Eski sevgilimin eskortluk? benzeri bir iş yapması

Bence çok uçlarda taşıyor
Bunun psikolojik bı tanımı var ama söylemek istemedim
Tanısı var mı doktora gitse keske

Yahu neden bu kadar safsın ( salaksın demiyorum )

Sanki sen erkeksin o da kadın da eskortluk yapıyor.

Kim bu biscolata erkeğimi? Hangi kadın buna para versin .

İnanma bunlara.

Türkiye de bu kadar abazan varken hiç bir kadın seks için senin sevgiline para vermez sok şunu kafana

Seni kandırıyor bile isteye hem onla hem seninle takılıyor

Yani datelere çıktığını falan da anlattığı için sevgili olduğunu düşünmedim.
Belli ki kadını aldatıyor. Ona belki arkadaşlarımla buluşacağım diyordur. Hem yalancı hem asalak. Biz niye inanmak istiyoruz ki bunlara.

Zaten kadının seks için onu tuttuğunu düşünmedim, ilgisi için muhtemelen. Kadın hoşlanıyordur yani

Adam basbayagı o...u para karşılığı kendini satıyor. O...uyla mı gelecek kuracaksın kaç

Türkiye’de hangi erkekle kadınlar para karşılığı sevişir?

70 yaşında nene bedava cinsellik istiyorum dese burdan istanbula yol gibi kuyruk olur.

Konu sahibi pick me girl lüğünden yalancılığı göremiyor.

Sende kalsa olacaklar; senin için de jigolo olduğunu, seni sevmediğini, yemek yerken tiksindiğini söyleyecek yeni avına.

Herkese kredi çektiren, borç takan biri iğrenç biri. Millet onun gibi asalak yapmıyor eşek gibi çalışıyor yaptığı Kul hakkı.

Böyle asalak biri için konu açtığına inanamıyorum.

Bela arıyorsun kendine.

10 sene sonra sen de 35 olacaksın çok bi yaş farkı yok o kadını yaşından vurmaya çalışmayın.

25 yaşında biri için 35 çok değil.

25 olup 70 le görüşse hadi dersin ama 35 değil bunu sen de çok iyi biliyorsun

Ee neyine acıyosun böyle bir tipin tam olarak?

Yani karşısındakini kaybetmekten değil de evsiz kalmaktan korkuyor onu kastettim

İyi de karşısındakiyle duygusal bir bağı varmış gibi davranıyor belki de var yani. Belki de mutlu onun yanında da. Ama yetinmiyor. Hem de ev olayından işine geliyor. Kadına demiyor ki ben senin evinde kalacağım karşılığında sevişeceğim ama başkalarıyla duygusal beraberlik yaşayabilirim. Böyle olsa kadın kapı dışarı eder. Yani bu durumda üzülmemiz gereken kadın çünkü kandırılıyor gibi duruyoruz sevgilin kötü yola düşmedi yani.

Yahu ben 35 olmasına bir şey demiyorum ki, çocuk 20 25 yaşında kızların ona evinde böyle bakmayacağını bildiği için o yaşlarda kadınlara ilgi vererek kandırıypr onu demek istedim. Bir yandan beğendiği genç insanlarla date den çıkıyor yani. Bu arada dediğine göre kadın ona bu eve kız getiremezsin demiş yani başkalarıyla buluştuğunu biliyor olabilir.

Kızlar duygu sömürüsü yapan erkeğe kanmayın erkekte en irite edici şey kendini acınalısı biri gibi kadına sunması bence.
Yıllarca ayrılmama izin vermeyen bir sevgilim vardı çoook eskiden.
Benden ayrılıp bir sene sonra sosyal medyasına evli diye yazmıştı ben de şaşırmıştım ilk ve son kez aramıştım onu.
Ağladı biliyor musun sanki zorla evlendirilmis gibi ağladı.
Lütfen inanmayın bu tür şeylere ve savunmayın

Son düzenleme:
Eeee yani,ben bu adamı niye bu kadar dert ettiniz ona şaşırdım.Hayatta birilerine üzülme kotanız mı var?Dur şu gurursuz israfa üzüleyim de kotam dolsun diye mi düşünüyorsunuz???

Kadınla birebir görüşmeden biliyor deme.

Senin hakkında da ona bir şeyler diyordur.

Kadınla zır zır sevgili.

Ha kadın git evden diyordur artık anlamıştır asalak olduğunu ondan sende kalayım diyor.

Geçimini kadınlardan sağlıyor.

Sadece içki içmiyor u*turucu da kullanıyor iyi bak görürsün.

Böylelerini aileleri def eder bi orda kalırlar bi burda.

Herkese borç takarlar, hırsızlık yaparlar.

Aklın varsa bi daha görüşmezsin

E Bi zahmet tiksiniyorum diyecek hoşuma gidiyor diyecek hali yok ya. Sanki kendisini zorla bu hayata sürüklemişler. İşine gelmese yapmazdı. Eli ayağı tutmuyor mu doğru düzgün bir işte de çalışabilir

Zaten erkek adam acınası durumda da olsa kendini güçlü gösterir.

Bu erkeğimsi kadınların evinde bedava yaşıyor herkese borç takıyor gurur murur yok.

Ha kendi hayatı konu sahibi gibiler bunlara bakmak için uğraşıyorlar alan razı veren razı

Çok iyi manipüle ediyorlar bi kerede kaç yalan söyleme becerileri var

Hayir abi adamda her yol var
Ustelik tembel de
Seni ona baglayan nedir?
Bu kadar mi erkek kitligindasin yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…