Eski sevgilimin kuzenine aşık oldum! Yardım edin.

melis2012

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
15
0
16
Ankara
Arkadaşlar bunu buraya yazmak bile benim için utanç verici!Ama ne olur bir yorum getirin.Sevgilimden ayrıldım ama görüşüyoruz onun hala bana ilgisi çok yoğun kuzeni de31 yaşında ve ben kuzenini bir kız arkadaşımla tanıştırdım. Hep birlikte görüştük ilk görüşmemizde takıldım kaldım ona hatta arkadaşımı beğenmesi ona ilgi göstermesi beni çileden çıkardı.Görüştükçe daha da bağlandım vazgeçemiyorum onun bana ilgisi olduğunu hissediyorum ama tam değil.Arkadaşımla da sevgili oldular gördükçe duydukça kıskançlıktan ölüyorum ne yapacağım nasıl unutacağım bilemiyorum ne olur yardım edin ...(Kızlar olay daha net anlaşılsın diye biraz detaya iniyorum.)Eski erkek arkadaşımın kuzeni ile bir kaç kez karşılaştık ama aynı ortamda bulunmadık o zamanlar sadece beğeni idi yani sadece hoş biri diye geçmişti aklımdan.Onun 10 yıllık bir ilişkisi vardı 1 yıl önce kızın ailesi istemediği için bitmişti ama hala üzgündü,aşka bu kadar değer vermesi beni etkilemişti.Sonra kız ailem kabul etti evlenelim dediğinde o dönmedi kabul etmedi ve bu durumdan 2 hafta sonra bende onu arkadaşımla tanıştırdım ama sadece ortamımız olsun arkadaş olsunlar diye sevgili olabilecekleri de bir ihtimaldi tabi ama beni o an korkutmuyordu bu ihtimal ve hep beraber ilk kez buluştuğumuzda birden bire ona karşı hisler duymaya başladım onlar konuştukça kaynaştıkça ben üzülmeye başladım.4 kez hepbirlkte görştük 4. görüşmelerinde sevgili oldular birdenbire! Arkadaşım hala başka birine aşık sadece vakit geçiriyor şimdilik daha sonra ne olur bilemem Oda arkadaşımı beğeniyor sadece şimdilk Ondan gelen haberleri eski erkek arkadaşım anlatıyor bana o yüzden bu kadar detaylı biliyorum ...

Son düzenleme:
eski sevgilinin kuzenine aşık olsan ne olacak neden utanç verici olsun ki, bence ona duygularını açmalısın. bakalım o da senden hoşlanıyormu

valla unutmaktan başka şansın olmadığına ikna edeceksin kendini...
yadaaaaaa gözünü kulağını kapatıp onunla birlikte olacaksın....
tercih senin...
bana kalırsa onunla birlikte olman doğru değil ama hayat işte en olmayacak insana aşık ediyo...

Son düzenleme:
Ya arkadasim bu kadar kolay degilki asik olmak neden hemen buna kendinizi inandiriyosunuzki...
Hoslanmak diyelim d'ha dogru olur,bnce biraz Durun o adamin sizi kendinden sogduracak bi hareketi vardir, tanimak lazim

Evet başka sansım olmadığına inandırmaya çalışıyorum kendimi ama olmuyor

Eski sevgilinizin kuzeni olması sorun değil de, siz aracı olmuşsunuz arkadaşınızla tanıştırmışsınız, onlar bir ilişkiye başlamışlar ve şimde ne yapacağım diyorsunuz. Olayın asıl can alıcı noktası bu. Ayrıca hem arkadaşınızla bir ilişkiye başlayan hem de size ilgisi olduğunu size sezdiren (ki siz yazınızda bana ilgisi olduğunu hissediyorum demişsiniz) bir kişiden ne hayır bekliyorsunuz ki.

Ya arkadasim bu kadar kolay degilki asik olmak neden hemen buna kendinizi inandiriyosunuzki...
Hoslanmak diyelim d'ha dogru olur,bnce biraz Durun o adamin sizi kendinden sogduracak bi hareketi vardir, tanimak lazim

Ben 24 yaşındayım bende önce öyle düşünmüştüm ama tek bir kez sevdim onuda unutamamştım 1 günde onu sildi geçti aklımda ondan başkası yok o ilşkimi bile untturdu bana

Ben De Bu Durumu Anlamıyorum İşte.. Önce Tanıştırırlar, Sonra Kıskançlıktan Tutuşurlar.. Ayrıca Sevgili Olmuşlar Yani... Sevgilisi Olan Birine Duygularını Açsan Gayet De Anormal Bir Durum Olur.. !

diyelim ki birbirinize açıldınız herşey yolunda gitti hatta evlendiniz ama size ilgisi olan biri var ortada hem de eski sevgili üstelik kuzenler o evlilik ya da birliktelikten ne beklersiniz. hele bir de aileler duyunca ne olur sizce ki imkansız olarak düşünmek de sizi ona iter daha çok tazeyken bitirin aklınızda mümkünse ve ondan uzaklaşın hatta onun kız arkadaşından bile, haber gelmesin size ondan ki soğuyun :)

sizin eski sevgiliniz kuzeninize asık olsa ve ilerleyen zamanlarda bir ilişkileri olsa ne hissederdiniz? bir bu acıdan bakın tamam asık olmus olabilirsiniz ama uzaklasın gorusmeyin egerki kuzenininde size ilgisi varsa yuh derim oyle kuzene ben hem kız arkadasınızla sevgilide olmuslar en guzeli hic gorusmeyin araya sogukluk girince unutursunuz zaten

Son düzenleme:
imkansız bi aşk gibi göründüğü için dahada bağlanmış inat etmiş olabilirsin bence.gönül ferman dinlemiyor tabi ama birlikte olsanız bile hem eski sevgilinle düşman olacaksın hemde arkadaşınla.hem bakalım o seninle birlikte olmak isteyecek mi adam arkadaşınla çıktığına göre ona karşı bişeyler hissediyor demekki

ben tanıyordum ama aynı ortamda bulunmamıştık uzunsüre. Arkadaşımla tanıştırınca 4ümüz gezmeye başladık zaten ilk onları tanıştırmaya götürdüğümde aşık oldum ( Keşke tanıştırmasaydm da diyemiyorum bi yandan uzaklaşmama sebep oldu ama ne yapacağım bilemiyorum (((

Aşık değil ama beğendi ve sevgili oldu ama ben konduramıyorum işte olamsın istiyorum sıradan bi ilşki yaşayacaklarına inanıyorum arkadaşıma da sürekli aşık olma uzak dur diyorum arkadaşım zaten öylesine tanıştı ve öylesine sevgili oldu oda başka birine aşık acısını bastırmak için sevgili oldu ama ben arkadaşıma değil ona üzülüyorum

nereden biliyorsunki aşık olmadığını belkide olmuştur.sen sanmak istediklerini sanıyorsun şuanda canım.birbirlerine dahada bağlanacaklar korkusuylada arkadaşını uyarıyorsun aşık olma diye.öylesine tanıştı öylesine sevgili oldu sözüde garip..öylesine mi yaşıyor senin arkadaşın çocuk oyuncağımı bu.illaki bişey hissetmiştir.aşk acısını bastırmak sevgili olması tabiki yanlış ama unutmaki onları sen tanıştırdın

Olabilirliği yok bence

Arada arkadaşınız var, sizin aracı olduğunuz bir ilişki var, eski sevgiliniz var

Olmaz ....

Ben bu hatayı yaptım... Eski sevgilimin kuzeniyle çıktım..
Çocuk çok yalvardı yakardı ben hayır mayır olmaz öle böle derken aşık etti kendine..Çıktık..
O zaman herşeye gözümüzü kapadık çok mutluyduk çok iyiydik dünya gelse ayıramazdı ama noldu..
Eski sevgilim arayı karıştı herşeyi anlattı.. hatta bence kendi de bişeyler katıp anlattı sanırım herkes çok karşı çıktı çünkü..
Biz ayrıldık severek o arada işte ölüyorumlar senden başkasıyla yapamamlar ailem yaktı bizi falan..
O iki kuzen yine kanka oldular ben şaşırdım..

Olan bana oldu bile bile lades dediğimi ilk başından anlamamıştım..
Sakın yapma bence..
Ben yaşadım bizzat gördüm yapma boşver..

Son düzenleme:
Çok özür dilerim amacım yargılamak değil ama, ne siz ne arkadaşınız ne kuzen ne eski sevgiliniz, SEVGİ DENEN kavramı çok ciddiye almıyorsunuz gibi geldi bana.

Kuzen arkadaşıma aşık değil sadece beğendi diyorsunuz, bunu bile bile arkadaşınızı böyle bir olayın içine sokmuşsunuz, arkadaşınız da sanırım çocuğun aşık olmadığının farkındadır o zaman, ki zaten bu arkadaşınız da kuzenle eski aşk acısını bastırmak için birlikteymiş, yoksa o da aşkından ölmüyor yani...

Ne bileyim, sevgiye daha fazla önem verseniz ve bir süre kafanızı dinleseniz, çivi çiviyi söker mantığı yerine sakinleşip, nasıl bir erkek aradığınızı düşünseniz ve bu erkek modeli karşınıza çıkmadan da harekete geçmeseniz, hatta çıktığını sansanız bile kendinize bir gözleme fırsatı tanısanız, (arkadaşınız da öyle) , daha iyi değil mi?

Sonra kuzenin bana ilgisi var hissediyorum diyorsunuz, o zaman arkadaşınızı YOK SAYACAKSINIZ, kuzen eğer gel ben de seninle birlikte olmak istiyorum dese (?) O zaman hem arkadaşınızdan olacaksınız, hem eski sevgiliniz sorun yaratacak....Sonra bu kuzenin size ilgisi varsa ve sevgilisi de sizin arkadaşınızsa, nasıl emin olacaksınız bu adamın sizle iken de başkalarına ilgi duymayacağından?

Bence birini sevmeyi ve birlikteliğe evet demeyi daha ciddiye almalısınız. Arkadaşınız da öyle, yoksa rüzgar gibi belki bu doğrudur, belki o doğrudur, dur şunla da aşk acımı dindireyim denemiş olurum diye diye savrulmak zorunda kalmazsınız.

Evet demenin bir sorumluluğu ve arkasında sağlam bir sevgi birikmişliği olmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…