Ben ona laf arasında onunla aramda hiçbir şey olmayacağını böyle bir şeyin çok ayıp olduğunu da söyledim o da aynı şekilde. Böyle bir şeyin olması en son istediğim şey olurX kişisi yakında sana yürüyecek ….
Ben keşke geri dönse de barışsaydım kafasında değilim ki. İlişki içerisinde bana yalan söylenmiş ben bunu hazmedemiyorumAyrilmissiniz zaten artık bir önemi olmamalı.
Tamam da bitmiş gitmis. Gecmis için karalar bağlayip öyle ruh gibi gezmelik bir şey yok. O onun ayibiymis. İyiki de ayrilmisim deyip hayatiniza devam edin.Ben keşke geri dönse de barışsaydım kafasında değilim ki. İlişki içerisinde bana yalan söylenmiş ben bunu hazmedemiyorum
Evet haklısınız ben kendimle alakalı özel bilgiler vermemeyi tercih ediyorum genel olarka hayat, arkadaşlık, kurs vs muhabbeti.Eski adı üstünde, bunu kafana takman çok gereksiz.
Diğerine gelince o da eski sevgilinden çok farklı birine benzemiyor, size kotuledigine göre. Bu kişiden de uzak durmalisin.
Ben de anlayamadım ağzı biraz açık biridir, olanı saklayamaz o yüzden olduğunu düşünüyorumX kişisinin bunu simdi size anlatmasinda ki sebebi anlayamadım. Bitmiş bir şey zaten bence çok takmayın
Araları son zamanlarda bozuk zaten. Bu olaylar olduğunda da genelde yurtdışındaydı pek konuşmuyorduk nasılsın dışında. Buraya ailesini görmeye geldiğinde yaşanmış bu, amacının bana yürümek olduğunu mu düşünüyorsunuz?Ex sevgilini bilemem de bu x tam bi ırz düşmanı.
Kamu spotu olarak böyle basit numaraları yemeyin artık ya. Hiçbir erkek yakın arkadaşının yediği haltı anlatmaz böyle eğer menfaati yoksa. Şimdi mi gelmiş aklına anlatmak saçma sapan işler bi de inanmışsınız.
Düşünmüyorum öyle. Eğer iyiliğinizi düşünüyor olsa anlatacak bi yol bulurdu. Onunla olsan hayatın çok kötü olurdu falanla yol yapıyo aklınca.Araları son zamanlarda bozuk zaten. Bu olaylar olduğunda da genelde yurtdışındaydı pek konuşmuyorduk nasılsın dışında. Buraya ailesini görmeye geldiğinde yaşanmış bu, amacının bana yürümek olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Laf arasında nasıl konu seninle aramda bir şey olamaza gelir ki? Acayip saçma normal giden muhabbetin laf arasında böyle olması. X'e niye güvenesiniz ki mesela? Doğrudur belki ama size söylemesi doğru değil ki olayı tam bilmiyor görmemiş orda değilmiş.Ben ona laf arasında onunla aramda hiçbir şey olmayacağını böyle bir şeyin çok ayıp olduğunu da söyledim o da aynı şekilde. Böyle bir şeyin olması en son istediğim şey olur
Neden laf arasında olamayacağını düşünüyorsunuz ki? Bir olaydan bahsederken karşı tarafın yaptığı bir şey geçti, ben de kendi görüşümü söyledim örneği de onun üzerinden verdim. Laf arasında derken nasılsın x, bak bana aşık olma sakın demedim haliyle.Laf arasında nasıl konu seninle aramda bir şey olamaza gelir ki? Acayip saçma normal giden muhabbetin laf arasında böyle olması. X'e niye güvenesiniz ki mesela? Doğrudur belki ama size söylemesi doğru değil ki olayı tam bilmiyor görmemiş orda değilmiş.
Haklısın zaten ben de %100 güvenmiyorum. Zaten bundan sonra %100 kimseye guvenecegimi sanmiyorumBen olsam X kişisinin söylediklerine inanmam.
Çünkü en yakın arkadaşının arkasından konuşan güvenilmez biri.
Evet cok normalmiş, karşı taraf başka arkadaşının kız arkadaşına mı yürümüş yoksa?Neden laf arasında olamayacağını düşünüyorsunuz ki? Bir olaydan bahsederken karşı tarafın yaptığı bir şey geçti, ben de kendi görüşümü söyledim örneği de onun üzerinden verdim. Laf arasında derken nasılsın x, bak bana aşık olma sakın demedim haliyle.
Evet kuzeniyle alakalı anlatıyordu, sizin dediğiniz gibi bir olay. Tepkimi ölçmeye çalışmış da olabilir ortak arkadaş olduğu için tamamen güvendiğim birisi değil, basit bir arkadaşlığımız varEvet cok normalmiş, karşı taraf başka arkadaşının kız arkadaşına mı yürümüş yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?