Eski sevgilimin sevgilisi

incirreceli88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
131
27
98
37
Merhaba arkadaslar,

eski sevgilimden 10 ay önce ayrildim ve unutamiyorum. Sosyal medyada yeni sevgilisi ile birlikte resimlerini koyup duruyor ve ben bunlari gördükce cok üzülüyorum.

Eski sevgilimi nasil unuta bilirim? Onun pisman olmasini aylarca cok bekledim. Bana yasattiklarinin aynisini yasamasini istiyorum. Gercekten Allahin adalet varmi?
Eski erkek arkadasi tarafindan terkedilip sonra pisman olup geri dönen?
Cok asiri gururlu bir erkek geri döner mi?

Bana tavsiye de bulunursaniz sevinirim..

gerçekten aşık erkek bırakmaz. seni seven erkeği bekle

Alinti : "Allah sana kötülük yapanın cezasını verirken bazen senin görmeni istemez. İnsansın sonuçta egona yenilip oh olsun dersin de içine fitne eklenir diye. Uzakta sen görmeden halleder. Bazen de süreci uzatır, sana unutturur; ona ise yıllar sonra toplu bir ceza verir. Kimin, neyi, ne kadar hak ettiğini sen bilemezsin. Bilme ki düşman gibi pusuda bekleme! Sen sadece iyi insan olma mücadeleni arttır..."

Sosyal medyada Profiline bakma, kafani dagitacak baska seyler bul.

Eski sevgilini nasil unutacagin herkesin de diyecegi gibi zamanla olacak sey. Yemek tarifi degil bu cunku, tek denecek sey zaman olur. Elbette gercekten unutmak istiyorsan, kendine engel olmalisin. Onun profillerine bakmayarak, izlemeyerek vs.

Umarim yaptigi yanina kalmaz..

Kimin sevgi eksikligi? Bilmiyorum beni sevdigine eminim ama cokta gururluydu. Iliskimiz de de hep ben altdan almak zorunda kalirdim..

Belki sevmiştir, ama aşık değildir.İlişkinin iki halinide yaşamış biri olarak bildiğim bişey var ki aşk varsa çok gurur yok.Sadece sevgi varsa gururda sizinle birlikte yürür.Bide hep alttan almış oluşun karşındakinin sana olan saygısını bitirmiş olabilir.Şöyle söyliyim, erkekler hep lafını geçirmeye çalışır, ama hep alttan alanada saygılarını yitirip daha dik duruşlu kadınları tercih eder.Kesin bilgi yayalım..

Güzel bir bakis acisi.. :)
Yok yanlis anladin beni, yanlislarina göz yumdum o manada dedim. Yoksa dislerimi gösteren bir hatunum

Güzel bir bakis acisi.. :)
Yok yanlis anladin beni, yanlislarina göz yumdum o manada dedim. Yoksa dislerimi gösteren bir hatunum

Benim kastettiğim zaten yanlışlarına göz yummak:))) yani mesela, biyere gitmesini istemediğin için tartışmak kolay.Ama olmaması gereken şeyler yaptığında daha dik olmak yerine bitmemesi için alttan almak karşımızdakilerin bize olan saygısını bitiriyor.Bin tane örneğini gördüm desem abartmış olmam heralde.

Sonuna dogru göz yumadigim icin birakti zaten beni

Evet, Allah in adaleti var.. Supheniz varsa sizin olayinizda tecelli etmesini beklemeniz enteresan olmus..
Baskasiyla iliskisi olan birinin donmesini mi bekliyorsunuz?

Cok dogru tespit.. MasaAllah

Unutmak istiyosan sosyal medyada takibi bırak stalklama.

Geri döner mi diyosun. Adam sevgili yapmış senden sonra. Kabul edicen mi yani dönse??

Hayir kesinlikle kabul etmem ama gelip ayaklarima kapansin pisman olsun istiyorum.. Bunca bana cektirdigi acilarin ondan cikmasini istiyorum..

Hayir kesinlikle kabul etmem ama gelip ayaklarima kapansin pisman olsun istiyorum.. Bunca bana cektirdigi acilarin ondan cikmasini istiyorum..
Sanırım ergensin.. Şu kafadan çıkın rica ederim. Bana dönsün ama ben kabul etmiyim bu sefer ben ayrılıyım falan. Adam sevgili yapmış. Niye sana dönsün ki ya?

Bu saplantınız yüzünden ortalama 10 aydır hayatınızı tam manasıyla yaşayamadığınızı ne zaman fark edeceksiniz?
Giderli Hatun arkadaşın dediği gibi önce stalklamayı bi bırak. Göz görmeyince gönül katlanırmış, izleme yasağı getir kendine.

Pişman olsun da gelsin dersin tamam bu yanıp sönen ümit ışığının yok olması önceki doğal süreci. Bitir ümidini canım benim.

Üni. yıllarında bi erkek arkadaşım olmuştu. Aramızda şehir farkı vardı. 4 - 5 kez gittim yanına.
Bir kez bile gelmedi adam benim bulunduğum yere. Annemle her şeyimi paylaşırım, ona söylemiştim, göremiyordum olayların içinde olduğum için ve bana "Sence de bu işte bi tuhaflık yok mu? İlişkinizin erkeği sen misin?" demişti. Bir şimşek çaktı kafamda... Baktım ki bildiğin naz yapıyor oğlan bana, yok annemden izin alamam, yok şuraya şu saatte çıkamam. Adamın ayağına kadar gidiyorum da "Annemler yemeğe bekler" diye basıp gidiyor evine, bi de gururlu haspam :)

E o kaçtıkça kovalıyorum ben de, "aşıkım" güya... Bi ayıldım bu taktiğe, resti çektim "Geldin geldin, gelemedin ayrılırım" ... Gelmedi, blörf yaptığımı sandı, bi koydum buna hayatının tekmesini. Onu ilk terk eden kız benmişim nereden mi biliyorum? 1 sene sonra 2 sayfalık aşk mektubu geldi ondan. Faceden kardeşleri ulaşmaya çalıştı "Abim seni çok özlüyor" diye. Bastım engeli geçtim. Exten next olmaz benim kitabımda. (En azından onun o kadar hatırı yoktu)

Pişman olacak mı diye saplantı yaparak aylarca zihnimi kurcalamasına izin verseydim, hem hayatımdan çalardım, hem de şu an evlendiğim adama geç kalır, hayatımın hatasını yapardım. Bunu da örnek olsun diye anlatıyorum sana. Salla geç, pişman olsa ne olmasa ne, mazinde bi macera işte

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…