valla unutmaktan başka şansın olmadığına ikna edeceksin kendini...
yadaaaaaa gözünü kulağını kapatıp onunla birlikte olacaksın....
tercih senin...
bana kalırsa onunla birlikte olman doğru değil ama hayat işte en olmayacak insana aşık ediyo...
Ya arkadasim bu kadar kolay degilki asik olmak neden hemen buna kendinizi inandiriyosunuzki...
Hoslanmak diyelim d'ha dogru olur,bnce biraz Durun o adamin sizi kendinden sogduracak bi hareketi vardir, tanimak lazim
Eski sevgilinizin kuzeni olması sorun değil de, siz aracı olmuşsunuz arkadaşınızla tanıştırmışsınız, onlar bir ilişkiye başlamışlar ve şimde ne yapacağım diyorsunuz. Olayın asıl can alıcı noktası bu. Ayrıca hem arkadaşınızla bir ilişkiye başlayan hem de size ilgisi olduğunu size sezdiren (ki siz yazınızda bana ilgisi olduğunu hissediyorum demişsiniz) bir kişiden ne hayır bekliyorsunuz ki.
imkansız bi aşk gibi göründüğü için dahada bağlanmış inat etmiş olabilirsin bence.gönül ferman dinlemiyor tabi ama birlikte olsanız bile hem eski sevgilinle düşman olacaksın hemde arkadaşınla.hem bakalım o seninle birlikte olmak isteyecek mi adam arkadaşınla çıktığına göre ona karşı bişeyler hissediyor demekki
Aşık değil ama beğendi ve sevgili oldu ama ben konduramıyorum işte olamsın istiyorum sıradan bi ilşki yaşayacaklarına inanıyorum arkadaşıma da sürekli aşık olma uzak dur diyorum arkadaşım zaten öylesine tanıştı ve öylesine sevgili oldu oda başka birine aşık acısını bastırmak için sevgili oldu ama ben arkadaşıma değil ona üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?