- 11 Eylül 2019
- 31
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi uzgunoglak
-
Adamdan saçma bir sebepten ayrılıp iki günde başkasıyla görüşmeye başlıyorsunuz onunla bitince diğerini istiyorsunuz başka bir isteğiniz varsa söyleyin cekinmeyin.Ben 22 yaşındayım bundan yaklaşık 9 ay önce doğum günümdü. 11 ocak doğum günüm . Bu tarihte eski sevgilimle kutlama yapmıştık . Bana sürpriz hazırlamıstı . Hersey cok güzel giderken , tartısmaya basladık . Benim hatamdı. Ama o zaman özel günümdeydim . Kavga ettik . Çok ufak bir sebep yüzünden. Evlere dağıldık . Evlerimizde de tartısmamız sürdü. Aradan 9 gün gectikten sonra baska biriyle konusmaya basladım . Sonra baska biriyle konustugumu soyledim . İş inada bindi yani .
Şimdi bu yeni kişiden yaklaşık 1 ay önce ayrıldım ve eski sevgilimi geri istiyorum .
Lütfen aşık değilsin boşluktan boyle davranıyorsun demeyin ben kendimi tanıyorum . Ne hissettiğimi de biliyorum . Tamamen inat ugruna ayrılmıstık .
Astrolojiden anlayan var mı ? Ben oğlak burcuyum . O ise başak burcu erkeği .
Benim dogum günüm 11 ocak 1997 , onun doğum günü 17 eylül 1993.
Başak burcu erkeği affeder mi ?
Burçtan anlamam ama birazcık aklı varsa affetmez.Ben 22 yaşındayım bundan yaklaşık 9 ay önce doğum günümdü. 11 ocak doğum günüm . Bu tarihte eski sevgilimle kutlama yapmıştık . Bana sürpriz hazırlamıstı . Hersey cok güzel giderken , tartısmaya basladık . Benim hatamdı. Ama o zaman özel günümdeydim . Kavga ettik . Çok ufak bir sebep yüzünden. Evlere dağıldık . Evlerimizde de tartısmamız sürdü. Aradan 9 gün gectikten sonra baska biriyle konusmaya basladım . Sonra baska biriyle konustugumu soyledim . İş inada bindi yani .
Şimdi bu yeni kişiden yaklaşık 1 ay önce ayrıldım ve eski sevgilimi geri istiyorum .
Lütfen aşık değilsin boşluktan boyle davranıyorsun demeyin ben kendimi tanıyorum . Ne hissettiğimi de biliyorum . Tamamen inat ugruna ayrılmıstık .
Astrolojiden anlayan var mı ? Ben oğlak burcuyum . O ise başak burcu erkeği .
Benim dogum günüm 11 ocak 1997 , onun doğum günü 17 eylül 1993.
Başak burcu erkeği affeder mi ?
ne yapmam gerekBen olsam affetmezdim kendinizi affettirmek için çabalamanız gerekir
işim zor farkındayım ama hiç mi umut yokO sizin yaptığınızı yapsa, siz onu tekrar kabul edermiydiniz? Yaşınız genc, inatlaşmanizi felan cahilliğinize verelim diyelim. Ama kaç ay başkasıyla görüşmüşsünüz. Bence işiniz gayet zor. Erkek aynısını yapsa bir güzel taşlanırdi şimdi burda.
Neden oyle diyorsunuz ? Ben şeytan değilim .Burçtan anlamam ama birazcık aklı varsa affetmez.
Bana aşık oldugunu soyluyorduBaşak burcu olan kimi tanıdıysam kalbine göre değil mantığına göre hareket ederdi.
işim zor farkındayım ama hiç mi umut yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?