eski sevgilimin profiline bakan eşim

fiona16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
442
323
158
eşimle aramız bu aralar iyi değil. ikimiz de suskunları oynuyoruz diyebilirim resmen. gecen gün de bilgisayarın geçmişine bakarken tesadüf gördüm. eşim facebooktan benim eski sevgilimin profiline bakmış. bir de onun eşinin profiline girip bakmış. ben o kişinin profilini o ekranda görünce şok oldum:S sizce bunu hangi düşünceyle yapmıştır. itiraf edeyim bunu ben bi kadın olarak sırf meraktan yapabilirdim. acaba o hangi sebepten yapmış olabilir? fikirlerinize ihtiyacım var :S

eski konundan biliyorum, eşin ilgisiz bir adamdı. bu hareketi bana nedense iyiye işaret gibi geldi :) çünkü genelde erkek bu tür şeylerle yüzleşmek istemez asla. bunu yapmışsa erkekce bir kıskançlık içine girmiş olabilir diye düşündüm..

ben de ona söylemedim tabiki, söylemem de . ama ne mana çıkarmam gerektiğini bilemedim :(

eski konundan biliyorum, eşin ilgisiz bir adamdı. bu hareketi bana nedense iyiye işaret gibi geldi :) çünkü genelde erkek bu tür şeylerle yüzleşmek istemez asla. bunu yapmışsa erkekce bir kıskançlık içine girmiş olabilir diye düşündüm..

tabiki her erkek gibi o da pek hoşlanmaz bu muhabbetlerden. ilk tanıstıgımız dönemlerde gecmişimi ben anlatmak istesem de o dinlemeyi pek istemezdi, sormazdı yani.

benim eşim baksa ben de çok sinir olurdum, ama eski sevgilim olacak kadar kadar bir geçmişim olamadı benim, eşimle 16 yaşında tanışınca haliyle ortada eski sevgili neyim kalmadı, amaa tüm günlüklerimi yakıp yırttı hain:27: bence eşin merak ettiği için bakmıştır, bir kadın neden bakar, merak ettiği için bakar ,kıskandığı için bakar, kıyas yapar knediyle onun için bakar.

Ben sevgilimin eski çıktığı kıza bakmıştım :78: amacım nasıl biri olduğunu merak ettim güzel mi,çirkin mi,mesleği ne? falan... Hiçte güzel değilmiş,güzel olsaydı kıskanabilirdim :) Eşiniz de kesinlikle kıyaslamak için bakmıştır. Yoksa durup dururken neden baksın ki :)

haziran ayında hayatıma giren çocuğun eski kız arkadaşının tivitlerine bakmıştım bende,hemde baştan sona ,kaç bin tivit atmış geveze kız :)))
özellikle başladıkları ve ayrıldıkları tarih aralığındakileri,kendimce manalar çıkara çıkara okudum
neden???
tamamen işsizlik :)
insanın aklına düşüyo bazen,napacan yani
sanki her yaptığımız haraketin bir anlamı var:ssz:

tabiki her erkek gibi o da pek hoşlanmaz bu muhabbetlerden. ilk tanıstıgımız dönemlerde gecmişimi ben anlatmak istesem de o dinlemeyi pek istemezdi, sormazdı yani.

benim eşim de o muhabbetlere hiç girmeyi sevmez
bana eskiye ait bir şey asla sormaz
ben ona sorarım bazen asla anlatmaz ben böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum der
neden acaba??
hani erkekler şunla çıktım bunla çıktım derler ya benim eşime sorsan ilk çıktığı kız benim
öyle olmadığını onu eskiden de tanıyan çevremden biliyorum
eşimin kendiyle ilgili tek yorumu 'fırlamaydım inkar etmiyorum' bu kadar işte...
neden böyle acaba hep merak etmişimdir, iyi bir şey mi bu kötü mü anlayamadım ???:44:

bende esıme anlatmıstım eskılerımı.. oda dınlemeyı pek ıstememıstı.. kendısıde bana anlatmadı cunku ılk sevgılısı bendım esım hafızlık yaptıgı ıcın yurttan hıc cıkmamıs benden once bnmle tanıstıgında 19yasındaydı hafızlıgı bıtmıstı falan.. ılk ben oldugum ıcın hı sormadımm esıme gecmısını.. o bana ılk tanısmalarımızda sordu bende anlattım ama zamanla sıkıldı sımdı ıse hııc konusmuyoruz benım ılkım o onunkı ben :16:

ama benım esım senınkı gbı eskı segılımın profıne baktımı bılmıyorum ben adını soylememıstım ona oyle hatrlıyorum. bence senınkıde kıyas yapıyordur kendınce.. sen ona bgunlerı ılgısız kaldıysan eger kendınce kuralar kuruyordur.. bence aradakı suskunlugunuzu bozan sen ol

Back
X