Eski sevgilimin Annesini aramalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hawana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hawana

Ziyaretçi
biLdiğiniz gibi yarın anneLer günü...
sevgiLimLe 3 haftadır ayrıyız ama hala çok seviyoruz birbirimizi,eLimizde oLmayan nedenLerden doLayı ayrıLdık...yani hiçbir saygısızLık yok aramızda...

annesiyLe,daha doğrusu tüm aiLesiyLe çok iyi anLaşırım..annesi,babası abisi abLası çok severLer beni..abLası,siz ayrıLmış oLsanız biLe sen haLa bizim aiLede çok seviLen birisin her zaman yanındayız demişti...keza annesi de öyLe çok sever beni..
şimdi ben yarın anneLer günü için annesini arayayım mıııı aramayım mı çok kararsız kaLdım...
arasam sewgiLim tepki gösterir mi acabaa?aramzsam da annesine karşı yorgan gitti kavga bitti mantığıyLa yakLaşmış oLmaz mıyım???aramayı çok istiyorum asLında...o kadar muhabbetimiz,evLerine girip çıkmışLığım var...
ne yapayım bayanLar???

ayy cok biyik sakal arasinda bi durummus hakkaten

valla tatlim sevgiline kutlyacagini soyleyip annesinden duymasin bunu yani git kutla sen.. cok icinden gelmis belli ki..

ayy ne desmkı karar veremedım .eger bu ayrılıgın donusu yoksa arama canım .yanı sen tanıyosun sonucta aramanı bekleyen bırısımı buna degecek bırısımı oyleyse ıstersen msjda cekebılırsın ay bılemedım canım ya yardımcıda olamadım ama :(

birbirinizi hala sevdiğiniz için, bağınızı da hala koparmadığınız için ve en önemlisi de içinden bir anneyi kutlamak geldiği için, ara evet.

teşekkürLer yorumLarınız için... :)
asLında ewLerine kutLama bahanesiyLe gidip,annesini karşıma aLıp senin oğLun bana böyLe böyLe yaptı diye şikayet edesim var delikafadulden

aramalısın bence. kendi dediğin gibi yorgan gitti kavga bittiye dönüştürmemelisin. insan en yakın arkadaşlarının bile anneler gününü kutlar misal. madem ev muhabbetiniz olmuş bu kadar benimsemişsiniz birbirinizi o kadın aramanı bekler.

içinden geliyorsa ara tabi
eski sevgilinin annesi olarak değil de tanıdığın sevdiğin bir insan gibi düşün

birbirinizi hala sevdiğiniz için, bağınızı da hala koparmadığınız için ve en önemlisi de içinden bir anneyi kutlamak geldiği için, ara evet.

işte budur kaşe basar imzalarım :delphin:

teşekkürLer yorumLarınız için... :)
asLında ewLerine kutLama bahanesiyLe gidip,annesini karşıma aLıp senin oğLun bana böyLe böyLe yaptı diye şikayet edesim var delikafadulden

Sakaci seni:ecrin_bebek:

Anneler günü bahane...senin niyetin cok daha farkli...kendine bunu bahane edip eski sevgiliyi yine elde etmek istiyorsun...:delphin:

Ben olsam aramam...adi üstünde eski sevgili...gerci hos hala sevgilimde olsa annesinin anneler gününü kutlamak zaten aklima gelmezdi...arada resmiyet yok cünkü...:kahve:

Ben olsam aramam..
Yorgan gidip kavga bitmediyse zaten eski sevgilimi ararım..:lepi:
Sevgilimle bir güzel barışırım ama annesini yine de aramam.. Sevmem öyle işleri..

bence bi çiçek al git kutla :) hem barışma istegin varsa vesilede olur:1rolleyes:

eski sevgılınle de arada telde vs gorusuyorsan barışma ıhtımalınız varsa ara

ama yoksa sadece msj at anneler gununuz kutlu olsun vs dıye uzun süslü msjlardan

tamaaaamen ayrıldınız her sey bıttıse de hıc hıc hıc arama msj da atma bana kalırsa .

Ben olsam aramam. şakkıdı
Ayrıldığım adamın annesinden banane,hoşlanmam öyle şeylerden. :1closedeyes:
Ama sizin amacınız farklı sanırım aramak bahane. :delphin:

hımm çok arada kaldım.ya erkek arkadaşınız belki de bunu barışmak için kullandıgınızı düşünecek insanın aklına gelebilir yanlış anlamayında yani.ben olsam uff sanırım ararım o kadar çok annesine düşkünseniz samimiyetiniz varsa.ama ayrılmışsınızda neden arayacaksın kii.çok arada kaldım.yok arama biten bitmiştir.yada araen azından elinden geleni yapmış olursun.annesi için yani:):)

madem içinden aramak geliyor ara tabiki..

ben olsam ciddi adımlar atmadan önce aramazdım.tanışıp konuşmazdım da...

ama madem barışma umudunuz da var gibi ara konuş bakalım:)

oLumLu oLumsuz yorumLarınız ve fikirLeriniz için çok teşekkür ederim tekrar :)geLişmeLeri hemen anLatmaLıyım :)
bu arada barışma umudum oLduğundan ya da arayı düzeLtme çabası oLduğundan aramadım...çünkü aramızı düzeLtmeyi gerektirecek bi hata oLmadı...eLimizde oLmayan nedenLerden doLayı ayrıLdık,annesi gerçekten benim için çok çok değerLidir ve sewgiLim şu anda aradan çekiLmiş oLsa biLe o aiLenin bireyLerinin yeri bende gerçekten ayrıdır...bu konuda biLdiğiniz pek çok sıradan sewgiLi-sewgiLinin aiLesi durumundan farkLı oLduğumu düşünüyorum...

aradım..ben,annesi teLefonumu siLmiştir beLki diye düşünürken öyLe sıcak bir konuşmayLa karşıLaştım ki anLatamam :)
annesi,canım kızım seni çok özLedim,güLüşün,yüzün hiç akLımdan gitmiyor inan hep fotoğrafLarına bakıyorum,duyunca hepimiz aLLak buLLak oLduk,çok üzüLdük,çok seviLiyorsun bizim aiLemizde emin oL dedi..benim deLi oğLum bir süreçten geçiyor herşey düzeLecek merak etme ben oğLumu tanıyorum dedi...sana kapım her zaman açık ne zaman istersen geL oturup muhabbet edeLim çok özLedim seninLe sohbet etmeyi dedi..asLında seni aramak istiyordum ama açıkçası biraz acının hafifLemesini ve kendini toparLamanı bekLedim dedi :nazar:
neyse anneLer gününü kutLadım ve kapattık teLefonu..tabi ben arkasından zırıL zırıL ağLamaya başLadım.. :)
bu çerçevede bi konuşmaydı işte,ben mutLu oLdum açıkçası... :teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
sizin adınıza sevindim..:)

iyi olmuş arayıp içinizdeki meraktan da kurtulmuş neticede bir anneyi sevindirmişsiniz:)

ayy cok duygulandım ıyı kı aramıssınız... :teselli:

Güzle olmuş aramanız:1hug:
İnşallah tekrar birlikte olursunuza.s.

Sakaci seni:ecrin_bebek:

Anneler günü bahane...senin niyetin cok daha farkli...kendine bunu bahane edip eski sevgiliyi yine elde etmek istiyorsun...:delphin:

Ben olsam aramam...adi üstünde eski sevgili...gerci hos hala sevgilimde olsa annesinin anneler gününü kutlamak zaten aklima gelmezdi...arada resmiyet yok cünkü...:kahve:

Ben olsam aramam..
Yorgan gidip kavga bitmediyse zaten eski sevgilimi ararım..:lepi:
Sevgilimle bir güzel barışırım ama annesini yine de aramam.. Sevmem öyle işleri..

:roflol::roflol: bumudur budurr

Back
X