Eski sevgilime geri dönmek istiyorum

Hiç mi bir yolu yok kendimi affettirmemin . Hatalarımın farkındyım

Hiç mi bir yolu yok kendimi affettirmemin . Hatalarımın farkındyım

Size bir ablası tavsiyesi: sakın suçluluk psikolojisine girip sacma sapan şeyler yapmayın. Bu sizi zor durumlara sokabilir. Karşıdaki insan bunu size zarar vermek adına veya sizi manipüle etmek adına kullanabilir. Elbetde bunu eski erkek arkadaşınıza açabilirsiniz, ama sakın boynu bükük "tekrar başlayalim herşey senin istediğin gibi olacak/ben istediğin gibi olurum" gibi seylere kalkismayin. Cok şahit oluyoruz. Sonu hep hüsran. Siz o zamanlar canını yaktınız oda şimdi yakmak isteyebilir. Bunu unutmayın

9 günde yeni birine gidip ona seni seviyorum dedin, yakınlaştın bi derece şimdi hiçbir şey olmamış gibi eskiye dönmek istiyorsun.
Az değil 9 ay diğeriyle birlikteydin.
Eski seni kabul eder mi ?
Yeni çocuğun kabahati neydi ?
Bence ikisi de boşluktan oluyor bugün hissettiğin de o gün diğerini seçmen de.
Gençsin heyecanlısın biraz sakinleş canım yalnızlığın da güzel tarafları var.
Acele karar verme.
İlla bir erkek olmak zorunda değil şu an hayatında.

Son düzenleme:
Bırakın şu burçları falan Allah aşkına. Ben olsam asla affetmezdim. Tamamen ayrılmadan başkasıyla konuşmuşsun

Aşık değilsin, boşluktan böyle davranıyorsun.
1.yi gerçekten sevseydin 2. Olmazdı. İnadı bahane etmemelisin. İnat olsa birkaç güin çıkar ayrılırdın. 9 ay görüşmüşsünüz yani ne inadı.

Hayatta tek bildigim bisi varsa BASAK ERKEKLERINDEN UZAK DUR.acik net! Bir basak erkegiyle evliyim asiri zor bi adamla evliyim.inan bu zorluga tahammul edemezsin.kosarak uzaklas

vıdı vıdı mı?
doğru değil mi, bu konu sahibi vatandaş iki günde birini bulmadı mı?
Sen suç sende olarak kavga çıkar, henüz ayrıldın mı o bile belli değil, ki kavgamız sürdü diyor dokuz gün sonra başka biriyle konuşmaya başladım diyor, ayrıldık diye bişey okumadım ben, yani işin içinde aldatmak bile olabilir. Tüm bunlardan sonra o adamın söyledikleri vıdı vıdı oluyor... Yaşasın adalet!
Sizin sevgiliniz sizden ayrılıp iki sonra başkasını bulsa siz bunu dile getirince vıdı vıdı mı yapmış olacaksınız?
Ha yok iki gün değil dokuz gün sonra bulmuş diyorsanız orası başka tabi :/
Ben olsam bu konu sahibinin yüzüne bile bakmam.

Tamamen inat ugruna ayrılmıstık
Hayır inat uğruna değil.
Sen yok yere kavga çıkartıp, bir hafta sonra başkasıyla konuşmaya başladığın için ayrıldınız. hatta belkide henüz adamdan ayrılmadan başkasıyla konuşmaya başladığın, yani aldattığın için ayrıldınız.

peki onun bundan haberi var mı?

Sos da ister misin gardaş?
Dur eski sevgilini buzluktan çıkartalım da çözülsün

Mesaj yazmaya karar verdim ama ne yazcağım nasıl baslayacağım onu bilmiyorum .
Şansımı deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…