Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Böyle bir kişilik öğretmenlik yapmamalı. Formasyonu acilen iptal edilmeli. Veliler kızlarını yolladıkları dersanede kart bir zamparanın dersanede öğretmenlik yaptığını biliyor mu acaba. Üç beş kişi bu adamın zamparalıklarını CİMER’e yazsa, ah bir yazsa!
Ayrıca sözde sevgili dediği, istismar ettiği öğrenciler 18 yaşından küçükse savcılığa suç duyusunda bulunmak gerekir.
Sen ne yapmalısın? Yapman gerekenler yaşına göre değişir. 18 yaşından büyük müsün küçük müsün

Söylüyorum çünkü olacakları dershane bunu çağırsa bile daha önce evli kadın için dediği gibi benim için kız takıntılı hakkımda atıp tutmuş vs.diyecek işin içinden çok kolay sıyrılacak cunku tutulan bir hoca.Hicbir kurum onu kaybetmek istemez.sonra beni sıkıştırmaya başlayacak anneme babama açık resimlerimi atacak kızınız bana hediyeler alıyordu vs.diyecek benim başım yanacak.Ben kızın ailesine durumu anlatsam mi bu konuda size soruyorum.Kız kesinlikle inanmaz aşıktır gözleri kapanmıştır.Babasina adamın benimle yaşadıklarını anlatsam mi hem kızını vermeyip hem de benim konuştuğumu saklayabilen beni de koruyan bir imam olabilir mi babası acaba

İşte herkesi kendin gibi sanıyorsun ondan rahatsın sen. İşin içine disiplin girince patır patır dökülecek. Kurum onu korumak istese de olmayacak. Güçleri yetmeyecek. Sadece şu an kimse ilk taşı atan olmak istemiyor.

30 yaşındayım sevgili oldugu kızlarda reşit.Kizlar bile isteye gidiyor adama adamın bu konuda suçu yok.Çok yakışıklı ve ilgi çekiyor.

İşten atılsa bile adamın emekliliği gelmiş zaten sonuçta bana kinlenecek.Beni bitirecek.

İşten atılsa bile adamın emekliliği gelmiş zaten sonuçta bana kinlenecek.Beni bitirecek.
40 yaşında adamın ne emekliliği be? Adamı şikayet etmeyelim diye ne kıvrandın, midem bulandı artık bu direncinden, kendin için böyle uğraşmadın.

40 yaşında adamın ne emekliliği be? Adamı şikayet etmeyelim diye ne kıvrandın, midem bulandı artık bu direncinden, kendin için böyle uğraşmadın.
40 yaşında değil adam.Adamı şikayet etmeniz demek beni bitirmek demek zaten.Adam zorla bir şey yapmadı bile isteye ben sevgili oldum ilk ben söyledim ona aşık olduğumu.

30 yaşındayım sevgili oldugu kızlarda reşit.Kizlar bile isteye gidiyor adama adamın bu konuda suçu yok.Çok yakışıklı ve ilgi çekiyor.
Nasıl suçu yok! Öğretmen diyorsunuz, olur mu öyle şey. Belki cezai işlem gerektiren bir suç yok ortada ama iş ahlakı açısından sorun var. Pekala işten atılması hatta öğretmenlikten men edilmesi işin yeterli bir sebep.

Hiçbir kurum kaybetmek istemez diyor, kurumlar siz kezolara benzemez asıl onlara hoca mı yok. Asıl hiçbir kurum şantajdan sorgulanan, öğrencilere musallat olan bir hocayı çalıştırmak istemez.
Dersaneler için şu an atanamayan öğretmenden bol bişiy yok.

Öğretmen de olay yeni değil ben şuan dershanede öğrenci değilim sevgilisi olan diğer kız da öğrenci değil.Bu olay geçen sene yaşanan olay.

Dersaneler için şu an atanamayan öğretmenden bol bişiy yok.
Onlar tecrübesiz dershaneler tecrübeli kalifiye eleman arıyor bu adamda öğrenci topluyor oraya.Bircok kişi o adam orda diye o dershaneyi tercih ediyor.

Onlar tecrübesiz dershaneler tecrübeli kalifiye eleman arıyor bu adamda öğrenci topluyor oraya.Bircok kişi o adam orda diye o dershaneyi tercih ediyor.
Bir disiplin soruşturmasına bakar. Artık kâr getirmeyen, kurumun imajını sarsan birini hiçbir kurum istemez.

Bir disiplin soruşturmasına bakar. Artık kâr getirmeyen, kurumun imajını sarsan birini hiçbir kurum istemez.
Ben konuşmam şikayetçi de değilim.Kizginlikla tehdit etmiş olabilir.Sevgilisine durumu anlatacağımı söylemesem beni tehdit etmeyecekti.Hatta borç konusunda da beni dolandırdın dedim adama ve onu kızdırdım üzdüm.Benim yüzümden beni tehdit etmek zorunda kaldı.

Biz şikayetçiyiz. Yeter de artar. Sana ihtiyaç yok.

Tek biz mi yaşadık diğer öğretmenler de yaşıyor.Hangi kuruma sorarsan sor her yerde vardır.
Valla onu da gören ihbar etsin. Ben gördüğümden mesulüm. Ayısından kork dayısından kork ile bugünlere geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…