Eski sevgilimin annesi vefat etti olaylar oldu

atmayaydın ıyıydı. bıyerde karsılasırsan fılan o zaman bas saglıgı dılerdın.

yanındayım niye diyosun ki? başın sağolsun de geç. sevgilin aynı şeyi yapsa sen de çok bozulurdun. biraz zaman geçsin heralde soğur içi. aynı olayı uzatıp duracak hali yok. sen de alttan alma ama süreki. hata ettim, bana güvenmiyo musun, bitti gitti de geç. hep aynı kavgayı sürdürmesine izin verme.

başın saolsun cok üzüldüm desen yeterdi yanındayım deyip hem yeni sevgilini ezmişsin hem de eskisine adım atmışsın bence haklı yeni sevgilin sonuna kadar

bence sız hatalısınız bıten bıtmıstır, gerek yoktu boyle bır mesaja hadı ınsanlık namına attınız bunu sevgılınızle paylasmasaydınız keşke bende ıstemezdım yanı eskılerle ne sebeple olursa olsun muhabbete gırmesını hayatımdakı kısının...

tamam attın da sevgiline neden söylüyorsun yani burasını merak ettim

Her şey bittiyse bitmiştir zaten, eski sevgilin de insan evladıysa bunu kullanmazdı.
bunu yeni sevgilinle paylaşman çok saçma olmuş.
Sonuçta basit bir taziye mesajı.

Eski sevgiline baş sağlığı dilemen ne kadar güzel ve medeni bir hareketse, ihtiyacın olursa yanındayım demen bir o kadar saçma olmuş!!
Şimdiki sevgilinin ne yapmasını bekliyordun onu pek anlamadım!!

Ben bulusmaktan söz etmedim ki mesaj atabilir anlamında demiştim
Sence yaptığın mantıklı mı??
Şu anki sevgilinin eski sevgilisi de canı sıkıldıkça mesaj atsa, görüşseler..
Sevgiline onunla görüşmeni istemiyorum diyebilir misin??
Bence diyemezsin çünkü aynını sen yapıyorsun şu an!

Çok gereksiz bir hareket olmuş. Adı üstünde eski sevgili geçmiş gitmiş yani. Mesaja gerek yoktu yüzyüze gelirseniz başsağlığı dileyip geçerdin.
Eski sevgiliye yanındayım demek çok saçma. Sevgilinin alınması normal.

e hadi attın ki atmaman gerekırdıysa sadece baş sağlıgı dıleyebılırdın.dogrucu davut daha nıye yenı sevgılıne soyluyorsun bunu :)

Eski sevgilin mesaja cevap verdi mi peki? Yani durumdan yararlanmaya falan kalktı mı eğer böyle bi durum varsa bu sen sebebiyet verdin diye şimdiki sevgilinin çıkışması normal yani.Genel olarak baktığımız zaman konuya sevgilinin kıskanması gayet normal ama bu senin yanlış yaptığını göstermez.Kıskançlık kaçınılmaz içten gelen bi duygu suçlayamazsın sen de yanlış bisey yapmamışsın.Ama çok fazla büyütürse sevgilin şunu anlamış olursun ilerde seni çok fazla kisitlayacagini ve neler yaşatacağını

Şöyle sorayım sevgiliniz aynı durum olsa ve eski sevgilisine yanındayım her zaman yazsa siz ne düşünürdünüz ?

Bit pazarına nur yagmis hanımlar

yanındayım falan biraz fazla olmuş.
sevgiliye her şeyi detaylarıyla söylemeyin. başsağlığı diledim bu kadar.
kime olursa olsun özet geçin yeter.

Eşim benden önceki kız arkadaşlarından birinden buna benzer bir sebep yüzünden ayrılmış. "çok büyütmüşsün" dedim, "anında soğudum" dedi. Erkekler gururlarına yediremiyor maalesef eski olayını. Ha ben olsam ne yaparım, ben de ayrılırım. Sanki ben olmasam acısını atlatamayacak, sanki etrafında teselli edecek bir ben varım.

yanindayim diyecegine sadece basin sagolsun uzuldum diyebilirdin.. sonucta eski sevgiliniz yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…