Eski sevgilimin kuzenine aşık oldum! Yardım edin.

hayatta aşktan çok daha önemli şeyler var bunların içinde 'sağlam karakter' de var sonunu bile bilmediğin biri ile beraberlik yaşayıp karaktersiz damgası yiyeceğine mantıklı düşünerek bu hissi içinden atmalısın.Kimse içindekine laf edemez kalp bu sever ama sonuçlarına her şekilde katlanırım diyorsan buyur açıl

ilişkiye başlamamış sadece kız erkekten hoşlanmış bu da fark etmiş. erkek ondan hoşlandı mı belli değil. ilişki falana başladılar dememiş ki. hem tanıştırmada tamamen arkadaşça bence yazısından bu çıkıyor.

Son düzenleme:
konu bence eski sevgilimin kuzeni değil, arkadaşımın sevgilisi olmalı..
konu sizin bahsettiğiniz gibi eski sevgilinizin kuzenine aşık olmanız olsaydı aşka saygısı olmayan insanlar değiliz gayet normal ha çevre tarafından hoş karşılanmaz belki ama aşk bu bi anda oluveriyor ammaa aynı zamanda da eski sevgilinizle görüşmeye devam ediyormuşsunuz yanlış mı okudum ?

herşeyi geçtim o artık arkadaşınızın sevgilisi.sıradan bi ilişki yaşayacaklarına inanıyorum demişsiniz..bu sizin düşünceniz.ben böyle aşka saygı duyamıyorum ne yazıkki.bence yapabileceğiniz tek şey var o kişiyi unutmak.

Kırmızıyla işaretlediğim yerlere dikkat ederseniz, arkadaşımla sevgili oldular diyor, ayrıca bana ilgisi olduğunu hissediyorum diyor. Yani başlayan bir ilişki var. Ayrıca tanıştırma ne amaçlı olursa olsun, sonuçta sevgili olunmuş. Daha zorlanacak bir şey yok değil mi?

eski sevgilinizin hala size ilgisi var, onla görüşmeye devam da ediyosunuz. aynı zmnda onun kuzenini kız arkadaşınızla tanıştırdınız, sevgilide oldular ama bu seferde siz bu kuzenden hoşlanıyosunuz, üstelik o kuzen, kuzeninin eski sevgilisi olduğunuzu bildiği halde hemde hali hazırda bi sevgilisi varken size de mavi boncuk dağıtıyor. şimdi siz heerşeyi boşverip bu kuzenle sevgili olsanız, birincisi arkadaşınıza karşı ne duruma düşeceksiniz, artı eski sevgiliniz hakkınızda ne düşünecek, ve o iki kuzenin arası ne hale gelecek. belki de mayaları kötüyse birbirlerine düşmezler tam tersi o kuzen sizi kullanmaya kalkar, böylece kuzeninin intikamınıda almış olur sizde öyle kullanıldığınızla kalakalırsınız. bunların hepsi olası durumlar. şimdi siz gerçekten de bu kuzen için, tüm bunları göze alacak mısınız?

Bu hafta 3. görüşmeleriydi ve ikisinden de haber alıyorum o yüzden biliyorum aşık olmadıklarını.Aslında ben arkadaşımı da en başta iyi niyetle uyarmıştım ama sonra işin rengi değişti tabii

Çok haklısınız size tabi ki katılıyorum ama hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Sevgiye önem veriyorum eski erkek arkadaşımın bana olan sevgisini bildiğim ve onu asla kırmak istemediğim için bunu tamamiyle içime atmaya çalışıyorum.

Göze alamam çünkü o kadar ileri boyutta değil. Ama bir yandan da bu hali ile bile içim içimi yiyor ve en baştan atmak istiyorum içimden , ne yazık ki yapamıyorum ...

Hadi sevgilin eski diye sallamıyorsun da , arkadaşının neden mutsuzluğuna vesile olmak istiyorsun..

Senin gibi bi arkadaşım olsun istemezdim doğrusu

Arkadasin gonlunu eglendiriyormus ama ben adamin da arkadasina ciddi yaklastigini dusunmuyorum. 10 senelik bir beraberlikten cikmis bir kisi ayrildiktan 2 hafta sonra tekrar ciddi bir iliskiye girmez. Kafasini dagitmak icin sevgili olmustur o da.

Ancak senin durumun cok ayri. Bir tarafta eski sevgilinin kuzeni, bir tarafta samimi arkadasin.

Zor be guzelim. Zaten ilgisi olsa bile adamin kuzenin eski sevgilisine yaklasacagini zannetmem.

Sen zamana birak bakalim duygularini frenleyerek tabi.

hem aşka değer verişinden etkılendım diyorsunuz hem karşınızdakının uzun süreli bi ilişkisinin aile nedeniyle kötü sonuçlandığını ve çok üzgün olduğunu söylüyorsunuz.
ama arkadasınızın baskasından hoslandığını bildiğiniz halde aşık olduğunuz kişiyle gönül eğlendirmesine izin veriyorsunuz.
Bence sizinki aşk değil HAYRANLIK.
Çünkü aşıksanız eğer aşık oldum dediğiniz kişi arkadasınızın kendisiyle gönül eğlendirdiğini öğrendiğindeki üzüntüsü sizi üzmeyecek çünkü buna siz izin veriyorsunuz
Ayrıca böyle bişey olursa suçlu da sizi bulabilirler biliyordun bizi sen tanıstırdın diye sizden daha cok uzaklasmasına sebep olursunuz

Aşık mısın ? Asla vazgeçme.. Aşk utanılacak bir duygu değildir.. Seviyorsan aç duygularını.. karşılık gelmezse yoluna bakarsın.. Ne kaybedeceksin ? yarın birgün "belki"'lerle yaşamaktansa, biraz cesaretli olmak daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…