- 11 Eylül 2019
- 31
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi uzgunoglak
-
Neen etmesin ki ?Sen geri donmek istiyorsun ama cocuk kabul etmez. Neden etsin ki mantiken?
Bahsettiğiniz özelliklerde ise zaten kapmışlardır onu, boşuna uğraşmayınYaptığım hatanın farkına vardım . inat uğruna ayrıldım ondan . Onun gibisi zor bulunur . Yakısıklı duzgun efendi zeki ve merhametli biri . Oldukca entellektuel , hanzo biri degil . tam ideal erkek .
Lütfen yardım edin , ne yazsam mesajda ? Nasıl af dilesem ?
Kankasıyla konustum. Şu an boş . Kadınlara inancı kalmamış, kimseyi almıyor hayatına :)Bahsettiğiniz özelliklerde ise zaten kapmışlardır onu, boşuna uğraşmayın
Gerçekten seviyordum onu, inat uğranuna ayrıldık . Basiretim bağlandı sanki .Sen boşluktasın bence, ondan. Seviyor olsan başkalarıyla konuşmazdın ayrılır ayrılmaz. Şu anda da muhtemelen başka bir alternatifin yok hayatında; eski sevgilin ondan sana mükemmelmiş gibi geliyor. Onu değil, hayatında olan herhangi bir erkeğin sana göstereceği ilgiyi özlüyorsun.
Biraz kendine zaman ver, atlatırsın. Ex'ten next olmaz. Hayatında illaki bir erkek olmak zorunda değil.
Gerçekten seviyordum onu, inat uğranuna ayrıldık . Basiretim bağlandı sanki .
Eskisi çok efendi dürüst zeki yakısıklı tüm iyi özellikler var yani
Bu ondan sonraki ise arızanın tekiydiii
Affetmez...Ben başak kadınıyım eşim oğlak erkeği.Tam olarak ne desem bilemedim ama kolay kolay affedeceğini sanmam başakta inattır çünkü
başak burcu kadınıyım, benden ayrılıp hemen birini bulan birini asla affetmezdim, ama erkeği nasıl olur bilememBen 22 yaşındayım bundan yaklaşık 9 ay önce doğum günümdü. 11 ocak doğum günüm . Bu tarihte eski sevgilimle kutlama yapmıştık . Bana sürpriz hazırlamıstı . Hersey cok güzel giderken , tartısmaya basladık . Benim hatamdı. Ama o zaman özel günümdeydim . Kavga ettik . Çok ufak bir sebep yüzünden. Evlere dağıldık . Evlerimizde de tartısmamız sürdü. Aradan 9 gün gectikten sonra baska biriyle konusmaya basladım . Sonra baska biriyle konustugumu soyledim . İş inada bindi yani .
Şimdi bu yeni kişiden yaklaşık 1 ay önce ayrıldım ve eski sevgilimi geri istiyorum .
Lütfen aşık değilsin boşluktan boyle davranıyorsun demeyin ben kendimi tanıyorum . Ne hissettiğimi de biliyorum . Tamamen inat ugruna ayrılmıstık .
Astrolojiden anlayan var mı ? Ben oğlak burcuyum . O ise başak burcu erkeği .
Benim dogum günüm 11 ocak 1997 , onun doğum günü 17 eylül 1993.
Başak burcu erkeği affeder mi ?
farkında mısınız?Neen etmesin ki ?
Yaptıgım hatamın farkındayım aman anafora kapılmıs gibiydim inada binmişti iş . Doğru cümleleri bulup ozur mesajı atmak istiyorum .farkında mısınız?
resmen onu bırakıp başkasıyla sevgili olmuşsunuz
genelde Türkiye' de hangi erkek kabul eder bunu
istisnalar bile çok çok azken
bu devirde kadınlar bile kolay affetmezken
farkında mısınız ne yaptığınızın?
yarın öbürgün hepsini çat çat yüzünüze vuracak emin olabilirsiniz
affetmez boşuna uğraşmayın benceYa
Yaptıgım hatamın farkındayım aman anafora kapılmıs gibiydim inada binmişti iş . Doğru cümleleri bulup ozur mesajı atmak istiyorum .
Yok mu dogru cumle kurmama yardım edecek biri . Çok dua ederim
Onun hayatında şu an kimse yok . Haberim var . Ben sansımı denemek istiyorum ama etkili cümle kuramıyorum . Cümle için yardıma ihtiyacım varaffetmez boşuna uğraşmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?