Piskoljik destek de almaya başladım inşallah düzelicem teşekkür ederim yorum içinAh be kuzum daha hayatının başındasın , genceciksin. Öyle internetten her tanıştığına güvenme. Kimseyle görüşmeden tanıman mümkün değil. İnsanlar yıllarca görüşmesine rağmen her gün yeni bir huylarını fark ediyor. Ya başka kızlarla konuşuyor ya da evlidir. Dışarı çık arkadaşlarınla gez sosyalleş. İn mi cin mi evli mi bekar mı ne olduğu belirsiz birisi için üzülüyorsun. Yazık etme kendine .
Psikolojik destek alıp kendi mutluluğun, ruh sağlığın için adım atarak çok güzel bir başlangıç yapmışsın.Piskoljik destek de almaya başladım inşallah düzelicem teşekkür ederim yorum için
Aslında bazen bazı insanları gözümüzde çok büyütürüz sen bu çocuğa fazla anlam yüklemiş olabilirsin. birde bu cocuk seni eski sevgilisini unutamadığı için terk etmiş o yüzden bir gurur kırılması yaşamışsın içinde sevgi sandığın şey aslında hırs duygusu olabilir o çocukta belki eski sevgilisi evlenince hırs duygusuna kapıldı sen onu unutup yoluna bakınca belki bu seferde sana dönecek o yüzden kabullenip yoluna bakman lazım inan bana bazen umursamayıp yoluna baktığın zaman oluyor bazı olmaz dediğin şeyler erkekler umursanmayınca avcı rolüne giriyor ama beklenti içine girmeden yaşa hayatınıNerdeyse bir buçuk yıl olacak ayrılalı bilmiyorum belkide ilk konuştuğum kişi olduğu için böyle bir etki bıraktı
Teşekkür ederim içimi ferahlatınız düşe kalka ayakta durmaya çalışıcaz hepsi tecrübe oluyor umarım bir an önce bu süreci atlatırımPsikolojik destek alıp kendi mutluluğun, ruh sağlığın için adım atarak çok güzel bir başlangıç yapmışsın.Daha da iyi olacaksın. Geçici süreçler bunlar. Karşına çok kişi çıkacak ilerde. Önemli olan kendini tanımak,ne istediğini bilip, insanları iyi tanıyabilmek. Biriyle tanışmak istiyorsan da sosyalleşerek, sosyal medya dışından tanımayı dene.
Beni incitmiş olduğunu aşamıyorum. Dört dörtlük biri değil aslında ona bu kadar ilgi vererek kendi içimde ulaşılmaz kıldım onu. Teşekkür ederim yorum içinAslında bazen bazı insanları gözümüzde çok büyütürüz sen bu çocuğa fazla anlam yüklemiş olabilirsin. birde bu cocuk seni eski sevgilisini unutamadığı için terk etmiş o yüzden bir gurur kırılması yaşamış olabilirsin içinde sevgi sandığın şey aslında hırs duygusu olabilir kabullenip yoluna bakınca inan bana bazı şeyler rayına oturacak
İşte her şey sen de bitiyor gözünde büyütme sıradan birisi o hatta acınası bir böcek evli barklı kızı düşünüyor hâlâBeni incitmiş olduğunu aşamıyorum. Dört dörtlük biri değil aslında ona bu kadar ilgi vererek kendi içimde ulaşılmaz kıldım onu. Teşekkür ederim yorum için
Kıyamam sanaÜniversite sınavlarına hazırlandığım zaman babamın annemi aldattığını öğrendim bizden habersiz bir çocuk bile yapmıştı olay bi zaman sonra patlak verdi zatten Kendimi çok yanlız hissediyorum bişeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum 21 değil sanki 50 yaşındaymışım gibi hissediyorum
Ayy ne güzel söylediniz adam olsaydı evli barklı kızı düşünmezdi.Çalışıyorum demeki daha fazla çalışıp kafamı dağıtmam gerekiyor. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için bol bol dua ediyorum inşallah atlatıcamİşte her şey sen de bitiyor gözünde büyütme sıradan birisi o hatta acınası bir böcek evli barklı kızı düşünüyor hâlâsense bu böcekten çok daha kıymetli değerlisin daha yaşın çok küçük üzülüp kendine eziyet etme kabullenip yoluna bak elinde olan güzel şeylere odaklan unutulmayan ne var ki bu da unutulmasın okuyorsan okuluna odaklan yok değilsen bir işe gir kafanı meşgul et birde inançlı isen dua et insana pozitif anlamda çok iyi geliyor ️
Duygusal boşluğuma geldi belkide bu yüzdendir bu kadar bağlanmam. Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinKıyamam sanaBazen yalnız hissettiğimizde en olmayacak insanlara sarılırız. Sanırım senin de duygusal olarak boşluğundan dolayı böyle biraz takılmışsın çocuğa. Boşver bu çocuğu aklına karıştırmasına da izin verme. Daha neler çıkacak karşına emin ol
Adil Yıldırım videolarına bakmanızı öneririmMerhaba, başlıktada belirttiğim üzere unutamıyorum evet çok kötü davrandı evet hep ben çabaladım .Bana şuan evli olan eski kız arkadaşını unutamadığını söyledi sürekli gel git yaptı değersiz hissettirdi her şeye rağmen neden hala içim acıyor neden hala yarı yolda kalmışlık hissini aşamıyorum. Sizler nasıl atlatınız ne yapmalıyım hala onu düşündüğüm için kendime de çok kızgınım.Kendimden utanıyorum evli olan eski kız arkaşını unutamayan birini sevdiğim için
Yorum için teşekkürler bakıcam videolaraAdil Yıldırım videolarına bakmanızı öneririm
Açıkçası ortada yarım kalmış bir şey yok. Yarım kalması için başlaması lazım. Sen adamın aklında hiç başlamamışsın ki..O yarım kalmışlığı içimden hiç atamıyorum
Bunun altında birçok sebep yatabilir. Değersizlik duygunuz yüksek olabilir ve karşıdaki insan size değer vermedikçe değersizlik duygunuz daha da artar ve siz değerli hissedebilmek için tam da o insanın onayına ihtiyaç duyarsınız. Böyle bir sebep olabilir ya da belki kişilik olarak biraz takıntılı bir yapınız olabilir; sevmedi illaki sevecek değer vermedi illaki değer verecek gibi bir bilincalti etkisi olabilir.Merhaba, başlıktada belirttiğim üzere unutamıyorum evet çok kötü davrandı evet hep ben çabaladım .Bana şuan evli olan eski kız arkadaşını unutamadığını söyledi sürekli gel git yaptı değersiz hissettirdi her şeye rağmen neden hala içim acıyor neden hala yarı yolda kalmışlık hissini aşamıyorum. Sizler nasıl atlatınız ne yapmalıyım hala onu düşündüğüm için kendime de çok kızgınım.Kendimden utanıyorum evli olan eski kız arkaşını unutamayan birini sevdiğim için
Sevdi sandım değer verdi sandım yanılmışımAçıkçası ortada yarım kalmış bir şey yok. Yarım kalması için başlaması lazım. Sen adamın aklında hiç başlamamışsın ki..
Kendine verdiğin değer bu mu ??
Bu o hasta herif değil bu benim ilk konuştuğum kişi biz bununla 2023 de konuşmaya başlamıştık her ikisi de sosyal medya üzerinden konuşulmuş kişiler.Sonrasında konuştuğum kişi böyle bişey yaşadığımı biliyordu ve bana ben her şekilde seni seviyorum demişti. Biriyle hiç el ele bile tutuşmuşluğum yok yani yaşadığım coğrafyada bu pek mümkün değil doğru düzgün bir ilişkim olmadı ve bana sosyal medyadan ilgi göstere kişi beni seviyordur sandım yanılmışım.Suç benim hiç böyle şeylere bulaşmamalıydımbu sana musallat olan hasta herif mi? yoksa o herif bu kişiden sonra miydi?
Yorumunuz için teşekkür ederim onunla konuşmaya başladığımda her şey ilk başta çok iyiydi belkide buna aldanıp her şey böyle devam edecek diye düşündüm sonra hayal kırıklığına uğradım.Yüz yüze bi erkekle oturup konuşmuşluğum yok ailem çok katıdır bu konuda belkide bu yüzden bana ilgili davrandığı için beni sevdiğini değer verdiğini düşündüm.Dediğiniz gibi olay tamamen bende bitiyor psikolojik destek de almaya başladım umuyorum ki her şey yoluna girecek.Biri beni seviyormuş gibi yaptığında ne yapacağımı bilmiyorum kendimden çok ödün verip hayal kırıklığına uğruyorum bunun önüne geçmeye çalışıcamBunun altında birçok sebep yatabilir. Değersizlik duygunuz yüksek olabilir ve karşıdaki insan size değer vermedikçe değersizlik duygunuz daha da artar ve siz değerli hissedebilmek için tam da o insanın onayına ihtiyaç duyarsınız. Böyle bir sebep olabilir ya da belki kişilik olarak biraz takıntılı bir yapınız olabilir; sevmedi illaki sevecek değer vermedi illaki değer verecek gibi bir bilincalti etkisi olabilir.
Evet yarım kalmışlık hissi yaşıyorsunuz çünkü gerçekten o tarz bir durum var ama bu sadece şanssız bir durum yani sizin değerinizi belirleyen bir şey değil.
Siz maalesef yanlış birine denk gelmişsiniz. Unutursunuz dert etmeyin bu süreç, bu duygular tamamen sizin kendinizle alakalı bir süreç. Kesinlikle karşı tarafla alakalı değil, ilk başta bunun bilincine varın, kendi degerinizin bilincinde olun ve kendinize zaman verin.
Eski ilişkisini unutamamış bir insan yanlış davranıp belki birini yara bandı olarak kullanmak isteyebilir maalesef. Bu çok yanlıştır ama bir de o insana kötü davranmak tamamen o kişinin ne kadar kötü, bencil ve değersiz biri olduğunu gösterir. O yüzden siz o kişiden kurtuldunuz. Tamamen sadece kendini odaklanın. Umarım bundan sonra doğru bir insan karşınıza çıkar.
Olabilir her insan yanılabilir hatalar insanlar için. Ama önemli olan hatadan dönmekSevdi sandım değer verdi sandım yanılmışım
Rica ederim. Dediginiz gibi hayal kırıklığı olmasida ekstra etkilemistir. Birde haliyle cok yasanmayan bir duygu olunca insan dahada baglaniyor. Ilkler herzaman unutulmaz denir ya. En son cümleniz icime dokundu... o duyguyu biliyorum..Yorumunuz için teşekkür ederim onunla konuşmaya başladığımda her şey ilk başta çok iyiydi belkide buna aldanıp her şey böyle devam edecek diye düşündüm sonra hayal kırıklığına uğradım.Yüz yüze bi erkekle oturup konuşmuşluğum yok ailem çok katıdır bu konuda belkide bu yüzden bana ilgili davrandığı için beni sevdiğini değer verdiğini düşündüm.Dediğiniz gibi olay tamamen bende bitiyor psikolojik destek de almaya başladım umuyorum ki her şey yoluna girecek.Biri beni seviyormuş gibi yaptığında ne yapacağımı bilmiyorum kendimden çok ödün verip hayal kırıklığına uğruyorum bunun önüne geçmeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?