıyla mutlu olurlar.Ben de elimden geldiğince onunla görüşmeyeceğim.Ondan bana fayda yok.Atanmaya çalışacağım.
Adam boşanmamış bile olabilir. Kendi evim diye arkadaşının evine atıyor muhtemelen.

Gururlu da jdkskfkskd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…