- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
Dün konu açmıştım sabah erken kalkip telefonumu açtım SS almak için bayagi insanları engelledim atılan resimleri sildim korka korka bazı numaralar hala arıyordu onlarida engelledim wp den arkadaşlarıma yazdım. eski sevgilimin o kıskanç sevgilisinin mesaj attığını gördüm profilinde eski sevgilimin ve onun resmi olduğu için tanıdım direk kız bana sevgilisiyle olan mesajlaşmalari attı şok oldum eski sevgilim benim hakkımda numaramı heryere dagitacagi hakkında şeyler yazmış numaramı atmış kızda onu uyarmış hatta eski sevgilimin sesini falan attı o kadar kotu oldum ki kizlar bana onun böyle birşey yapmadığını iftira attığını sevgilisinin benden intikam almak için yaptığını söyledi ozurler diledi polise şikayet etmememi numaramı degistirmemi söyledi ben anlam veremedim hicbirseye ağlaya ağlaya annemlerle bize yakın polis merkezine gittim şikayette bulundum aldığım SS leri verdim ikisinide şikayet ettim. Numaramı akşama doğru Vodafone den telefondan arayip değiştireceğim söyleyeceklerim bu kadar o kadar kotuyumki