Eski sevgilimin sevgilisi

bencede dogru bir tepsit... benim olayimdada nezaman ben ilk basta dik durdum, ne onu nede sonradan cikan cocugunu kabulendim, adam etrafimda pervane oldu.... sonra anlamaya calistim onu cocukla icin de vicdan yapinca baktim esim u dönüsü yapti...altan aldikca veya peslerinden kostukca hem onlarin gözünde saygimiz bitiyor hemde onlarin "nasilsa beni bekler, nasilsa pesimden kosar"vs oluyoruz.

tabi bu mantik devreye girince böyle düsünüyoruz, ama kon sahibesini taniyorum, ve bir kadinin cani yaninca cogu zaman gururunu hice sayiyor. Nekadarda bitmis bir iliski yeni sevgili olsada ortada, insanin sevdigi insani baskasiyla görmesi canini acitabiliyor....

Benim cok güzel evlilige giden 4 yillik bir iliskim vardi. Son kavgamiz dan sonra 1 ay yazmadi bir baktim kendine sevgili yapmis.. Bana yapa bilecegi en büyük kazigi atti en büyük kötülügü yapti.. Bütün hayallerimden vazgecmek zorunda kaldim.. Birde ailesi beni suclamaz mi sen evlenmek istemedin, fazla naz yaptin sucu kendinde ara diye.. Suan birlikte oldugu kiz yabanci alman...

gercekten sevseydı sızı bırakmazdı

madem size bu kadar çok yaptı , siz şimdi neden dönmesini beklıyorsunuz

yoksa ilahi adalet mi istıyorsunuz

çok anlamadım ben

Gerçekten Allah'ın adaleti var mı? diye soran birisine Allah adaletini tecelli ettirmez sanırım...

Ayrıca seni terk etme sebebini bilmiyor kimse, neye göre yorum yapıyor anlamıyorum, adam senin hatalarından ötürü terk ettiyse neden üzülsün ya da çeksin? İnsanların sevgisi biter, ayrılır, başkalarıyla birlikte olur, her ayrılan çekmek, mutsuz olmak durumunda mı?

10 ay bir adamı beklemek hatta hayatında biri olan bir adamı beklemek için çok uzun bir süre.

Ne yaptı ki size adalet bekliyorsunuz? Aldattı mı, sövdü mü, dövdü mü? Bunların adaletini mi bekliyorsunuz? Bunları yapan bir adamsa neden hala dönsün istiyorsunuz?

Bu adam donse napacaksiniz kabul mu edeceksiniz?
Size kotuluk yapti madem niye birakmadiniz adami?
Allah hepimize akil fikir mantik vermis bazi seyleride kendimiz dusunup hesap etmeliyiz.
Allah'in adaleti var mi diye dusunmeden once bunu dusunmeliyiz.

Cogumuz birilerinin eski sevgilisiyiz iliski yurumuyorsa ayrilirsin biter hayatina yeni birileri girebilir.
Eski sevgilinizin yeni sevgilisi var diye Allah'tan bir musibet gelmesini beklemek cok sacma.
Sizde hayatiniza bakacaksiniz, kendi yolunuzu cizeceksiniz.

civi civiyi söker bacım..o kızlarla gezerken sen niye oturup yas tutuyon kı..onun bi taraflarını kaldırma...bakarsın senin karsınada daha iyisi çıkar

E şimdi bu adam sizin ahınızı alacak ne yapmış ben anlamadım? Kavga etmişsiniz bir ay görüşmemişsiniz, siz o sürede ayrıldığınızı kabullenmeyip geri dönecek diye beklemişsiniz. Bunda adamın suçu ne? Sevgi biter, ilişkiler biter bunlar hayatın getirdiği olağan şeyler. Neden onun üzerinde bir hakkınız olduğunu ve bi şekilde ahınızın çıkmasını istiyorsunuz ki? Kazık falan yok ortada, bitmiş bir ilişki var, önce bunu kabullenmelisiniz.

Afedersiniz ama sizi bir yerden tanimiyormuyum?

sizin yorumlarınıza bayılıyorum

dönse nolur dönmese nolur bu saatten sonra amaan bizim düşündüğümüz kadar adamlar bizi düşünüyormu acaba. Hoş düşünseler hemen sevgili yapmazlar. Kısacası önünüze bakın bence elin mıçı biklı oğullarına değmiyor

Gidenin neden geri gelmesini istiyorsun yada bekliyorsun ?
Alttan alan taraf hep benim diyorsun, evlenince de böyle olucak ve sen pes edeceksin
Bırak hayırlısını dile kendin için
Bakma hesaplarına inan istersen yapabilirsin. Kendinin kini dondur, farklı bir aktiviteye yönel kafan boşalsın

önce sosyal medyadan stalk yapmayı bırak sonrada önüne bak canım.. aradan 10 ay geçmiş ve hala ondan ümit bekliyorsun kendine yazık ediyorsun :/
silkelen ve kendine gel.. eski sevgilinide hatırlamamaya çalış artık. unutmak zor olabiliyor ama aklına getirmemek biraz daha kolay.
Allah hakkında hayırlı hayırlı olanı karşına çıkarsın canım..

Bu kafalar doğru kafalar değil, bu kadar güzel kafalar değil.. Olan olmuş, biten bitmiş... Derenin altından ne sular akmış. Eski sevgilin yeni bir aşka yelken açmış.. Sana dönecek insan, sana dönerdi değil mi? Dönmediyse, beklemek niye...
Eski sevgilinin facebook'unu takip ettikçe belli ki hastalıklı bir hale dönüşüyorsun. Hem olaya şu yönden de bak; birlikte olduğun çocuğun eski sevgilisi senin gibi fikirler içinde olup geri dönsün diye beklese hoşuna gider miydi ? Yaşatırsan, yaşarsın unutma. Ne yaşandı bilmiyorum ama denemişsiniz ve birlikte yapamamışsınız belli ki.. Zorla güzellik olmaz Fırtına Meleği, bunu asla unutma..

Benim gücüme giden benimle birlikteysen sosyal medyadan ekleyen kadinlarin arasinda vardi bu kizda suanki sevgilisi. Firsat kolladi ve o bizi ayirdi.. Tam da onunla kavga ettigimiz zamana denk getirdi..
Eger gelecekteki sevgilim baska bir kizin ahini almissa gelmesin bana zaten ondan ne köy olur ne kasaba banada yar olmaz zaten.. Baskasinin ahini al baskasiyla mutlu ola biliyormusun bakalim?
Ahi alinan benim burda.. Ve onlarinda mutlu olmasini istemiyorum.. Allah büyük görüyordur elbette herseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…