Böyle bir kişilik öğretmenlik yapmamalı. Formasyonu acilen iptal edilmeli. Veliler kızlarını yolladıkları dersanede kart bir zamparanın dersanede öğretmenlik yaptığını biliyor mu acaba. Üç beş kişi bu adamın zamparalıklarını CİMER’e yazsa, ah bir yazsa!Eski sevgilim aynı zamanda dershanede öğretmenimdi. Sınıfa girince “Bu sınıfa girince güneşim doğuyor.” derdi. Bazen kimse bakmazken bana öpücük atar, göz kırpardı. “Güneşimin doğuşu şerefine bütün sınıfa çay ısmarlayacağım.” gibi şeyler söylerdi. Ben hafta sonu grubundaydım. Sınıfımıza onun dersine hafta içi grubundan bir kız da gelir, en ön sıraya otururdu. Şimdiki sevgilisi o kızmış. Belki de o güzel sözleri aynı anda ikimize de söylemiş…
Benimle hâlâ birlikte oluyor. O kızı da herkesten saklıyor.
Belki onunla evlenecek, belki onu da beni kandırdığı gibi kandırıyor, bilemiyorum. Ben onları birlikte gördüm ve eski sevgilime sevgilisinin kim olduğunu öğrendiğimi söyledim. Kıza hâlâ benimle görüştüğünü söyleyeceğimi söyledim.
Bana,“Öyle bir şey yaparsan seni öldürürüm. Açık resimlerini ailene atarım.”şeklinde, çocuklarının üstüne yemin ederek tehdit etti.Ses kayıtları var.
“Kıza da derim ki bu benim peşimde koşan takıntılı biri.” dedi.
“Hatta kız inanmasa bile, ben onu tercih ettim diye düşünüp seninle yatıp kalktığımı sineye çeker.” diye ekledi. Kızın babası imam. Adamın söylediğine göre ailesi adamı kabul etmiş.
Adam buna rağmen hâlâ benimle ilişki yaşamak istiyor.
“Seninle ten uyumumuz var, evlensem bile senin hep yanında olurum.” gibi konuşuyor.
Ben kıza hiçbir şey anlatmamayı düşünüyorum çünkü bana inanmayabilir; belki de her şeyi bilse bile onu o şekilde kabul eder. Ama bazen “Kızın ailesiyle konuşsam mı?” diye de düşünüyorum. Kız aldatıldığını bilse ne olur, ailesi ne yapar bilemiyorum.
Adam daha önce de evlenmiş, ayrılmış, 2 çocuklu ve kızdan 14 yaş büyük. Ben de hatalı olduğumu biliyorum; bu adama taviz verdiğim için, paramı kaptırdığım için, kendimi kullandırdığım için… Babamdan göremediğim sevgiyi ondan gördüm sandım. Beni bırakmasın diye çok çaba harcadım. O da beni tamamen bırakmadı.
Bir arkadaşım durumu biliyor. “Gençsin, güzelsin, başka birini bul. O adamdan sana fayda yok.” diyor. Ama ben de adama karşı bir bağımlılık oluştuğunu hissediyorum. Ona sarılınca kendimi huzurlu hissediyorum. Hep bana kurdurduğu hayalleri düşünüyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Adam evlense bile eşini aldatabilecek biri. Şu anki sevgilisini de benimle aldatıyor. Adamın beni sevmediğini artık anlıyorum; kimse sevdiği insanı ölümle, aileyle, mahrem fotoğrafla tehdit etmez.Kızın ailesi durumu bilse ondan vazgeçerler mi, yoksa beni mi suçlarlar?
Adamın daha önce evli bir öğrencisiyle de ilişki yaşadığını biliyorum. Bana o kadın hakkında şöyle demişti:
“Kadın beni takip etti, metroya bindik, yanıma oturdu. Sesini çıkartırsan ‘beni taciz ediyor’ derim.” demiş. “Evime kadar takip etti, ‘Kocam evde yok, seninle ilişki yaşamak istiyorum.’ dedi, ben de onu defettim.” diye anlattı. Ama o olayı yaşadığı dershaneden atılmış. Ben o kadınla da ilişki yaşadığını düşünüyorum. O kadının babası da imamımış. Adam sanki hep aynı tip kızları seçiyor: Kapalı, mütevazı, aile baskısıyla büyümüş, sevgi açlığı olan…
Benim ailem de muhafazakâr. Onunla bir şeyler yaşadığımı bilseler mahvolurum.
Hem yaşadıklarımı anlatmak hem de sizden fikir almak istedim.
Ben nerede hata yapıyorum?
Söylüyorum çünkü olacakları dershane bunu çağırsa bile daha önce evli kadın için dediği gibi benim için kız takıntılı hakkımda atıp tutmuş vs.diyecek işin içinden çok kolay sıyrılacak cunku tutulan bir hoca.Hicbir kurum onu kaybetmek istemez.sonra beni sıkıştırmaya başlayacak anneme babama açık resimlerimi atacak kızınız bana hediyeler alıyordu vs.diyecek benim başım yanacak.Ben kızın ailesine durumu anlatsam mi bu konuda size soruyorum.Kız kesinlikle inanmaz aşıktır gözleri kapanmıştır.Babasina adamın benimle yaşadıklarını anlatsam mi hem kızını vermeyip hem de benim konuştuğumu saklayabilen beni de koruyan bir imam olabilir mi babası acabaDerdi kendi olsaydı şimdiye konuyu hesabı kapatıp uçmuştu. Adama bişey olmayacağına öyle inanıyor ki. O konuda içi rahat. Anlamadığım şekilde rahat. Kendi şikayet etmezse ciddiye alınmaz sanıyor.
İşte herkesi kendin gibi sanıyorsun ondan rahatsın sen. İşin içine disiplin girince patır patır dökülecek. Kurum onu korumak istese de olmayacak. Güçleri yetmeyecek. Sadece şu an kimse ilk taşı atan olmak istemiyor.Söylüyorum çünkü olacakları dershane bunu çağırsa bile daha önce evli kadın için dediği gibi benim için kız takıntılı hakkımda atıp tutmuş vs.diyecek işin içinden çok kolay sıyrılacak cunku tutulan bir hoca.Hicbir kurum onu kaybetmek istemez.sonra beni sıkıştırmaya başlayacak anneme babama açık resimlerimi atacak kızınız bana hediyeler alıyordu vs.diyecek benim başım yanacak.Ben kızın ailesine durumu anlatsam mi bu konuda size soruyorum.Kız kesinlikle inanmaz aşıktır gözleri kapanmıştır.Babasina adamın benimle yaşadıklarını anlatsam mi hem kızını vermeyip hem de benim konuştuğumu saklayabilen beni de koruyan bir imam olabilir mi babası acaba
30 yaşındayım sevgili oldugu kızlarda reşit.Kizlar bile isteye gidiyor adama adamın bu konuda suçu yok.Çok yakışıklı ve ilgi çekiyor.Böyle bir kişilik öğretmenlik yapmamalı. Formasyonu acilen iptal edilmeli. Veliler kızlarını yolladıkları dersanede kart bir zamparanın dersanede öğretmenlik yaptığını biliyor mu acaba. Üç beş kişi bu adamın zamparalıklarını CİMER’e yazsa, ah bir yazsa!
Ayrıca sözde sevgili dediği, istismar ettiği öğrenciler 18 yaşından küçükse savcılığa suç duyusunda bulunmak gerekir.
Sen ne yapmalısın? Yapman gerekenler yaşına göre değişir. 18 yaşından büyük müsün küçük müsün
İşten atılsa bile adamın emekliliği gelmiş zaten sonuçta bana kinlenecek.Beni bitirecek.İşte herkesi kendin gibi sanıyorsun ondan rahatsın sen. İşin içine disiplin girince patır patır dökülecek. Kurum onu korumak istese de olmayacak. Güçleri yetmeyecek. Sadece şu an kimse ilk taşı atan olmak istemiyor.
40 yaşında adamın ne emekliliği be? Adamı şikayet etmeyelim diye ne kıvrandın, midem bulandı artık bu direncinden, kendin için böyle uğraşmadın.İşten atılsa bile adamın emekliliği gelmiş zaten sonuçta bana kinlenecek.Beni bitirecek.
40 yaşında değil adam.Adamı şikayet etmeniz demek beni bitirmek demek zaten.Adam zorla bir şey yapmadı bile isteye ben sevgili oldum ilk ben söyledim ona aşık olduğumu.40 yaşında adamın ne emekliliği be? Adamı şikayet etmeyelim diye ne kıvrandın, midem bulandı artık bu direncinden, kendin için böyle uğraşmadın.
Nasıl suçu yok! Öğretmen diyorsunuz, olur mu öyle şey. Belki cezai işlem gerektiren bir suç yok ortada ama iş ahlakı açısından sorun var. Pekala işten atılması hatta öğretmenlikten men edilmesi işin yeterli bir sebep.30 yaşındayım sevgili oldugu kızlarda reşit.Kizlar bile isteye gidiyor adama adamın bu konuda suçu yok.Çok yakışıklı ve ilgi çekiyor.
Dersaneler için şu an atanamayan öğretmenden bol bişiy yok.Hiçbir kurum kaybetmek istemez diyor, kurumlar siz kezolara benzemez asıl onlara hoca mı yok. Asıl hiçbir kurum şantajdan sorgulanan, öğrencilere musallat olan bir hocayı çalıştırmak istemez.
Öğretmen de olay yeni değil ben şuan dershanede öğrenci değilim sevgilisi olan diğer kız da öğrenci değil.Bu olay geçen sene yaşanan olay.Nasıl suçu yok! Öğretmen diyorsunuz, olur mu öyle şey. Belki cezai işlem gerektiren bir suç yok ortada ama iş ahlakı açısından sorun var. Pekala işten atılması hatta öğretmenlikten men edilmesi işin yeterli bir sebep.
Onlar tecrübesiz dershaneler tecrübeli kalifiye eleman arıyor bu adamda öğrenci topluyor oraya.Bircok kişi o adam orda diye o dershaneyi tercih ediyor.Dersaneler için şu an atanamayan öğretmenden bol bişiy yok.
Bir disiplin soruşturmasına bakar. Artık kâr getirmeyen, kurumun imajını sarsan birini hiçbir kurum istemez.Onlar tecrübesiz dershaneler tecrübeli kalifiye eleman arıyor bu adamda öğrenci topluyor oraya.Bircok kişi o adam orda diye o dershaneyi tercih ediyor.
Çünkü o iflah olmaz olmazzzzz40 yaşında adamın ne emekliliği be? Adamı şikayet etmeyelim diye ne kıvrandın, midem bulandı artık bu direncinden, kendin için böyle uğraşmadın.
Ben konuşmam şikayetçi de değilim.Kizginlikla tehdit etmiş olabilir.Sevgilisine durumu anlatacağımı söylemesem beni tehdit etmeyecekti.Hatta borç konusunda da beni dolandırdın dedim adama ve onu kızdırdım üzdüm.Benim yüzümden beni tehdit etmek zorunda kaldı.Bir disiplin soruşturmasına bakar. Artık kâr getirmeyen, kurumun imajını sarsan birini hiçbir kurum istemez.
Biz şikayetçiyiz. Yeter de artar. Sana ihtiyaç yok.Ben konuşmam şikayetçi de değilim.Kizginlikla tehdit etmiş olabilir.Sevgilisine durumu anlatacağımı söylemesem beni tehdit etmeyecekti.Hatta borç konusunda da beni dolandırdın dedim adama ve onu kızdırdım üzdüm.Benim yüzümden beni tehdit etmek zorunda kaldı.
Dershanede öğrenci değilim şu an.Eski öğretmenimle ilişki yaşayamaz miyim kime ne kiBiz şikayetçiyiz. Yeter de artar. Sana ihtiyaç yok.
Olman gerekmiyor. Bunun yaşanmış olması yeterli.Dershanede öğrenci değilim şu an.Eski öğretmenimle ilişki yaşayamaz miyim kime ne ki
Tek biz mi yaşadık diğer öğretmenler de yaşıyor.Hangi kuruma sorarsan sor her yerde vardır.Olman gerekmiyor. Bunun yaşanmış olması yeterli.
Valla onu da gören ihbar etsin. Ben gördüğümden mesulüm. Ayısından kork dayısından kork ile bugünlere geldik.Tek biz mi yaşadık diğer öğretmenler de yaşıyor.Hangi kuruma sorarsan sor her yerde vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?