- 19 Mayıs 2020
- 48.828
- 219.845
- 598
Şurda her yazdığı ayrı ihbar niteliğinde. Adamı bulmaya da gerek yok.Sen bu iğrenç herifi böyle savundukça o kadar kinlendim ki ben de adamı bulup şikayet etmek istiyorum şu an. Hiçbirimiz bırakmayacaz bu işin peşini haberin olsun. Daha fazla savunursan daha fazla hırslanırız.
Babası vermese kız kaçar yine engel olamazsin ,Konu fake değil keşke öyle olsa bu kadar acı çekmesem.Dıger kızın babası imam ona durumdan bahsetsem kızını vermekten vazgeçer mi? Diğer birlikte olduğu evli kadını da bulabilirim.O da bir imamın kızı demişti hangi camide çalıştığını biliyorum.2 şahit olmuş oluyor adamın çapkın olduğuna.Başıma bir şey gelir mi bana inanırlar mı? Yoksa erkektir elinin kiridir diye mi düşünürler.Kendi babamı düşünüyorum beni vermezdi öyle bir adama.
Yenildiği duygularda fik fiklenme duygulariBen sadece bir insana güvendim ve duygularımla hareket ettim. Onun bana evlilik niyetiyle yaklaştığını düşündüm çünkü bana hep umut verdi ve iyi davrandı. Bu yüzden ona inandım.Daha sonra başka kişilerle de ilişkisi olduğunu anladım ama buna rağmen ondan kopmakta çok zorlandım. Bunun doğru olmadığını biliyorum, çapkın olduğunu öğrendikten sonra uzak durmam gerekirdi. Ama yaşadığım bağ o kadar güçlüydü ki, içimdeki mantıkla kalbim hep savaş hâlindeydi.Beynim onun tarafından sevildiğimi sandı.Bağımlı oldum.
Öğretmen olduğu için ona daha çok güvendim ve yalan söylediğine inanmak istemedim. Kendimi hâlâ çok suçluyorum. Yaşadıklarımızdan sonra büyük bir suçluluk duygusuna kapıldım ve bu beni psikolojik olarak çok yıprattı.
Allah’a karşı da kendimi eksik hissettim, tövbe ettim ama duygusal bağımı bir türlü koparamadım.insan olmamın bir sonucu.
Ben yanlışlarımın farkındayım, pişmanım ve kendimi düzeltmeye çalışıyorum. Lütfen kimse beni bilmeden, yaşamadan yargılamasın. Ben kötü biri değilim, sadece duygularına yenilmiş bir insanım.
Şimdiye kadar ödeme yapmadı ama benim yerim yurdum belli kaçacak değilim diyor.İsteyince gerçekten çok üzüldü.Beni safiyane düşüncelerle sevdigini düşünüyordum sen para derdindeymissin gibi bir cümle de kurdu.Umarım öder güvenmek istiyorum ona bu konuda. kendime bir şey almadım biriktirdim.Çok üzülüyorum bu konuda da.
Bir de ailem öğrenirse kötü olur falan yazmış millet şikayet etmesin diye. Normalde hiç böyle şeyleri ailelerin bilmesi taraftarı değilim ama ailesinin öğrenmesi bu üye için daha hayırlı olabilir. Olayda öldürmeyle tehdit var, dolandırıcılık var. Adam yapmadığını bırakmamış. Bazı kişilerin aileleri tarafından baskı altında tutulması kendilerinin iyiliği ve sağlığı açısından daha iyi olabiliyor.Şurda her yazdığı ayrı ihbar niteliğinde. Adamı bulmaya da gerek yok.
Ben de bazı ailelerin bir bildiği olduğunu düşünüyor ve görüyorum. Bazı kadınlara ne yaparsan yap saftoriklik baki kalıyor. Bu kadın otuz yaşında bir de.Bir de ailem öğrenirse kötü olur falan yazmış millet şikayet etmesin diye. Normalde hiç böyle şeyleri ailelerin bilmesi taraftarı değilim ama ailesinin öğrenmesi bu üye için daha hayırlı olabilir. Olayda öldürmeyle tehdit var, dolandırıcılık var. Adam yapmadığını bırakmamış. Bazı kişilerin aileleri tarafından baskı altında tutulması kendilerinin iyiliği ve sağlığı açısından daha iyi olabiliyor.
Ailenin izin vermediği şeylere saygı duymayip kurallarına uymayarak kendi maddi gucun olmadan koşa koşa adamın altına yatmadan önce dusunecektin bunlari madem korkuyorsun cekmeseydiniz fotoları ,gerçekten ailesinden korkan bunları yapamazBen kendimi nasıl koruyacağım.Açık resimlerimi anneme babama abime atarsa beni evden atacaklar ne yapacağım 5 kuruş param da kalmadı adama verdim hepsini.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Aklim zaten adamın yanlış olduğunu söylüyor ama duygularıma yeniliyorum.Psikolog hocama mi söylesem adamın kim olduğunu o çünkü konuşup halledebilir.Ben sürekli kendimi suçluyorum.Oyle bir hale girdim.O beni tehdit etse bile benim yüzümden etti diyorum.Bunda bile kendimi suçluyorum.Terapi al dedi hocam da.Terapi alacak param da kalmadı.Ben de bazı ailelerin bir bildiği olduğunu düşünüyor ve görüyorum. Bazı kadınlara ne yaparsan yap saftoriklik baki kalıyor. Bu kadın otuz yaşında bir de.
Nefsime yenildim hataya düştüm.Ailenin izin vermediği şeylere saygı duymayip kurallarına uymayarak kendi maddi gucun olmadan koşa koşa adamın altına yatmadan önce dusunecektin bunlari madem korkuyorsun cekmeseydiniz fotoları ,gerçekten ailesinden korkan bunları yapamaz
Ne istiyorsunuz ki adam işten atılsın benim aileme bilgi versin ben de öleyim mi istiyorsunuz.Bir hataya düştüm diye ölmeli miyim neden bu kadar üstüme geliyorsunuz?Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Aklim zaten adamın yanlış olduğunu söylüyor ama duygularıma yeniliyorum.Psikolog hocama mi söylesem adamın kim olduğunu o çünkü konuşup halledebilir.Ben sürekli kendimi suçluyorum.Oyle bir hale girdim.O beni tehdit etse bile benim yüzümden etti diyorum.Bunda bile kendimi suçluyorum.Terapi al dedi hocam da.Terapi alacak param da kalmadı.
İkinizinde canı tatlı ikinizede bişey olmazNe istiyorsunuz ki adam işten atılsın benim aileme bilgi versin ben de öleyim mi istiyorsunuz.Bir hataya düştüm diye ölmeli miyim neden bu kadar üstüme geliyorsunuz?
Benim canım hiç tatlı değil çok mutsuzum.İsim gücüm yok sevdiğim adam yok ailem de bana sırtını dönerse yapacak başka bir şeyim kalmıyor.Adama ya da babama bırakmam bazı şeyleri.İkinizinde canı tatlı ikinizede bişey olmaz
Öyle olsaydı en başta dürtülerinize yenilmezdiniz.Sizi bu zamana kadar harekete geçiren tek şey durtuleriniz.Ne ailenize karşı saygınız ne dini inanciniz.Benim canım hiç tatlı değil çok mutsuzum.İsim gücüm yok sevdiğim adam yok ailem de bana sırtını dönerse yapacak başka bir şeyim kalmıyor.Adama ya da babama bırakmam bazı şeyleri.
E neden hiçbir hatandan donmuyorsun o zaman ? İleride kendin gibi bir çocuk mu yetistirmek istiyorsun ?Zaten depresyona girmiş bir kadına öyle şeyler yazıyorsunuz ki şu an ağlıyorum ölmek istiyorum yerin dibine girmek istiyorum.Ben de insanım benim de hatalarim olabilir
Kimse kusursuz değil. Ben hatalarımın farkındayım ve bununla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum. Kimseye zarar vermedim. Yargılanmak yerine anlaşılmak istiyorum.Öyle olsaydı en başta dürtülerinize yenilmezdiniz.Sizi bu zamana kadar harekete geçiren tek şey durtuleriniz.Ne ailenize karşı saygınız ne dini inanciniz.
Durtuler bizi hayvanlardan ayıran şeydir hatırlatırım. Ailenize üzüldüm sadece çok yazik
Tamam bir hata yaptınız ve bunun hata olduğunu biliyorsunuz ama hatayı yapmaya devam ediyorsunuz. Ben böyle bir halt yedim paramı nasıl kurtarırım, bu adamdan nasıl kurtulabilirim diye sormuyorsunuz ki aksine keşke bana aşık olsa, benimle evlense deyip size göre mükemmel buradaki üyelere göre çöp bir karakteri övüp durmazdınız. O yüzden insanlar sizi ciddiye alıp ona göre cevap veriyor kusura bakmayınKimse kusursuz değil. Ben hatalarımın farkındayım ve bununla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum. Kimseye zarar vermedim. Yargılanmak yerine anlaşılmak istiyorum.
Hshshsj ama ayilik boyutunu olcmek icin o kadarcik sevisme yetmez yahu, duvardan duvara her m² olculmus diye yorumladim ben.İyi de bekaret bozulmadan da zevüşülüyor yani konuşturma beni şu an.
Kaçabilir ama saklanamaz.Üyelik iptali hakorkuttunuz tazeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?