- 11 Eylül 2019
- 31
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi uzgunoglak
-
Hiç mi bir yolu yok kendimi affettirmemin . Hatalarımın farkındyımYani bence yok. Bu ilişkiye diyelim ki tekrar başlasaniz sjz 0-1 arkadan başlayacaksınız. Bu durumun öyle veya böyle yüzünüze vurulma ihtimali çok yüksek. "Şükret de seni böyle kabul ettim" gibi laflar önünüze gelebilir. Buna hazır mısınız? Karşınızdaki insan bu ilişkiye nasıl güvensin? Gidip hemen yerine başka birini bulmuşsunuz. Siz olsanız güvenirmiydiniz? İlişkilerde güven duygusu yoksa o ilişkinin sağlıklı ilerleme şansı 0. Sizi yargılamak da istemiyorum. Tecrübesizliginize ve cahilliginize veriyorum yaşınız dan dolayi. Ama eski erkek arkadaşınızın böyle düşüneceğini hic zannetmiyorum
Hiç mi bir yolu yok kendimi affettirmemin . Hatalarımın farkındyım
Adam neden aptal oldu burdaZira aptal adam uzun vadede çekilmez.
Affederse aptal.Adam neden aptal oldu burda
vıdı vıdı mı?Barış tabi barış. Ondan sonra en ufak kavga da "sen zaten şöyle böylesin, iki günde birini buldun..." vıdı vıdılarını dinler, ağlarsın artık.
En çok da, o "yarabandı" olarak kullanılan insana üzüldüm.
Hayır inat uğruna değil.Tamamen inat ugruna ayrılmıstık
peki onun bundan haberi var mı?Ben 22 yaşındayım bundan yaklaşık 9 ay önce doğum günümdü. 11 ocak doğum günüm . Bu tarihte eski sevgilimle kutlama yapmıştık . Bana sürpriz hazırlamıstı . Hersey cok güzel giderken , tartısmaya basladık . Benim hatamdı. Ama o zaman özel günümdeydim . Kavga ettik . Çok ufak bir sebep yüzünden. Evlere dağıldık . Evlerimizde de tartısmamız sürdü. Aradan 9 gün gectikten sonra baska biriyle konusmaya basladım . Sonra baska biriyle konustugumu soyledim . İş inada bindi yani .
Şimdi bu yeni kişiden yaklaşık 1 ay önce ayrıldım ve eski sevgilimi geri istiyorum .
Lütfen aşık değilsin boşluktan boyle davranıyorsun demeyin ben kendimi tanıyorum . Ne hissettiğimi de biliyorum . Tamamen inat ugruna ayrılmıstık .
Astrolojiden anlayan var mı ? Ben oğlak burcuyum . O ise başak burcu erkeği .
Benim dogum günüm 11 ocak 1997 , onun doğum günü 17 eylül 1993.
Başak burcu erkeği affeder mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?