Arkadaşlar bunu buraya yazmak bile benim için utanç verici!Ama ne olur bir yorum getirin.Sevgilimden ayrıldım ama görüşüyoruz onun hala bana ilgisi çok yoğun kuzeni de31 yaşında ve ben kuzenini bir kız arkadaşımla tanıştırdım. Hep birlikte görüştük ilk görüşmemizde takıldım kaldım ona hatta arkadaşımı beğenmesi ona ilgi göstermesi beni çileden çıkardı.Görüştükçe daha da bağlandım vazgeçemiyorum onun bana ilgisi olduğunu hissediyorum ama tam değil.Arkadaşımla da sevgili oldular gördükçe duydukça kıskançlıktan ölüyorum ne yapacağım nasıl unutacağım bilemiyorum ne olur yardım edin ...(Kızlar olay daha net anlaşılsın diye biraz detaya iniyorum.)Eski erkek arkadaşımın kuzeni ile bir kaç kez karşılaştık ama aynı ortamda bulunmadık o zamanlar sadece beğeni idi yani sadece hoş biri diye geçmişti aklımdan.Onun 10 yıllık bir ilişkisi vardı 1 yıl önce kızın ailesi istemediği için bitmişti ama hala üzgündü,aşka bu kadar değer vermesi beni etkilemişti.Sonra kız ailem kabul etti evlenelim dediğinde o dönmedi kabul etmedi ve bu durumdan 2 hafta sonra bende onu arkadaşımla tanıştırdım ama sadece ortamımız olsun arkadaş olsunlar diye sevgili olabilecekleri de bir ihtimaldi tabi ama beni o an korkutmuyordu bu ihtimal ve hep beraber ilk kez buluştuğumuzda birden bire ona karşı hisler duymaya başladım onlar konuştukça kaynaştıkça ben üzülmeye başladım.4 kez hepbirlkte görştük 4. görüşmelerinde sevgili oldular birdenbire! Arkadaşım hala başka birine aşık sadece vakit geçiriyor şimdilik daha sonra ne olur bilemem Oda arkadaşımı beğeniyor sadece şimdilk Ondan gelen haberleri eski erkek arkadaşım anlatıyor bana o yüzden bu kadar detaylı biliyorum ...
bana pek etik gelmedi..ihem eski sevgilinin kuzeni hem de arkadaşınla sevgili olmuş... bence kafandan silmeye çalış bu fikri çünkü o kişiyle geleceğiniz olmaz sizin...
bence de hiç etik değil
ayrıca sadece bi beğeni olduğunu düşünüyorum hissettiğin şey aşk değil
hem arkadaşını hem de eski sevgilini düşün ve ona hissettiğin beğenini bastır !
bana pek etik gelmedi..ihem eski sevgilinin kuzeni hem de arkadaşınla sevgili olmuş... bence kafandan silmeye çalış bu fikri çünkü o kişiyle geleceğiniz olmaz sizin...
bi arkadaşımn başına gelmişti.... 2 kuzen birbirine grdi onun yzünden.... sonramı noldu kuzenler can ciğer kuzu sarması yollarına devam... bizim kızda evde kısmetini bekliyo
Daha çok yeni bir durum sanırım. Bu raddede adamdan uzak kalırsan inan ki unutacaksın onu.
Git arkadaşlarınla, akrabalarınla kafa dağıt. Hatta mümkünse başka bir şehre tatile git.
Bu aşamada unutman çok kolay olur dediğim gibi yaparsan. Hiç de zor bir durum değil. Ama sürekli görmeye devam edersen daha da kötüye gidebilir. Dikkatli ol. Hem arkadaşınla da sevgili olmuşlar zaten.
Evet çünkü oda çok yalnız bence oda benden hoşlanıyor ama oda bunun çok yanlış olduğunun farkında ve arkadaşım çok etkileyici bir kadın ona hayır demek zor.
Daha çok yeni bir durum sanırım. Bu raddede adamdan uzak kalırsan inan ki unutacaksın onu.
Git arkadaşlarınla, akrabalarınla kafa dağıt. Hatta mümkünse başka bir şehre tatile git.
Bu aşamada unutman çok kolay olur dediğim gibi yaparsan. Hiç de zor bir durum değil. Ama sürekli görmeye devam edersen daha da kötüye gidebilir. Dikkatli ol. Hem arkadaşınla da sevgili olmuşlar zaten.
Evet haklısın bende öyle düşündüm ama her çağırdığında hayır demek için kendimi zorluyorum ama yapamıyorum arkadaşımda oda sürekli benide katıyorlar planlarına uzaklaşmak için elmden geleni yapıyorum ama ...
Tamam ask bu kime asik olacagimizi secemioruz ama senin bu yaptgin bilemiycem ...
Eski sevgilin sana karsi hala bir seyler hissediyor sanirsam sen simdi onun kuzeni ile birlikte olsan ikiside birbirlerine düserler kavga ederler ayrica kiz arkadasinlar birlikte ...
Senin isin zor canim :26:.