Eski sevgilimi hep rüyamda görüyorum bıktım:/

furtadoo

Özgürlüğe doğru..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.144
9
158
Merhaba arkadaşlar aradan iki sene geçmesine rağmen ayrılalı eski erkek arkadaşımı hep rüyalarımda görüyorum hergün olmasada arada giriyor ve uyandığımda kendimi kötü hissesiyorum bıktım yaa neden sizce???

Onla mı yatıosun ki? Derler ki neyle yatarsan onla kalkarmışsın ..
Takma bence amaaan rüya de geç herşeyi herkesi görebilirim de , sonuçta rüya bu neyi görceğini yada göremiyceğini seçemezsin.çok takılmamaya alıştır kendini

hayatında yeni biri yok çünkü canım..
Ben de eski sevgilimden ayrıldığım zaman hep aklıma geliyordu, ara da rüyalarıma giriyordu ta ki aşık olana kadar..
Şimdi hiç umurumda olmaz.. Aklımın ucundan dahi geçmiyor 2 yıldır..

hala unutamamış olabilir misin?
çünkü rüyalar için bilinçaltının yansıması derler.
belki sen unuttuğunu sanıyorsundur ama bilinçaltında duruyordur öylece.

canım allah rızası için kendine bir iyilk yap ve sakın bu ruh haliyle ona geri dönme msj atma arama sorma.
2 sene evvel bende eski sevgilimi her gece rüyamda görüyodum ama her gece.bu beni öyle çok etkilediki rüyalarla baglandım ayrıldığım insana dayanamayıp msj attım o yazdı ben yazdım derken barıstık.ama tarif edemeyeceğim kadar büyük yaralar aldım.şuan baskasını seviyor olmama hatta nişanlı olmama ragmen hatrlayınca nefret ettiren isyan ettiren cinsten yaralar.seni haketse ztn ayrılmazdınız rüyalara trakılıp yanlış bişey yapma sakın neolur

Zannediyorumki şuan bi boşluktasın.
Eğer hayatında gerçekten sevdiğin başka biri olsaydı, adı bile gelmezdi aklına.
Sakın bu rüyalara kanıp onun peşine düşme, rüyalar bilinçaltının yansımalarıdır çünkü, bu işten bi hayır bekleme.

Kızlar ben evliyim şu anda ve evli olmama rağmen onu görmek sinirimi bozuyor ve aklıma gelmiyor rüyalarıma girdiğinde sanki beni unutma dercesine aklıma getiriyor. Çok tuhaf değil mi kızlar. Yok hayatta msj atmam atsamda cvp vermez zaten dediğim gibi evliyim ne işim olur.

aboooo cok ilgincc allah korusun nasi sinir bozucuu beddua fln mi etmis bu kiz beni unutamasin ruyalarinda gorsun diye nedir...
sana bisi soliyimmi benim eski sevgilim biz onunla cikarken uzaktayiz biz hep gece dua edermis adriana beni ruyasinda gorsun diye (bilmiyodum ben) her gunde sorardi ruyana girdimmii diye cok fazla gorurdum ruyamda bigun ayrildik resmenn yatagimin basucuna gelmis saclarimi oksuyorr odama girdii kapiyi actii ben uyurken sacimi oksuyor gercek sandim gulumsuyorum ben bi gozumu actim aynen icim cok kotu oldu hemen mesaj attim ben dua etmistim beni ruyanda gor diye demisti Allah dualarimi kabul ediyor demisti.... artik hic gormuyorum oyle dua ettigini de sanmiyorum baya kotu ayrildik

Ahh cnm yaa vallahi o adamın öyle düşünce tarzları yoktur beni rüyasında görsün yok allahından bulsun çünkü öyle tarzda olan biri değil aklına bile gelmiyorumdur eminim onun için biri gider digeri gelir öyle bi tip yani aktif anladın çapkın tın tın aşık olmamış olmayan cinslerden o yüzden olan bana oluyor nedense phoff

o hala zihninde ve hayalinde olduğu için olabbilirr mi ?

aynıısı bana oluyooorda ondan

tek çözümü başka biri

cok ilginc ya kendisinden kurtuldum ruyalarima giriyor diyosun yani vallahi sastim kaldim ben...:44:

Evt cnm öyle aklımda değil ama rüyalarımın sayesinde aklıma geliyor unutuyorum tam pat rüyamda, bir uyanıyorum resmen o gün güne kötü başlıyorum

Evt cnm öyle aklımda değil ama rüyalarımın sayesinde aklıma geliyor unutuyorum tam pat rüyamda, bir uyanıyorum resmen o gün güne kötü başlıyorum

çok iyi anlıyorum seni bende 1 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşımı sürekli rüyamda görüyorum boşluktan falan olduğunu sanmıyorum erkek arkadaşım var çünkü ..
senin durumun benimkinden daha sinir bozucudur eminim çünkü evliymişsin. ama dediğin gibi tam unuttum diyosun rüyanda görüyosun sonra diyorum acaba onunla ilgili bişi mi olcak haber mi alıcam yada Allah korusun bi yerde falan mı karşılaşıcaz :26:

Evt cnm anlamana sevindim bende boşlukta değilim çünkü eşim çok iyi benide çok seviyor ama o adam arada rüyama giriyor illaa bende öyle düşünüyorum acaba görücem mi diye..çünkü biide benim rüyalarım çıkar genelde rüyamda tanıdık kimi görsem hemen gerçektede görüyorum ama nedense onu görmedim hiç 2 senedir çok ilginç acaba benimi konuşuyor çözemedim sanmıyorum da

çok şaşırdım şuan beni anlatıyosun sanki.. benimde genelde rüyalarım çıkar ama bende görmedim 1 yıldır hiç hemde evlerimiz çok yakın olmasına rağmen . inşallah da görmem .. bu bilinç altını nasıl boşaltıcaz bilmiyorum valla çok mağduruzzzz

Çok kötü ya. Bu senin onu düşünmenle alakalı değil bence.
Çünkü ben çok düşünsem bile girmiyor rüyama istediğim insanlar.
Acaba yeniden bir karşılaşmanız mı olacak? Bu tarz şeylerin de habercisi olabilir.

demek ki hala onunla yaşıyorsun ilişkin bitmiş de olsa
bilinçaltın sevgilinle meşgul tam unutamamışsın
farklı çevrelere gir havan değişsin biraz ne kadar
sosyalleşirsen o kadar ii tatlım snn açından

Hadi yaa cnm yanlız değilmişim demek ki bu konuda iyiki geldin

Evt cnm bende öyle düşünüyorum artık diyorum ki son 2 rüyamda ehh yeter bee ne olacaksa olsun karşımamı çıkacan ne yapacan diyorum ıhh ıhh hyr çıksa direk yorumum aha rüyam çıktı diyip geçip gidicem ama

aynen canım bende sevindim benim gibi birileri olduğunu görünce. artık kendimden şüphe etmeye başlamıştım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…