- 22 Mart 2016
- 131
- 27
- 98
- 37
- Konu Sahibi incirreceli88
-
gerçekten aşık erkek bırakmaz. seni seven erkeği bekleMerhaba arkadaslar,
eski sevgilimden 10 ay önce ayrildim ve unutamiyorum. Sosyal medyada yeni sevgilisi ile birlikte resimlerini koyup duruyor ve ben bunlari gördükce cok üzülüyorum.
Eski sevgilimi nasil unuta bilirim? Onun pisman olmasini aylarca cok bekledim. Bana yasattiklarinin aynisini yasamasini istiyorum. Gercekten Allahin adalet varmi?
Eski erkek arkadasi tarafindan terkedilip sonra pisman olup geri dönen?
Cok asiri gururlu bir erkek geri döner mi?
Bana tavsiye de bulunursaniz sevinirim..
Alinti : "Allah sana kötülük yapanın cezasını verirken bazen senin görmeni istemez. İnsansın sonuçta egona yenilip oh olsun dersin de içine fitne eklenir diye. Uzakta sen görmeden halleder. Bazen de süreci uzatır, sana unutturur; ona ise yıllar sonra toplu bir ceza verir. Kimin, neyi, ne kadar hak ettiğini sen bilemezsin. Bilme ki düşman gibi pusuda bekleme! Sen sadece iyi insan olma mücadeleni arttır..."
Sosyal medyada Profiline bakma, kafani dagitacak baska seyler bul.
Çok gurur olan ilişkide gerçek aşk yok demektir.O birazda sevgi eksikliği yani.
Kimin sevgi eksikligi? Bilmiyorum beni sevdigine eminim ama cokta gururluydu. Iliskimiz de de hep ben altdan almak zorunda kalirdim..
Belki sevmiştir, ama aşık değildir.İlişkinin iki halinide yaşamış biri olarak bildiğim bişey var ki aşk varsa çok gurur yok.Sadece sevgi varsa gururda sizinle birlikte yürür.Bide hep alttan almış oluşun karşındakinin sana olan saygısını bitirmiş olabilir.Şöyle söyliyim, erkekler hep lafını geçirmeye çalışır, ama hep alttan alanada saygılarını yitirip daha dik duruşlu kadınları tercih eder.Kesin bilgi yayalım..
Güzel bir bakis acisi.. :)
Yok yanlis anladin beni, yanlislarina göz yumdum o manada dedim. Yoksa dislerimi gösteren bir hatunum
Benim kastettiğim zaten yanlışlarına göz yummak:))) yani mesela, biyere gitmesini istemediğin için tartışmak kolay.Ama olmaması gereken şeyler yaptığında daha dik olmak yerine bitmemesi için alttan almak karşımızdakilerin bize olan saygısını bitiriyor.Bin tane örneğini gördüm desem abartmış olmam heralde.
Evet, Allah in adaleti var.. Supheniz varsa sizin olayinizda tecelli etmesini beklemeniz enteresan olmus..Merhaba arkadaslar,
eski sevgilimden 10 ay önce ayrildim ve unutamiyorum. Sosyal medyada yeni sevgilisi ile birlikte resimlerini koyup duruyor ve ben bunlari gördükce cok üzülüyorum.
Eski sevgilimi nasil unuta bilirim? Onun pisman olmasini aylarca cok bekledim. Bana yasattiklarinin aynisini yasamasini istiyorum. Gercekten Allahin adalet varmi?
Eski erkek arkadasi tarafindan terkedilip sonra pisman olup geri dönen?
Cok asiri gururlu bir erkek geri döner mi?
Bana tavsiye de bulunursaniz sevinirim..
Cok dogru tespit.. MasaAllahBenim kastettiğim zaten yanlışlarına göz yummak:))) yani mesela, biyere gitmesini istemediğin için tartışmak kolay.Ama olmaması gereken şeyler yaptığında daha dik olmak yerine bitmemesi için alttan almak karşımızdakilerin bize olan saygısını bitiriyor.Bin tane örneğini gördüm desem abartmış olmam heralde.
Evet, Allah in adaleti var.. Supheniz varsa sizin olayinizda tecelli etmesini beklemeniz enteresan olmus..
Baskasiyla iliskisi olan birinin donmesini mi bekliyorsunuz?
Unutmak istiyosan sosyal medyada takibi bırak stalklama.
Geri döner mi diyosun. Adam sevgili yapmış senden sonra. Kabul edicen mi yani dönse??
Donse bile tadi olmayacak bi iliski hayaliyle 10 ayini heba ettin yani.. Kendinize deger verin birazEvet bekliyorum.. 10 aydir bekliyorum degisen birsey yok
Sanırım ergensin.. Şu kafadan çıkın rica ederim. Bana dönsün ama ben kabul etmiyim bu sefer ben ayrılıyım falan. Adam sevgili yapmış. Niye sana dönsün ki ya?Hayir kesinlikle kabul etmem ama gelip ayaklarima kapansin pisman olsun istiyorum.. Bunca bana cektirdigi acilarin ondan cikmasini istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?