Eski sevgilimi çok ozluyorum

Ayrıldığına üzülme bir fırsat doğmuş özgürsün istediğini yap aç sosyal medya hesapları arkadaş edin o senin neyinde karışacak ? Hayatına müdahale etmesine neden izin verdin ? Sen insan değil misin? O istediğini yaparken sen neden yapamazmışsın istediğini desin onane ? Olmadı hakaret davası açarsın korkma o seni zaten kaybetmiş o kimde sana korku yaşatıyor

yakın zamanlarda 2 yıllık iliskim bitti. bu ilişki için çok emek vermiştim. o kişi için tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım whatsapp dahil hicbir sosyal medyam yok zaten telefonu da sadece sevgilimle konuşmak için kullanırdım. şimdi beni terkedince o kadar yanlız hissetmeye basladim ki kimseyle konuşmuyorum konusacak kimsem yok çünkü.
ne yapacağım bu yalnızlık hissinden nasıl kurtulabilirim?
O kişi için yaptığınız tüm fedakarlıkları geri alın.
Toksik bir insandan kurtulmuşsunuz, onun özlenmeye hakkı yok.

yakın zamanlarda 2 yıllık iliskim bitti. bu ilişki için çok emek vermiştim. o kişi için tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım whatsapp dahil hicbir sosyal medyam yok zaten telefonu da sadece sevgilimle konuşmak için kullanırdım. şimdi beni terkedince o kadar yanlız hissetmeye basladim ki kimseyle konuşmuyorum konusacak kimsem yok çünkü.
Yaklaşık 3 haftadır bende aynı durumdayım bir anda herşey başıma yıkıldı. Benimde konuşabileceğim hiç kimse yok. Hiç bişeye adapte olamıyorum. Sürekli ağlıyorum. Ve ara sıra da görüştük. Sevdiğini kaybetmek çok acı. Benim hatam yüzünden bitti. Arada dua ediyorum özellikle ezan okunurken edilen duaları Rabbim kabul edermiş. Sende et inşallah kabul eder. Hayatta herşey bizler için. Ama çektiği acıyı herkes kendi bilir hisseder. Hiç bişey yapmayıp sürekli ağladığım da oluyor. Bi yerde susuyorum sonra kendimi avutmak için gerçekten severse gelir beni bırakmaz diyorum. Herşeyin çaresi vardır. İnşallah sevgimize yazık etmez.

Bence yeni biriyle konuşman ya da tanışman hata olur. Eğer seviyorsan hala. Ama istemiyorsan önceden tanıdığın insanlarla sohbet edebilirsin.

Adamlar ;siz onu evrenin merkezine koyunca kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp farklı denizlere yelken açiyorlar.Yalniz hissedersiniz tabi.Arkadaslariniz konuşmazlarsa haklıdir.Bu zamanda whatsapp tan bi arkadasa naber iyi misin demek bile iyi geliyor .Size iyi bir hayat dersi bence,bir daha bi erkegi hayatınizin merkezine koymayin

aslında benim kendime değer vermeme sebebim de bu adam. bana sürekli senle evlenilmez sen evlenilecek kız değilsin dua et ben seni kabul ettim gibi şeyler söyledi. ki düşünün benim daha önce sevgilim olmamasına rağmen bu tarz şeyler söyledi. onun yüzünden bir daha kimsenin beni sevemez diye düşünüyorum ona muhtaç hissediyorum kendimi

???????????
Ya böyle bir insan için gerçekten üzülmeye değer mi,lütfen şu yazdığınızı bir daha okuyun,adam bildiğiniz kötü bir insan.İsterseniz bin tane sevgiliniz olsun ne demek ''sen evlenilecek kız değilsin dua et seni kabul ettiğime'',teşekkür edip elini de öpseydiniz bari,yüceliğini göstermiş size paşa hazretleri.Bunu dediği anda ''sen kimsin de bana böyle bir şey söyleme hakkı buluyorsun kendinde'' deyip bırakmalıydınız onu orada,lütfen şu ''aman sevgilim olsun da ne olursa olsun'' kafasından kurtulun artık,böyle tiplerin yanında olmayın.Yalnız olun daha mutlu olursunuz.

sosyal medya acarsam arkamdan o...pu der maalesef o yüzden asla açmam ;(
Desin çok mu önemli ne dediği . Siz sanıyor musunuz o hayatini su an kapalı yaşıyor fildir fildir takılıyordur heryerde . Tip okuyan 24 yaşında bir genç kızın bu kafada olması beni çok üzdu. Bende 26 yaşındayım hayat benim hayatım istediğim gibi yaşarım kime ne . Çok pardonda siz sosyal medya acinca oranızı buranızı mi göstereceksiniz yoo vakit geçirecek eğlenceli şeyler takip edecek belki yeni insanlar tanıyacaksınız bundan ona ne . O istediğini desin ben olsam inadına sosyallesir yeni birini bulurdum ki kudursun oturduğu yerde . Çok içinize dertse onu engellersiniz olur biter . Herkes cahil olsun ama siz olmayın Allah aşkına ya yakışmıyor . Geliştirin kafanızı biraz bu ayıdan kurtuldugunuz içinde sadaka verin bence

sosyal medya acarsam arkamdan o...pu der maalesef o yüzden asla açmam ;(

Adamin kendisi o.... Nun teki sen onun lafına niye bakıyorsun. Seni hem izole etmiş, hem psikolojik olarak çökertis. Belanimi arıyorsun. Bence sen narsisitle ilişkiler hakkında birseyler oku. Böyle gözün açılsın biraz

Desin çok mu önemli ne dediği . Siz sanıyor musunuz o hayatini su an kapalı yaşıyor fildir fildir takılıyordur heryerde . Tip okuyan 24 yaşında bir genç kızın bu kafada olması beni çok üzdu. Bende 26 yaşındayım hayat benim hayatım istediğim gibi yaşarım kime ne . Çok pardonda siz sosyal medya acinca oranızı buranızı mi göstereceksiniz yoo vakit geçirecek eğlenceli şeyler takip edecek belki yeni insanlar tanıyacaksınız bundan ona ne . O istediğini desin ben olsam inadına sosyallesir yeni birini bulurdum ki kudursun oturduğu yerde . Çok içinize dertse onu engellersiniz olur biter . Herkes cahil olsun ama siz olmayın Allah aşkına ya yakışmıyor . Geliştirin kafanızı biraz bu ayıdan kurtuldugunuz içinde sadaka verin bence
onun için yeni biriyle konuşmak eşittir o..puluk
hastanede çalışırken mecburen asistanlarla muhatap olmak zorunda kalıyorduk iş veriyorlardı buna bile o....puluk diyordu kendisi hala aklıma geldikçe deliriyorum

Sizi başkanlardan izole eden insan sağlıklı bir ilişki istemiyor zaten. Sizde sağlıksız bir ilişkinin özlemini yaşıyorsunuz şu anda. Once bunu sorgulayin. Onun gitmesi sizin için büyük nimet
tek ilk ve tek ilişkim olduğu için sağlıklı ilişki nasıl olur hiç bilmiyorum ki :(

Iste hep boyle oluyor kisi kendinden bilir isi derler ya tamda o hesap kendisi senin arkandan dolap çevirdiği icin senin tüm alanlarini daraltmis ve kendisi kacip gitmis yapmayın kendinizi ezdirmeyin kim olursa olsun sonra boyle kalıyorsunuz iste...

onun için yeni biriyle konuşmak eşittir o..puluk
hastanede çalışırken mecburen asistanlarla muhatap olmak zorunda kalıyorduk iş veriyorlardı buna bile o....puluk diyordu kendisi hala aklıma geldikçe deliriyorum
Hayy ben onun beynine... Tövbe tövbe! Bir zamanlar o da sizin için yeni biriydi. O. biriyle birlikte olmuş o zaman. Ben de sizle benzer durumdayım. Evde durmaktan eski sevgilimi düşünür oldum.😅 Bu gibi durumlarda yapılacak şeyler; dizi,film, müzik, ev işleri, çiçek sulamak, örgü örmek, yapboz yapmak... Bu böyle uzar gider. Size tavsiyem bir diziye ve bir kitaba başlamanız. Böylece onu daha az hatırlarsınız iyi olur. Bir taraftan da sosyal medyalarda film ve kitap gruplarına katılıp oradaki insanlarla muhabbet edebilirsiniz. Mutlaka bunları deneyin. Bana iyi geliyor.

Sorunun cevabı yazdığının içinde. Sana büyük bir hayat tecrübesi olmuş işte öyle düşün birdaha da aynı şeyleri yapma😊

kullanıcı ve adını ve fotoğrafını hiç sevmedim :ruh: e be yavrum 24 yaşındasın, sevgili uğruna kendine uzun zamandır aşırı sosyal izolasyon yapmışsın zaten.değer miydi bi adam için?Hayatının merkezine asla ve asla bir adamı koyma, zaten bence bu bile bir ilişkiyi bitirme nedenidir yatıp kalkıp hayatının merkezine koyan biri beni boğar istemem.Zararın neresinden dönersen kardır,sosyalleşmeye başla geç bile kalmışsın.

Back
X