Eski sevgilimi hep rüyamda görüyorum bıktım:/

Ben herşeyin farkındayım cnm nasıl yapılması gerekirse hepsini biliyorum ama olmuyor işte demek ki dediğin gibi dahada sosyalleşmem gerekmiş Ama emin ol biliyorum ki hiç ummadık bir zamanda uykumda pat gene rüyama giricek artık alıştımmı ne

aynen canım bende sevindim benim gibi birileri olduğunu görünce. artık kendimden şüphe etmeye başlamıştım :44:

Aynen deme insan birtek benmi yaşıyorum acaba bunu diyor ne olcak acaba şimdi diceksiniz dimi.. bir rüyayı bu kadarda ne takıyorsun falan diye ben rüyalarımı çok net görüyorum bide hiç unutmuyorum sanki gerçek gibi yaşıyorum o yüzden etkisi bende kalıyor helede dediğim gibi aynı kişiyi sürekli görünce insan psikolojimi bozuyor phoff Cnm bakalım daha nereye kadar göreceğiz dizi gibi oldu benimki yani

benimde rüyayla ilgili takıntılarım var öyle çıkar çoğu o yüzden korkum sürekli onu gördükçe beklenti içine giriyorum ister istemez . hatta görmediğim zamanlarda kendi kendime uzun zamandır görmüyorum falan demeye başladım çok sinir bozucu gerçekten

Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumu ben de yaşıyorum.kimseye söyleyemiyorum çok abuk bir durum çünkü.çok şükür uzun zamandır yok ...ben o kişiyi zor da olsa unuttum evlendim çocuklarım var aklıma gelmiyor ama nadiren rüyamda görüyorum ve beni korkutan ben bu rüyalarda çok huzurluyum ve uyanınca kendime uzun süre gelemiyorum... bilinçaltımızın temizlenmesi gerekiyor.benim ilişkim bazı şeyler halledilmeden,kendimi savunamadan tamamen yanlış anlaşılma sonucu yok yere bitmişti(iyi ki!) içimde kalan çok şey vardı belki de onların izleri bu..2.bebeğimden sonra hiç görmedim,yaklaşık 1 senedir.ama korkuyorum yine de...

Ahh cnm çok ilginç evt itiraf etmek gerekirse ben çok sevdim o kişiyi ve beni terk eden o oldu ilk defa biri tarafından terk edilmekte var buda koydu elbet ama bide görseniz varya çok zıttık çookk

şimdi buraya itiraf ettim ya,belki çözülür

olsun cnm itiraf ettin bak bende sorunumu kimseye paylaşamıyorum ve ettim belkide seviyorumdur ama sevsem başka biriyle olamazdım ki bende yeni bebeğimi kaybettim cnm bir kaç gün olduBende huzurluyum ama o huzurumu bozuyor cnm ya

Eğer hala onu rüyanda görüyorsan aslında kendinde, onunla ilgili çözülememiş birşey var demektir. Bilinçaltında bunu sana sık sık hatırlatıyor. Mesela 'beni nasıl terketti' değil de 'amaan çok zıttık zaten iyiki terketti' şeklinde düşünebilirsin Yaşanacak şeyleri düşünmektense 'onu bile batırırdık kesin kavgayla biterdi iyiki yaşamamışız' gibi düşün.

Hmm sanırım haklısın cnm hemen hemen her şekilde düşünmeme rağmen hep aynı şekilde yaşıcagım

Hmm sanırım haklısın cnm hemen hemen her şekilde düşünmeme rağmen hep aynı şekilde yaşıcagım

Öylesine düşünmek ayrı, inanmak ayrı. Mesela sana birisi haksızlık yaptığında, bir gün gelip 'hakkını helal et' dediğinde helal olsun demek var, birde bunu söylerken sana yaşattıklarını aklından geçirip içten içe helal etmemek var.

arada bende de oluyor canım.bende evliyim hatta..sevgiliyken istesemde görmedğim insan..yollar ayrıyken görmek beni şaşırtıyor..

ben birde karısıyla falanda görüyorum düşün yane..yanımda kavga ettiklerini falan..rüyamda her ikimzde evliyiz.muhabbet ettiğimi görüm hatta dertleşir gibi yorumlaşır gibi..

Bazen istemediğimiz olaylar başımıza dert oluyor. Bence konu bu, onu görmek istemedikçe rüyana giriyor. Belki de aldatıyormuşsun gibi hissettiriyor. Ben olsam rüyalarımı kafama takmazdım. Gül, geç bir daha görmezsin.

Evt en azından benim ne yaşadğımı anlamışsındır ama anladığıma göre sen pek dert etmiyorsun

Keşke o kadar basit olsa cnm gül ve geç

Aynı dert bende de var bende her gece görüyorum en azından 2 gece de bir kesin görüyorum hala birlikte olduğumuzu sinir oluyorum bende evliyim....

Bazen rüyamda mutlu bile oluyorum niye böyle oluyor anlamadım ya bende görmek istemiyorum..

Evt bende rüyamda gördüğümde mutlu oluyorum sonra bi uyanıyorum ki şeytan görmüş gibi oluyorum

senin durumunda olan çok kadın var..geçen konu açmıştı hatta birisi,4 sayfa ben de diyen çıkmıştı :))
ben de öyleyim
durup durup aklıma gelir,yani ilk aşkımdı ama üç ay bile sürmemişti...Gündüz düşünmüyorum da,sevgilim de var..onla geçen günlerim çok güzeldi ama yani günlerce rüyalarıma girerek kadar da değil...
ama yine geliyoo yine geliyo...
üstelik çok gerçekçi,hiç ayrılmamışız gibi...Başta çok sinirimi bozsa da boşverdim artık...

Evt cnm öyle aklımda değil ama rüyalarımın sayesinde aklıma geliyor unutuyorum tam pat rüyamda, bir uyanıyorum resmen o gün güne kötü başlıyorum

bu gayet normal bişey kendini kötü hissetmene gerek yok sonuçta hayatının bi döneminde onunla pek çok şey yaşamış olmalısın bunların hepsi beynimizde kayıtlı duruyor ve rüyalarda açığa çıkıyor
ve emin ol sen bu rüya meselesini takıp kötü hissettikçe altında başka şeyler aradıkça daha çok göreceksin çünkü kafan bununla daha çok meşgul olmuş olacak
takma rüya de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…