başın saolsun cok üzüldüm desen yeterdi yanındayım deyip hem yeni sevgilini ezmişsin hem de eskisine adım atmışsın bence haklı yeni sevgilin sonuna kadarMerhaba. Yine ben yine bitmek bilmeyen sorunlarım... En özet şekilde yazıp sizi de sıkmak istemiyorum. Eski sevgilimin annesi vefat etmiş ben 2 hafta sonra öğrendim bunu ve mesaj attım çok üzüldüğümü yazdım bi ihtiyacın olursa yanındayım dedim onca şey paylaştığım kişiyle yabancı olmak istemedim hem de kötü bi niyetim yoktu. Allah kimsenin başına vermesin acısını bi kendi bir de Allah bilir. Ben attığım mesajı sevgilime söyledim başlarda bir şey demedi ama tartışma olunca yüzüme vuruyor eski sevgilinin yanında ol zaten yanındaymışsın falan filan uzuyor böyle. Çok üzülüyorum bende mi hata var kizlar? Fikir verin lütfen
bence sız hatalısınız bıten bıtmıstır, gerek yoktu boyle bır mesaja hadı ınsanlık namına attınız bunu sevgılınızle paylasmasaydınız keşke bende ıstemezdım yanı eskılerle ne sebeple olursa olsun muhabbete gırmesını hayatımdakı kısının...Merhaba. Yine ben yine bitmek bilmeyen sorunlarım... En özet şekilde yazıp sizi de sıkmak istemiyorum. Eski sevgilimin annesi vefat etmiş ben 2 hafta sonra öğrendim bunu ve mesaj attım çok üzüldüğümü yazdım bi ihtiyacın olursa yanındayım dedim onca şey paylaştığım kişiyle yabancı olmak istemedim hem de kötü bi niyetim yoktu. Allah kimsenin başına vermesin acısını bi kendi bir de Allah bilir. Ben attığım mesajı sevgilime söyledim başlarda bir şey demedi ama tartışma olunca yüzüme vuruyor eski sevgilinin yanında ol zaten yanındaymışsın falan filan uzuyor böyle. Çok üzülüyorum bende mi hata var kizlar? Fikir verin lütfen
tamam attın da sevgiline neden söylüyorsun yani burasını merak ettimMerhaba. Yine ben yine bitmek bilmeyen sorunlarım... En özet şekilde yazıp sizi de sıkmak istemiyorum. Eski sevgilimin annesi vefat etmiş ben 2 hafta sonra öğrendim bunu ve mesaj attım çok üzüldüğümü yazdım bi ihtiyacın olursa yanındayım dedim onca şey paylaştığım kişiyle yabancı olmak istemedim hem de kötü bi niyetim yoktu. Allah kimsenin başına vermesin acısını bi kendi bir de Allah bilir. Ben attığım mesajı sevgilime söyledim başlarda bir şey demedi ama tartışma olunca yüzüme vuruyor eski sevgilinin yanında ol zaten yanındaymışsın falan filan uzuyor böyle. Çok üzülüyorum bende mi hata var kizlar? Fikir verin lütfen
Her şey bittiyse bitmiştir zaten, eski sevgilin de insan evladıysa bunu kullanmazdı.Merhaba. Yine ben yine bitmek bilmeyen sorunlarım... En özet şekilde yazıp sizi de sıkmak istemiyorum. Eski sevgilimin annesi vefat etmiş ben 2 hafta sonra öğrendim bunu ve mesaj attım çok üzüldüğümü yazdım bi ihtiyacın olursa yanındayım dedim onca şey paylaştığım kişiyle yabancı olmak istemedim hem de kötü bi niyetim yoktu. Allah kimsenin başına vermesin acısını bi kendi bir de Allah bilir. Ben attığım mesajı sevgilime söyledim başlarda bir şey demedi ama tartışma olunca yüzüme vuruyor eski sevgilinin yanında ol zaten yanındaymışsın falan filan uzuyor böyle. Çok üzülüyorum bende mi hata var kizlar? Fikir verin lütfen
Eski sevgiline baş sağlığı dilemen ne kadar güzel ve medeni bir hareketse, ihtiyacın olursa yanındayım demen bir o kadar saçma olmuş!!Merhaba. Yine ben yine bitmek bilmeyen sorunlarım... En özet şekilde yazıp sizi de sıkmak istemiyorum. Eski sevgilimin annesi vefat etmiş ben 2 hafta sonra öğrendim bunu ve mesaj attım çok üzüldüğümü yazdım bi ihtiyacın olursa yanındayım dedim onca şey paylaştığım kişiyle yabancı olmak istemedim hem de kötü bi niyetim yoktu. Allah kimsenin başına vermesin acısını bi kendi bir de Allah bilir. Ben attığım mesajı sevgilime söyledim başlarda bir şey demedi ama tartışma olunca yüzüme vuruyor eski sevgilinin yanında ol zaten yanındaymışsın falan filan uzuyor böyle. Çok üzülüyorum bende mi hata var kizlar? Fikir verin lütfen
Sence yaptığın mantıklı mı??Ben bulusmaktan söz etmedim ki mesaj atabilir anlamında demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?