eski sevgilimin harfi?

lokmatatlisiyim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
355
269
23
28
2 sene once benim kavga cikarma huyum yuzunden beni terkeden eski sevgilim bana mesaj cekmis sabah....
2 sene sonra. balik burcu . seni seviyorum diye aglardi terkederken de artik sevemiyorum diye aglamisti.
mesaj size abartmiyorum şu, "a" harf yazmis yollamis sadece. sabah 9da. bisi yazmadim ama merak ettim de.. sizce yazsam mi :/ anlamadim

Zarf atmış belli terslersen yanlış oldu diyecek muhtemelen terslemezsen yerini yapıyor
Yanlışlıkla oldu gibi davranıp ilgi gösterip göstermeyeceğinizi tartıyor.
Klasik yoklama. Ego tatmini.
Cevapsız bırakın.
komedi 24 yasinda insanlariz bi nasilsin bile yazmaya utanir mi insan. cocuk oyunu ... 2 sene sonra hem de. iyi ki cevap vermedim yoksa beni biraktigi yerde oldugum anlamina gelirdi bu
Belkıde cidden yalnışlıkla oldu ne buyuk tesaduf ama degılmı mumkun degil gıbı bısey :) kızların dedıgı dogru :)
A mı?

Her şey çıkar bu a' nin altindan ya sevecek ya sövecek gibi

Zaten belli değil mi yanlışlıkla yazdığı neden cevap vereceksin ki .A yazan biri bir şey mi sormuş yok ,yanlışlıkla A yı başkasına yazacakken sana mı göndermiş o da yok .Eli takılmıştır .

Cevap siz birakirim. Yok egosuna bir tekme atayim diyorsan. "Kimsiniz?" Yazin sahsen cevap vermezdim
Bunu üniversitede oda arkadaşım yapmıştı, eski sevgilisi yeni sevgili yaptığı halde kızı aramış güya helallik isteyecek falan filan. Kız da dedi ki '' Kimsiniz, tanımıyorum sizi. '' Böyle soğuk, sade bir şekilde. Ay bi koymuş çocuğa bu laf, az yuvarlanmamış karın ağrısından yerlerde.

ay ne komik yorum yaptiniz gül gül öldük. bi daha bu kadar komik olmayin da dikkatimiz dagilmasin. cok ukala bi tavir haliniz, sevmedim

Komik değildi, kabul ediyorum. Ama haksızlık etmeyin lütfen.
Konuşma listesinde 2 senedir aktif olmadığınız biri listede adınızı aratıp bulmuş, klavyeyi açmış ve a harfine basmış. Hem de balık burcu
Ve niyetini anlamadığınızı söylüyorsunuz.
Başka ne yorum yapabilirdim ki?
Bol bol balık tüketmenizi tavsiye edeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…