Eski sevgilimin aradığını anlatmalı mıyım?

Evet öyle biri.
Bir tane caps vardı hatta her yerden engellenen eski sevgili banka hesabına para yollayarak mesajını gönderiyordu. O noktaya gelecek yakında öyle biri.

Allah hepimizi böyle saplantılı ilişkilerden korusun gerçekten kurtulmuşsunuz
Bir de böyle kişilerin özgüveni olmuyor doğal olarakta karşısındakinede güvenmiyor.

Allah hepimizi böyle saplantılı ilişkilerden korusun gerçekten kurtulmuşsunuz
Bir de böyle kişilerin özgüveni olmuyor doğal olarakta karşısındakinede güvenmiyor.
Özgüvensizliği, saplantısının yanında daha neler neler vardı. Konu açsam herhalde fakesin denirdi o derece. Neyse ki hayatımdan çıkardım. Darısı cesaret bulamamışlara.

Bunda sevgilinizin sinir olabileceği bir durum yok aslında ama bazı erkekler gereksiz öfkeli ve kıskanç olabiliyor. Sonuçta sen gel bana mesaj at demedin.
Sevgilini sen daha iyi tanırsın. Sinirleneceğini düşünüyorsun peki şimdi olay sıcağı sıcağına söylediğinde mi daha çok sinirlenir yoksa ileride bunu bir şekilde duyduğunda benden neden sakladın deyip paranoyaklık yapar mı?
Her halükarda yaşadığı sıkıntı ne olursa olsun siniri karşısında hep böyle korkup ihtimalleri düşünecek misiniz? Yoksa her şeyi daha rahatça paylaşabileceğiniz anlayışlı biri mi olsun isterdiniz hayatınızda?

Anlayisli biri olsun isterdim ama su ara gergin bir donem olmasi issizlik askerlik vs oyuzden telefonda anlatmak zor geliyor kararsizim

Bu durum sevgilinizle aranızdaki iletişime ve sevgilinizin karakterine bağlı.
Bana eskilerden yazanlar olduğunda anlatıyorum. Kendi içinde ne hissediyor tam bilemem tabii ki ama bu tür durumlarda sinirlenip benimle ya da ex kişiyle kavga edecek birisi değil. Muhabbet arasında söylüyorum geçiyorum. Israrla rahatsız eden olursa tepkisi başka olur ama boşluktan mesaj atıp yoklayan kişileri ciddiye almaz.
Sevgiliniz bunu kafasına takıp askerde sinirden kendi kendini yiyecek biriyse, siz de bunu takıp huzursuz olmayacaksanız anlatmayın.

ben huzursuzum cok fazla ilk defa boyle biseyi sakliyorim ama oyle gerginki uzagiz gidecek sinira kavga edicek o kisoyle benle telefonda nasil anlatirda bilmiyorum iste of

Sevgiliniz sizin gerildiğinizi hisseder, anlar bir durum olduğunu. Yüz yüze geldiğinizde anlatın.

Güvene dayalı bir ilişkiniz varsa, o bağı yıkmayın.

Anlat eğer ciddi düşünüyorsanız gizli saklı bisey olmamalı eğer beni arasa eski erkek arkadaşım o dakika eşime söylerdim neme lazım ya başkasından duyar ve ysnlis anlarsa

ben huzursuzum cok fazla ilk defa boyle biseyi sakliyorim ama oyle gerginki uzagiz gidecek sinira kavga edicek o kisoyle benle telefonda nasil anlatirda bilmiyorum iste of

Yukarıda AbsolutPromise çok güzel sorular sormuş. Sevgilinizi siz tanıyorsunuz. Hangi durumda daha çok sinirlenir, güveni kırılır mı, vereceği tepki hangi durumda ne olur siz daha iyi bilirsiniz. Kararınızı buna göre verin.

Ama en sondaki iki sorunun cevabı çok daha önemli. Bunlar üzerine de bir düşünün bence.

Tesekkur ederim ikinize de farkli bir acı evet bu

Kendinize dert mi ariyorsunuz?
Yazik adam bi de askere gidecekmiş, anlatinda orada iyice kafasinda kurup huzuru kaçsin

Yoo anlatmamalısın .

Böyle şeyleri hiç saklamadık biz biraz kıskançlık gürültüsü kopuyor ama sonrası ayrı güven veriyor bence.

Böyle şeyleri hiç saklamadık biz biraz kıskançlık gürültüsü kopuyor ama sonrası ayrı güven veriyor bence.

Size katılıyorum gerçekten bunda birbirlerine düşecek durum da yok buna biz dürüstlük ve güven diyoruz. Herkesin bakış açısı farklı olabilir ama bence dogrusu bu. Empati yapmak gerekirse ben sevgilimin böyle durumda bana kesinlikle söylemesini isterdim.

Dogru olan bu biliyorum ama aradaki mesafeler ve su gergin donemden oturu emin olamiyorum yani eger yuzyuze gelebilme ihtimalimiz ya da su ara herseyde gereksiz buyuk tepkiler verip pisman oldugu bir donem olmasaydi hic tereddut etmezdim bende sizin gibi dusunuyorum ancak suan bi turlu emin olamiyorum icim oyle huzursuzki defalarca yazip yazip siliyorum gereksiz bir olay ama ben bayagi bayagi geriliyorum

Bence hemen anlatin vakit kaybetmeyin bir iliskide hicbirsey saklamamak gerek boylelikle hem iciniz rahatlamis olur hemde bisi saklamamis olusunuz ilerde de ogrenirse kavga falan olur en temizi soyle . Zaten senin bi such yok. Hem cvp vermissin vermemen lazimdi . O yuzden vakit kaybetmeden anlat .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…