• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi gördüm...Aşk çok aptal birşeymiş onu anladım

Aşkla bakmak farklı,bir de hiçbir duygu barındırmadan bakmak farklı...
Aşıkken, mantığınızı egale ediyorsunuz ve sonra aşk bitince bir bakıyorsunuz o " toz pembe hayaller vardı,pembesi gitti tozu kaldı" moduna dönüyorsunuz.
Körü körüne aşk,körü körüne de mantık hiçbir zaman iyi değildir.

evet aşkın insanın gözlerini kör ettiği doğru. bitince insan diyor ki ben bunu mu sevmişim, ne aptalmışım:)

Benim icim yaniyo hala suan zirliyorum bile. Unutamam ben yapamam

demek ki neymiş zaman herşeyin ilacıymış.gerçekten çok doğru bir söz.
göz görmeyince ve üzerinden zaman geçince insan unutuyor herşeyi.
peki o sizi gördü mü?

bide yanında biri varken görseydin ne olurdu acaba ben yıkılırdım ya o kadar cok sevdiğim kişyi görsem

Yıllar önce gerçekten çok ama çok aşık olduğum biriyle beraberdim. Ona öyle böyle değil,delicesine aşıktım. Hani bir şarkı var "Git desen de kal desende gözüm yaşla dolar"diye. Bende aynen öyleydim. Onunla da onsuz kende gözlerim yaş dolardi. Onsuz bir hayat düşünemiyordum. Çok kötü bir şekilde ayrılmıştık hatta.

Ve ben çok uzun bir süre kendimi hiç toparlayamamıştım,nerdeyse
yataktan kalkamıyordum.
Yemek filan da yemiyordum.Dışarıda gezinirken okula filan giderken de gözümde yaşlarla gidiyordum.Hatta
yaklaşıp bir derdiniz mi var diyenler oluyordu.Nerdeyse bana çarpacak olan arabaları bile görmüyordum. Mecnun kız versiyonu gibi dolanıyordum.

Tabii ben uzun bir süre o kadar üzüntü yaşayınca, düşünüyordum nolur acaba birgün onu görürsem.O kadar acıdan sonra nasıl reaksiyon veririm diye.

Yıllar sonra onu gördüm...Yabancı bir adam,birbirine çok yabancı olan iki kişi. Ben bu adamı tanımıyorum...Gözümdeki perde indi resmen...

Benim o çok yufka dünyanın en güzel kalpli insanı dediğim biri aslında yokmuş. Ben o an herhalde aşık kafamla kafamda kurduğum bir adamı sevmişim.O an onun kalbimdeki o kişi olduguna inanmışım. Ona nasıl aşıkolabilmişim hem de herşeyi onun için göze alıcak deliler gibi... Kendime inanamıyorum...

Sanki üzerimden bir yük kalktı gibi hissettim.

O zaman çok ani bir şekilde ayrılmıştık.Hem de çok kötü bir şekilde bitmişdi...Ben o zamanlar çok üzülüp "Neden böyle kötü bitti?" diye düşünürdüm.

Onu görünce "Demekki gerçekten HAYIRLISI böyleymiş,ne olmuşsa HAYIRLISI olmuş" dedim.

Ben gerçekten öyle birini tanımıyorum...İki yabancıyız biz.

Bu yaşadıklarınızı aynen hissetmek isterdim. Daha önce hissettim 2,5 yıllık bir ilişkimde. Sonra 1yıl başka biriyle sürdü olmadı ayrıldık. Düşününce gerçekten ayrılmamız benim için hayırlı fakat işte diyorsunuz ya insanın gözüne perde iniyor sanki seviyor vazgeçemiyor. Birgün karşıma çıksa sizin gibi hissetmeyi çok isterdim.

Aşk, başta içini pır pır eder,bulutlarda gezersin.Sonra bir gider,kalakalırsın kendinle.Ve yıllar geçer,karşılaşırsın,belki kalbin çarpar bir an ama geçmiştir.Umarım hepimiz için en hayırlısı olur.

Back
X