- 15 Temmuz 2017
- 43
- 4
- 6
- 30
- Konu Sahibi espoirreves
-
Bisey sakliyor olmak oyle huzursuz ediyorki daha oncede ayni kisi boyle birsey yaptiginda anlatmistim ve kendim halletmistim simdi askere gidecek ve uzaktayiz yani anlatamadim korkuyorum yanlis bisey yapip kaybetmektenDevami gelirse anlatin ama simdilik anlatip huzurunuzu kacirmayin derim. Yazdiklarina cevap da vermeyin.
Bisey saklama fikri daha sonra pisman olur muyum onu kaybetmekten cok korkuyorumAnlatma gerek yok
Durup dururken niye gerilsin cocuk
eski sevgilini mesajimaCevap verdiyse niz anlatım. Cevap vermediyseniz gereksiz
Benden ne istiyorsun rahatsiz etme iliskim var dedim ozur diledi bi daha rahatsiz etmem dedi ve engelledimCevap verdiyseniz anlatım. Cevap vermediyseniz gereksiz
Bisey sakliyor olmak oyle huzursuz ediyorki daha oncede ayni kisi boyle birsey yaptiginda anlatmistim ve kendim halletmistim simdi askere gidecek ve uzaktayiz yani anlatamadim korkuyorum yanlis bisey yapip kaybetmekten
O sinir beni korkutan zaten yani daha once kendim hallettim ama bu sefer ogrenirse kabak benim basima da patlayabilir her yerden engelli sosyal medyada fake bir hesapla mesaj atmistiAynısı benim başıma gelmişti, ben anlatmaya fırsat bulamadan kendisi bir şekilde gördü. Bir daha böyle bişey olursa ben ilgilenicem dedi konu kapandı. Sevgiliniz nasıl yaklaşır bu konuya bilemem ama kaldırması güç bir olay, biraz da siniri varsa bütün kabak size patlar. Telefon numaranızı değiştirin, bir daha böylr bir şey yaşarsanız o zaman söylersiniz şimdi gerilmeye gerek yok
Benden ne istiyorsun rahatsiz etme iliskim var dedim ozur diledi bi daha rahatsiz etmem dedi ve engelledim
Siz anlatir miydiniz yaniO sinir beni korkutan zaten yani daha once kendim hallettim ama bu sefer ogrenirse kabak benim basima da patlayabilir her yerden engelli sosyal medyada fake bir hesapla mesaj atmisti
Iste tamda o bilinmezdeyim bi yandan dediginiz gibi anlatmam gerek bu saklanmaz diyorum bi yandan boyle bisry telefonda nasil anlatir ustelik 1 aya askerken diyorumBence anlatın yarın öbür gün devamı gelir anlatmak zorunda kalırsınız o zamanda bana neden önceden söylemedin diye tepki verebilir. Bir yandanda askere gidecekmiş huzursuz olabilir bilemedim ki şimdi
Iste tamda o bilinmezdeyim bi yandan dediginiz gibi anlatmam gerek bu saklanmaz diyorum bi yandan boyle bisry telefonda nasil anlatir ustelik 1 aya askerken diyorum
Mesafeli nasıl oluyor?
Benimki 3 seneden sonra kırmızı ışıkta camımı tıklatıp eve gidene kadar takip ettiği için anlatmıştım. Daha önceki girişimlerini de anlatmıştım.
İlişkinizin dinamiğine bağlı aslında çok kıskanç biri değilse veya sizin kıskandırmak için böyle bir şeyi uydurmayacağınızı biliyorsa anlatılır geçilir. Çok da anlam yüklenecek bir şey değil aslında.
universite bitince ayri sehirlerdeyiz 2 ayda bir zor gorusuyoruzMesafeli nasıl oluyor?
Benimki 3 seneden sonra kırmızı ışıkta camımı tıklatıp eve gidene kadar takip ettiği için anlatmıştım. Daha önceki girişimlerini de anlatmıştım.
İlişkinizin dinamiğine bağlı aslında çok kıskanç biri değilse veya sizin kıskandırmak için böyle bir şeyi uydurmayacağınızı biliyorsa anlatılır geçilir. Çok da anlam yüklenecek bir şey değil aslında.
Evet öyle biri.sizi takip edip cama tıklatmak mı eski sevgiliniz gerçekten sorunluymuş sanırım normal bir insanın bunu yapacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?