Eski sevgilimi hep rüyamda görüyorum bıktım:/

Evt cnm benimde öyle hergün girmiyor ama sık aralıklarda giriyor tam rüyanın etkisinden çıkıyorum bir kaç gün geçiyor pat gene giriyor haydaaaa diyorum evlenmeden öncede giriyordu birgün dayanamayıp msj atmıştım lanet olası rüyalarıma neden gidiyorsun yaa ne sorunun varda banamı yansıyor yazmıştım bana sadece yapma böyle diye msj attı bende birdaha yazmamıştım

Ah cnm biliyorum çok abartıyorsun diceksiniz ama keşke o kadr kolay olsaydı

Ya konu bana çok yakın olduğu için yazmak istedim. Ben de eski sevgilim beni ruyasinda görsün diye dua ettim..şimdi yaklaşık bi haftadır onu hergün rüyamda görüyorum..annesiyle, iş teyken, beraber vapura binerken falan... ama hergün..Yorum yapabilir misiniz?

Konuyu sizin yorumunuzla hortlatiyorum. :)) Cunku kendimi buldum bu satirlarda. Simdi size yine onu hatirlatmis olacagim icin affiniza siginiyorum. Bu aralar bende yasiyorum bu durumu. Yani aslinda uzun zamandir yasiyorum ara ara ruyamda goruyodum ama bu aralar nerdeyse hergun ruyamda. Sevgilim de var ustelik. Ayni sekilde ilk askimdi, 3 ay bile surmemisti .. Ama sanirim problem o kisi tarafindan hic sevilmemis olmak.. Terk edilen olmak. Bilincaltimizda cevap bulamamis sorular kalbimizde hala o yaranin izi var. Bugun toparlayamadim kendimi. Sanirim ben onla yakinda bi yerlerde karsilasicam yoksa bu kadar ugrasmazdi benimle ruyalarda.

Gelecekten bildiriyorum: mesajini gorunce bir sure kimden bahsetmis olabilecegimi dusundum, sonra geriye gidip mesajimi bulup tarihine baktim, 2012 mayis
Hee dedim, anladim kim oldugunu :)
Cocuksu tatli heyecanlardi, bir sure sonra gecti. Hatta kimler geldi kimler gecti, öyle deyim :))
Bunca zaman sonra o kadaaaaaar uzak geliyo ki zamaninda hayatima girmis insanlar , degil ruyalarima girmek 'napiyorlar acaba?' diye bile düşünmüyorum yıllardır...
Yani diyecegim o ki bir sure sonra sen farkinda bile olmadan cikar ruyalarindan, çıkmıyorsa da keyfine bak, rüyani yönetmeye calis.
Sonucta ruya ile hayatindaki insani aldatmis olmazsin di mi?

Bu aralar bende böyleyim
Neler oluyor kızlar bize böyle
Bende bıktım görmekten
Yeter ((

vaalla bende gorouyorum ruyamda delircem 10 senedir evliyim nerdeyse 12 sene olcak ayrılalı hala ruyamda gitmiyo gitmiyo neden dir bilmem gecelerde onu düsüncek halim yok ama genede goruyorum

5 sene gecmis uzerinden :) ahh umarim bende ilerde birgun aynisini diyebilirim. 2-3 sene oldu belki hala zamani var .Hafizamdan tamamen silinip gitmiycek ama ne biliyim aklima geldiginde icimin sizlamasini istemiyorum. Gorursem birgun eger heyecanlanmak istemiyorum bom bos hissetmek istiyorum. 1-2 ay once uzaktan gordum arkasindan seslenmedigim kaldi. bi tek. Beklemedigim bi tepki verince, korktum ben napiyorum niye boyle hissediyorum dedim. Hayatim bir zamanlar ondan once ondan sonra olarak ikiye ayrilmisti. Yeni yeni toparlanmaya basliyorum mukemmel bir insan var hayatimda seviyorum da gercekten. Ama iste, bilincaltim bana oyun oynuyor. Umarim gecer zamanla :) Sevgiler.

Bu aralar bende böyleyim
Neler oluyor kızlar bize böyle
Bende bıktım görmekten
Yeter ((

vaalla bende gorouyorum ruyamda delircem 10 senedir evliyim nerdeyse 12 sene olcak ayrılalı hala ruyamda gitmiyo gitmiyo neden dir bilmem gecelerde onu düsüncek halim yok ama genede goruyorum

Kizlar sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Bir taraftan cok sinir bozucu bir durum. Diger taraftan yalniz olmadigima sevindim. Cunku artik anormal, takintili, saplantili bi psikopat oldugumu dusunmeye baslamistim. Ayni seyleri yasayan birilerinin oldugunu bilmek bi nebze olsun rahatlatti. Nasil kurtulucaz bu durumdan bilmiyorum , cikmiyor aklimdan lanet olasica

Tek ben degilmisim gercekten ruyama hic girmeyen insan 3 yil once ayrildik ben dua ettim ruyasina girim diye ve ruyamda onu gordum

Bugün yine gördüm hain adamı ayrıntılı detaylı bişeyler olmadı bu sefer sadece yüzünü gördüğümü hatırlıyorum. Aman olmasın rüyada da olsa bana ilişmesin lanet olasıca

Evliler için sevgili meselelerinin, kolayca ayrılabilme lüksünün tamamen kalktığı, ömür boyu sürecek(en azından niyet o) farklı bir düzenin kurulduğu bir dönemin başlamasından kaynaklı eskiler akla geliyor olabilir bence, keskin bir dönem.
Bekarlar için de yarım kalmışlık ya da çok derin kırılmışsa belki ondandır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…