- 23 Aralık 2012
- 7.674
- 51.176
- 748
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
-
Çünkü siz asaminin Aoyamadan aldığı intikam gibi intikam peşinde olan birsinjz yalnızlık değil bu.Siz bana neden taktınız ki anlamadım.
Çok gülme başına bir iş gelir.:)Böyle insanlara güldügüm dogru.
Sen benim için endişelenme kendini düşün.Çok gülme başına bir iş gelir.:)
Ne varmış ki benim halimde?:)Sen benim için endişelenme kendini düşün.
Hiç adeta enerji kaynagısın mutluluk hormonu salgılıyorsun çevrendekilere.Ne varmış ki benim halimde?:)
Ahshdh valla ise yarayabilir, en azindan kızı üzmez, görevini tamamlar cekmeceye geri konurSen ne istiyorsun yeni üye?ne dicez ayol?her mesajın birbirinden garip aa.el birliğiyle cuma çıkışı kkda para toplayıp vibrator mu alalım sana?
Sen de yalnızsın galiba. Söylediklerimden bu kadar alındığına göre.:)Hiç adeta enerji kaynagısın mutluluk hormonu salgılıyorsun çevrendekilere.
Yok bunun gözü dönmüş hallenmis belli vibratorun halini koymazAhshdh valla ise yarayabilir, en azindan kızı üzmez, görevini tamamlar cekmeceye geri konur
Olm sacmalayin ne diycek aaa gördün mü bak öldüm mü diycek bxhxhxb oldukten sonra hayal kirirkligi yasarmis bxbxhxhÖlümcül hastalığa tutulana yalan söylemek daha zararlı. Gereksiz yere umut ederse daha büyük bir hayal kırıklığına uğrar.
E yalniz ölürsek ölürüz napalim. Kimse hayatin ne getirecegini bilmiyor ki. Su an cok mutlu iliskisi olan biri yalniz ölüp, hayati boyunca yalniz yasayan biri 60 yasinda evlenebilir.Hayatın gerçekleri bunlar canım benim. Sen inanmak istemesen de yalnız ölenler var bu dünyada.
Histt napiyon yuruyon mu kadına yalnızım ayağınaSen de yalnızsın galiba. Söylediklerimden bu kadar alındığına göre.:)
Olm sacmalayin ne diycek aaa gördün mü bak öldüm mü diycek bxhxhxb oldukten sonra hayal kirirkligi yasarmis bxbxhxh
Yakamdan düşermisiniz hanimefendi.Sen de yalnızsın galiba. Söylediklerimden bu kadar alındığına göre.:)
Seni begendiYakamdan düşermisiniz hanimefendi.
Çok merak ettiysen söyleyiyim hayir degilim.
Bana yalnızsın gibi geldi.Yakamdan düşermisiniz hanimefendi.
Çok merak ettiysen söyleyiyim hayir degilim.
Bana da sen yalnizsin gibi geldi. Yalniz misin?Bana yalnızsın gibi geldi.
Lutfen begenmesin iki güne kalmaz yanliz ölucem diye diye benide öldürürSeni begendi
Sen de bana mı yürüyorsun?Bana da sen yalnizsin gibi geldi. Yalniz misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?