Eski sevgilime geri dönmek istiyorum

Yaptığım hatanın farkına vardım . inat uğruna ayrıldım ondan . Onun gibisi zor bulunur . Yakısıklı duzgun efendi zeki ve merhametli biri . Oldukca entellektuel , hanzo biri degil . tam ideal erkek .

Lütfen yardım edin , ne yazsam mesajda ? Nasıl af dilesem ?

Bahsettiğiniz özelliklerde ise zaten kapmışlardır onu, boşuna uğraşmayın

Sen boşluktasın bence, ondan. Seviyor olsan başkalarıyla konuşmazdın ayrılır ayrılmaz. Şu anda da muhtemelen başka bir alternatifin yok hayatında; eski sevgilin ondan sana mükemmelmiş gibi geliyor. Onu değil, hayatında olan herhangi bir erkeğin sana göstereceği ilgiyi özlüyorsun. Bana hak vermeyebilirsin şu anda ama biraz düşün bunun üzerinde öyle olduğunu fark edersin.

Biraz kendine zaman ver, atlatırsın. Ex'ten next olmaz. Hayatında illaki bir erkek olmak zorunda değil.

Erkek arkadaşınızın yerinde olsam kabul etmem. Bir güzel de ayar verir gönderirim.
Benimle tartışma yaşadı diye 10 günde başkasıyla olan kişi beni ne kadar seviyor olabilir ki? Boşluğa düştü döndü diye düşünürüm. Birde şöyle birşey var. Kabul etse da aklında hep bir soru işareti olarak kalacak o yaşanan.

Gerçekten seviyordum onu, inat uğranuna ayrıldık . Basiretim bağlandı sanki .

Eskisi çok efendi dürüst zeki yakısıklı tüm iyi özellikler var yani

Bu ondan sonraki ise arızanın tekiydiii

Ablalarım bana akıl verin , ne yazsam mesajda , cok gec olmadan mesaj yazcam ozur mesajı

Gerçekten seviyordum onu, inat uğranuna ayrıldık . Basiretim bağlandı sanki .

Eskisi çok efendi dürüst zeki yakısıklı tüm iyi özellikler var yani

Bu ondan sonraki ise arızanın tekiydiii

Kendini kandırma kuzucum. İnat uğruna başka erkeklerle konuşulmaz. Hadi diyelim eski sevgilin sana dönse de yürütemezsiniz zaten. O adam sana güvenmez, eskisi gibi olmaz aranız. Sürekli senin başkalarıyla konuştuğundan şüphelenir, sen de bir süre sonra sıkılıp yine başkalarıyla konuşmak, görüşmek istersin. Geçer zamanla bu isteğin, arkadaş çevrenle takıl, yeni dostluklar edin. Biraz kafanı dağıtınca sana o kadar iyiymiş gibi gelmeyecek eskisi de. Astoria demişti dersin ehehe.

Ben başak kadınıyım eşim oğlak erkeği.Tam olarak ne desem bilemedim ama kolay kolay affedeceğini sanmam başakta inattır çünkü
Affetmez...
Arkadas hic yoktan haksiz sebepten gidip baskasini buluyo 7 8 ay sevgili olyo.Sonra ayriliyo ah eski sewqilim diyo hangi erkek gel der sanmiyorum.

Sezen aksu şarkısı geldi aklıma bak şimdi.
Duydumki el koynundan çok çabuk sıkılmışsın,
Dönmek için bir çare, bir yol arıyormuşsun......

Dönmesin sana! Hem doğum gün hazırla,
çakma piremses şımarsın kavga çıkarsın,
sonra önüne gelenle sevili olsun,
Sonrada pişmanım, aşığım desin (nasıl aşka onu da anlanadım)

Affetse bile icinde daima kalacak ve en ufak seyde yuzune vuracak bu yaptıklarını

başak burcu kadınıyım, benden ayrılıp hemen birini bulan birini asla affetmezdim, ama erkeği nasıl olur bilemem

Neen etmesin ki ?
farkında mısınız?
resmen onu bırakıp başkasıyla sevgili olmuşsunuz
genelde Türkiye' de hangi erkek kabul eder bunu
istisnalar bile çok çok azken
bu devirde kadınlar bile kolay affetmezken
farkında mısınız ne yaptığınızın?

yarın öbürgün hepsini çat çat yüzünüze vuracak emin olabilirsiniz

Ya
Yaptıgım hatamın farkındayım aman anafora kapılmıs gibiydim inada binmişti iş . Doğru cümleleri bulup ozur mesajı atmak istiyorum .

Yok mu dogru cumle kurmama yardım edecek biri . Çok dua ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…