senin durumunda olan çok kadın var..geçen konu açmıştı hatta birisi,4 sayfa ben de diyen çıkmıştı :))
ben de öyleyim
durup durup aklıma gelir,yani ilk aşkımdı ama üç ay bile sürmemişti...Gündüz düşünmüyorum da,sevgilim de var..onla geçen günlerim çok güzeldi ama yani günlerce rüyalarıma girerek kadar da değil...
ama yine geliyoo yine geliyo...
üstelik çok gerçekçi,hiç ayrılmamışız gibi...Başta çok sinirimi bozsa da boşverdim artık...
bu gayet normal bişey kendini kötü hissetmene gerek yok sonuçta hayatının bi döneminde onunla pek çok şey yaşamış olmalısın bunların hepsi beynimizde kayıtlı duruyor ve rüyalarda açığa çıkıyor
ve emin ol sen bu rüya meselesini takıp kötü hissettikçe altında başka şeyler aradıkça daha çok göreceksin çünkü kafan bununla daha çok meşgul olmuş olacak
takma rüya de geç
Ah cnm biliyorum çok abartıyorsun diceksiniz ama keşke o kadr kolay olsaydı
ozaman sen hala ona karşı bişey hissediyomuyum acaba diye kafanın karışmasından korkuyosundur belki de...
senin durumunda olan çok kadın var..geçen konu açmıştı hatta birisi,4 sayfa ben de diyen çıkmıştı :))
ben de öyleyim
durup durup aklıma gelir,yani ilk aşkımdı ama üç ay bile sürmemişti...Gündüz düşünmüyorum da,sevgilim de var..onla geçen günlerim çok güzeldi ama yani günlerce rüyalarıma girerek kadar da değil...
ama yine geliyoo yine geliyo...
üstelik çok gerçekçi,hiç ayrılmamışız gibi...Başta çok sinirimi bozsa da boşverdim artık...
Konuyu sizin yorumunuzla hortlatiyorum. :)) Cunku kendimi buldum bu satirlarda. Simdi size yine onu hatirlatmis olacagim icin affiniza siginiyorum. Bu aralar bende yasiyorum bu durumu. Yani aslinda uzun zamandir yasiyorum ara ara ruyamda goruyodum ama bu aralar nerdeyse hergun ruyamda. Sevgilim de var ustelik. Ayni sekilde ilk askimdi, 3 ay bile surmemisti .. Ama sanirim problem o kisi tarafindan hic sevilmemis olmak.. Terk edilen olmak. Bilincaltimizda cevap bulamamis sorular kalbimizde hala o yaranin izi var. Bugun toparlayamadim kendimi. Sanirim ben onla yakinda bi yerlerde karsilasicam yoksa bu kadar ugrasmazdi benimle ruyalarda.
Bu aralar bende böyleyimKonuyu sizin yorumunuzla hortlatiyorum. :)) Cunku kendimi buldum bu satirlarda. Simdi size yine onu hatirlatmis olacagim icin affiniza siginiyorum. Bu aralar bende yasiyorum bu durumu. Yani aslinda uzun zamandir yasiyorum ara ara ruyamda goruyodum ama bu aralar nerdeyse hergun ruyamda. Sevgilim de var ustelik. Ayni sekilde ilk askimdi, 3 ay bile surmemisti .. Ama sanirim problem o kisi tarafindan hic sevilmemis olmak.. Terk edilen olmak. Bilincaltimizda cevap bulamamis sorular kalbimizde hala o yaranin izi var. Bugun toparlayamadim kendimi. Sanirim ben onla yakinda bi yerlerde karsilasicam yoksa bu kadar ugrasmazdi benimle ruyalarda.
vaalla bende gorouyorum ruyamda delircem 10 senedir evliyim nerdeyse 12 sene olcak ayrılalı hala ruyamda gitmiyo gitmiyo neden dir bilmem gecelerde onu düsüncek halim yok ama genede goruyorumMerhaba arkadaşlar aradan iki sene geçmesine rağmen ayrılalı eski erkek arkadaşımı hep rüyalarımda görüyorum hergün olmasada arada giriyor ve uyandığımda kendimi kötü hissesiyorum bıktım yaa neden sizce???
Gelecekten bildiriyorum: mesajini gorunce bir sure kimden bahsetmis olabilecegimi dusundum, sonra geriye gidip mesajimi bulup tarihine baktim, 2012 mayis
Hee dedim, anladim kim oldugunu :)
Cocuksu tatli heyecanlardi, bir sure sonra gecti. Hatta kimler geldi kimler gecti, öyle deyim :))
Bunca zaman sonra o kadaaaaaar uzak geliyo ki zamaninda hayatima girmis insanlar , degil ruyalarima girmek 'napiyorlar acaba?' diye bile düşünmüyorum yıllardır...
Yani diyecegim o ki bir sure sonra sen farkinda bile olmadan cikar ruyalarindan, çıkmıyorsa da keyfine bak, rüyani yönetmeye calis.
Sonucta ruya ile hayatindaki insani aldatmis olmazsin di mi?
Bu aralar bende böyleyim
Neler oluyor kızlar bize böyle
Bende bıktım görmekten
Yeter((
vaalla bende gorouyorum ruyamda delircem 10 senedir evliyim nerdeyse 12 sene olcak ayrılalı hala ruyamda gitmiyo gitmiyo neden dir bilmem gecelerde onu düsüncek halim yok ama genede goruyorum
Tek ben degilmisimYa konu bana çok yakın olduğu için yazmak istedim. Ben de eski sevgilim beni ruyasinda görsün diye dua ettim..şimdi yaklaşık bi haftadır onu hergün rüyamda görüyorum..annesiyle, iş teyken, beraber vapura binerken falan... ama hergün..Yorum yapabilir misiniz?
Hahhaja ayyy siz cok yasayin emi... konu tarihini görünce şaşırmıştımki sizin yazinizi gorunce kahkahayi patlattimKonu sahibi boşandı mı acaba
Hahhaja ayyy siz cok yasayin emi... konu tarihini görünce şaşırmıştımki sizin yazinizi gorunce kahkahayi patlattim
Aynen bilirsin biz kadinlar eskileri desmeyi severizSiz de çok yaşayın
Bu aralar KK hatunlarına gündemdeki konular yetmiyor eski arşivler çıkarılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?