- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi incirreceli88
-
bencede dogru bir tepsit... benim olayimdada nezaman ben ilk basta dik durdum, ne onu nede sonradan cikan cocugunu kabulendim, adam etrafimda pervane oldu.... sonra anlamaya calistim onu cocukla icin de vicdan yapinca baktim esim u dönüsü yapti...altan aldikca veya peslerinden kostukca hem onlarin gözünde saygimiz bitiyor hemde onlarin "nasilsa beni bekler, nasilsa pesimden kosar"vs oluyoruz.Belki sevmiştir, ama aşık değildir.İlişkinin iki halinide yaşamış biri olarak bildiğim bişey var ki aşk varsa çok gurur yok.Sadece sevgi varsa gururda sizinle birlikte yürür.Bide hep alttan almış oluşun karşındakinin sana olan saygısını bitirmiş olabilir.Şöyle söyliyim, erkekler hep lafını geçirmeye çalışır, ama hep alttan alanada saygılarını yitirip daha dik duruşlu kadınları tercih eder.Kesin bilgi yayalım..
Benim cok güzel evlilige giden 4 yillik bir iliskim vardi. Son kavgamiz dan sonra 1 ay yazmadi bir baktim kendine sevgili yapmis.. Bana yapa bilecegi en büyük kazigi atti en büyük kötülügü yapti.. Bütün hayallerimden vazgecmek zorunda kaldim.. Birde ailesi beni suclamaz mi sen evlenmek istemedin, fazla naz yaptin sucu kendinde ara diye.. Suan birlikte oldugu kiz yabanci alman...
Afedersiniz ama sizi bir yerden tanimiyormuyum?bencede dogru bir tepsit... benim olayimdada nezaman ben ilk basta dik durdum, ne onu nede sonradan cikan cocugunu kabulendim, adam etrafimda pervane oldu.... sonra anlamaya calistim onu cocukla icin de vicdan yapinca baktim esim u dönüsü yapti...altan aldikca veya peslerinden kostukca hem onlarin gözünde saygimiz bitiyor hemde onlarin "nasilsa beni bekler, nasilsa pesimden kosar"vs oluyoruz.
tabi bu mantik devreye girince böyle düsünüyoruz, ama kon sahibesini taniyorum, ve bir kadinin cani yaninca cogu zaman gururunu hice sayiyor. Nekadarda bitmis bir iliski yeni sevgili olsada ortada, insanin sevdigi insani baskasiyla görmesi canini acitabiliyor....
Bu saplantınız yüzünden ortalama 10 aydır hayatınızı tam manasıyla yaşayamadığınızı ne zaman fark edeceksiniz?
@Maykay arkadaşın dediği gibi önce stalklamayı bi bırak. Göz görmeyince gönül katlanırmış, izleme yasağı getir kendine.
Pişman olsun da gelsin dersin tamam bu yanıp sönen ümit ışığının yok olması önceki doğal süreci. Bitir ümidini canım benim.
Üni. yıllarında bi erkek arkadaşım olmuştu. Aramızda şehir farkı vardı. 4 - 5 kez gittim yanına.
Bir kez bile gelmedi adam benim bulunduğum yere. Annemle her şeyimi paylaşırım, ona söylemiştim, göremiyordum olayların içinde olduğum için ve bana "Sence de bu işte bi tuhaflık yok mu? İlişkinizin erkeği sen misin?" demişti. Bir şimşek çaktı kafamda... Baktım ki bildiğin naz yapıyor oğlan bana, yok annemden izin alamam, yok şuraya şu saatte çıkamam. Adamın ayağına kadar gidiyorum da "Annemler yemeğe bekler" diye basıp gidiyor evine, bi de gururlu haspam :)
E o kaçtıkça kovalıyorum ben de, "aşıkım" güya... Bi ayıldım bu taktiğe, resti çektim "Geldin geldin, gelemedin ayrılırım" ... Gelmedi, blörf yaptığımı sandı, bi koydum buna hayatının tekmesini. Onu ilk terk eden kız benmişim nereden mi biliyorum? 1 sene sonra 2 sayfalık aşk mektubu geldi ondan. Faceden kardeşleri ulaşmaya çalıştı "Abim seni çok özlüyor" diye. Bastım engeli geçtim. Exten next olmaz benim kitabımda. (En azından onun o kadar hatırı yoktu)
Pişman olacak mı diye saplantı yaparak aylarca zihnimi kurcalamasına izin verseydim, hem hayatımdan çalardım, hem de şu an evlendiğim adama geç kalır, hayatımın hatasını yapardım. Bunu da örnek olsun diye anlatıyorum sana. Salla geç, pişman olsa ne olmasa ne, mazinde bi macera işte
Benim gücüme giden benimle birlikteysen sosyal medyadan ekleyen kadinlarin arasinda vardi bu kizda suanki sevgilisi. Firsat kolladi ve o bizi ayirdi.. Tam da onunla kavga ettigimiz zamana denk getirdi..Bu kafalar doğru kafalar değil, bu kadar güzel kafalar değil.. Olan olmuş, biten bitmiş... Derenin altından ne sular akmış. Eski sevgilin yeni bir aşka yelken açmış.. Sana dönecek insan, sana dönerdi değil mi? Dönmediyse, beklemek niye...
Eski sevgilinin facebook'unu takip ettikçe belli ki hastalıklı bir hale dönüşüyorsun. Hem olaya şu yönden de bak; birlikte olduğun çocuğun eski sevgilisi senin gibi fikirler içinde olup geri dönsün diye beklese hoşuna gider miydi ? Yaşatırsan, yaşarsın unutma. Ne yaşandı bilmiyorum ama denemişsiniz ve birlikte yapamamışsınız belli ki.. Zorla güzellik olmaz Fırtına Meleği, bunu asla unutma..
Napa bileceksin ki? Ayirmak bana göre degil.. Hayatta yapamam..Valla ben olsam ikisini ayırırdim beb mutsuzsam onlar da mutlu olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?