demek ki hala onunla yaşıyorsun ilişkin bitmiş de olsa
bilinçaltın sevgilinle meşgul tam unutamamışsın
farklı çevrelere gir havan değişsin biraz ne kadar
sosyalleşirsen o kadar ii tatlım snn açından
aynen canım bende sevindim benim gibi birileri olduğunu görünce. artık kendimden şüphe etmeye başlamıştım :44:
Aynen deme insan birtek benmi yaşıyorum acaba bunu diyor ne olcak acaba şimdi diceksiniz dimi.. bir rüyayı bu kadarda ne takıyorsun falan diye ben rüyalarımı çok net görüyorum bide hiç unutmuyorum sanki gerçek gibi yaşıyorum o yüzden etkisi bende kalıyor helede dediğim gibi aynı kişiyi sürekli görünce insan psikolojimi bozuyor phoff Cnm bakalım daha nereye kadar göreceğiz dizi gibi oldu benimki yani
benimde rüyayla ilgili takıntılarım var öyle çıkar çoğu o yüzden korkum sürekli onu gördükçe beklenti içine giriyorum ister istemez . hatta görmediğim zamanlarda kendi kendime uzun zamandır görmüyorum falan demeye başladım çok sinir bozucu gerçekten
Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumu ben de yaşıyorum.kimseye söyleyemiyorum çok abuk bir durum çünkü.çok şükür uzun zamandır yok ...ben o kişiyi zor da olsa unuttum evlendim çocuklarım var aklıma gelmiyor ama nadiren rüyamda görüyorum ve beni korkutan ben bu rüyalarda çok huzurluyum ve uyanınca kendime uzun süre gelemiyorum... bilinçaltımızın temizlenmesi gerekiyor.benim ilişkim bazı şeyler halledilmeden,kendimi savunamadan tamamen yanlış anlaşılma sonucu yok yere bitmişti(iyi ki!) içimde kalan çok şey vardı belki de onların izleri bu..2.bebeğimden sonra hiç görmedim,yaklaşık 1 senedir.ama korkuyorum yine de...
şimdi buraya itiraf ettim ya,belki çözülür
Eğer hala onu rüyanda görüyorsan aslında kendinde, onunla ilgili çözülememiş birşey var demektir. Bilinçaltında bunu sana sık sık hatırlatıyor. Mesela 'beni nasıl terketti' değil de 'amaan çok zıttık zaten iyiki terketti' şeklinde düşünebilirsinYaşanacak şeyleri düşünmektense 'onu bile batırırdık kesin kavgayla biterdi iyiki yaşamamışız' gibi düşün.
Hmm sanırım haklısın cnm hemen hemen her şekilde düşünmeme rağmen hep aynı şekilde yaşıcagım
arada bende de oluyor canım.bende evliyim hatta..sevgiliyken istesemde görmedğim insan..yollar ayrıyken görmek beni şaşırtıyor..
ben birde karısıyla falanda görüyorum düşün yane..yanımda kavga ettiklerini falan..rüyamda her ikimzde evliyiz.muhabbet ettiğimi görüm hattadertleşir gibi yorumlaşır gibi..
Bazen istemediğimiz olaylar başımıza dert oluyor. Bence konu bu, onu görmek istemedikçe rüyana giriyor. Belki de aldatıyormuşsun gibi hissettiriyor. Ben olsam rüyalarımı kafama takmazdım. Gül, geç bir daha görmezsin.
Evt en azından benim ne yaşadğımı anlamışsındır ama anladığıma göre sen pek dert etmiyorsun
canım ben çok sık görmüyorum .bazen görüyorum rüyamda..
bende senin gibi eskiden yazıp yazıp duruyordum.. buraya.boşa salladım artık:)
Aynı dert bende de var bende her gece görüyorum en azından 2 gece de bir kesin görüyorum hala birlikte olduğumuzu sinir oluyorum bende evliyim....
Bazen rüyamda mutlu bile oluyorum niye böyle oluyor anlamadım ya bende görmek istemiyorum..
Evt en azından benim ne yaşadğımı anlamışsındır ama anladığıma göre sen pek dert etmiyorsun
canım ben çok sık görmüyorum .bazen görüyorum rüyamda..
bende senin gibi eskiden yazıp yazıp duruyordum.. buraya.boşa salladım artık:)
Ne güzel demek ki bazıları takıyor bazıları sallıyor neticede birçok kişinin başına geliyormuş
Evt bende rüyamda gördüğümde mutlu oluyorum sonra bi uyanıyorum ki şeytan görmüş gibi oluyorum
Ne güzel demek ki bazıları takıyor bazıları sallıyor neticede birçok kişinin başına geliyormuş
takmamak gerekiyor canım..taktıgında insanlar yanlış düşünüyor çünkü evlisin sonuçta..ben bir ara yazıyordum başka işin yokmu diyorlardı.. sende yazma bence onu düşündüğünü sanıyorlar hemen
bu neysede benim yakın bir kız arkadaşım vardı..baya yakındık sonra küstüm ben onla baya bir zaman görüşmedik.ama insan isese seviglisini bu kadar göremez yani.kızı hergün rüyamda görüyordum ondan başka kimseyi görmüyordum..hep onla sohbet gezme mutluluk dert dinleme vs.görüyordum.artık yeter ya dedim..burda yorumlayanlar vardı.birinin rüyanda çok sık görmek seni düşündüğü anlamındadır dediler.ve gördüğüm rüyalara nazaran..kızın bana ihtiyaç duydugunu beni hala sevdigini onunla barışmam gerektiğni söylediler..bende bir dal uzattım konuştum.sonra yine uzakaştık..
şimdi yine görüyorum ama o kadar sık değil.sanki üstümden yük atmış gibi oldu..anlattım çünkü kıza seni hep rüyamda görüyorum kabusum oldun demiştim.
Evt bende rüyamda gördüğümde mutlu oluyorum sonra bi uyanıyorum ki şeytan görmüş gibi oluyorum
takmamak gerekiyor canım..taktıgında insanlar yanlış düşünüyor çünkü evlisin sonuçta..ben bir ara yazıyordum başka işin yokmu diyorlardı.. sende yazma bence onu düşündüğünü sanıyorlar hemen
bu neysede benim yakın bir kız arkadaşım vardı..baya yakındık sonra küstüm ben onla baya bir zaman görüşmedik.ama insan isese seviglisini bu kadar göremez yani.kızı hergün rüyamda görüyordum ondan başka kimseyi görmüyordum..hep onla sohbet gezme mutluluk dert dinleme vs.görüyordum.artık yeter ya dedim..burda yorumlayanlar vardı.birinin rüyanda çok sık görmek seni düşündüğü anlamındadır dediler.ve gördüğüm rüyalara nazaran..kızın bana ihtiyaç duydugunu beni hala sevdigini onunla barışmam gerektiğni söylediler..bende bir dal uzattım konuştum.sonra yine uzakaştık..
şimdi yine görüyorum ama o kadar sık değil.sanki üstümden yük atmış gibi oldu..anlattım çünkü kıza seni hep rüyamda görüyorum kabusum oldun demiştim.
Vallahi cnm evt evliyim ama ben sonuçta kocamı aldatmıyorum açıkcası insanların ne düşündüğüde umurumda değil sonuçta ben reelde bunu kimseyle konuşmadım sadece burda paylaşmak, dertleşmek istedim sende haklısın binevi ama rüyama giriyorsa bu benim suçum değil evt sende suçlusun bana demiyorsundur da nebiliyim cnm yaa burda konuşursam belki kendimi biraz da olsa iyi hissederim diye düşündüğümden sebep açtım konuyu
Vallahi cnm evt evliyim ama ben sonuçta kocamı aldatmıyorum açıkcası insanların ne düşündüğüde umurumda değil sonuçta ben reelde bunu kimseyle konuşmadım sadece burda paylaşmak, dertleşmek istedim sende haklısın binevi ama rüyama giriyorsa bu benim suçum değil evt sende suçlusun bana demiyorsundur da nebiliyim cnm yaa burda konuşursam belki kendimi biraz da olsa iyi hissederim diye düşündüğümden sebep açtım konuyu
iyi yaptın canım,senin gibi olanlarda varmış bunu ögrenmiş oldun
Evt cnm öyle aklımda değil ama rüyalarımın sayesinde aklıma geliyor unutuyorum tam pat rüyamda, bir uyanıyorum resmen o gün güne kötü başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?