- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
Zarf atmış belli terslersen yanlış oldu diyecek muhtemelen terslemezsen yerini yapıyor
komedi 24 yasinda insanlariz bi nasilsin bile yazmaya utanir mi insan. cocuk oyunu ... 2 sene sonra hem de. iyi ki cevap vermedim yoksa beni biraktigi yerde oldugum anlamina gelirdi buYanlışlıkla oldu gibi davranıp ilgi gösterip göstermeyeceğinizi tartıyor.
Klasik yoklama. Ego tatmini.
Cevapsız bırakın.
Belkıde cidden yalnışlıkla oldune buyuk tesaduf ama degılmı mumkun degil gıbı bısey :) kızların dedıgı dogru :)
A mı?
Her şey çıkar bu a' nin altindan ya sevecek ya sövecek gibi
2 sene sonra bi de...Numarasını silip silmedigini ya da unutup unutmadığını kontrol ediyor kendince.
Canı sıkılmış, almış eline tlf nu. ego tatmini peşinde
Bunu üniversitede oda arkadaşım yapmıştı, eski sevgilisi yeni sevgili yaptığı halde kızı aramış güya helallik isteyecek falan filan. Kız da dedi ki '' Kimsiniz, tanımıyorum sizi. ''Cevap siz birakirim. Yok egosuna bir tekme atayim diyorsan. "Kimsiniz?" Yazinsahsen cevap vermezdim
2 yıl sonra mıZaten belli değil mi yanlışlıkla yazdığı neden cevap vereceksin ki .A yazan biri bir şey mi sormuş yok ,yanlışlıkla A yı başkasına yazacakken sana mı göndermiş o da yok .Eli takılmıştır .
ay ne komik yorum yaptiniz gül gül öldük. bi daha bu kadar komik olmayin da dikkatimiz dagilmasin. cok ukala bi tavir haliniz, sevmedimBalık burcu olduğu için a yazmış.
Akrep olsa b yazardı.
Barışmak istemiyorsanız bir şey yazmayın.
ay ne komik yorum yaptiniz gül gül öldük. bi daha bu kadar komik olmayin da dikkatimiz dagilmasin. cok ukala bi tavir haliniz, sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?