eski sevgilimle bitmeyen bağım

betsenq

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
34
-22
1
eski sevgilimle kopamıyoruz ne o benden ne de ben ondan ama ilişkimiz uzak mesafe olduğu için biraz toksiktik kaossuz günümüz yoktu iki gün güzel geçinirdik 3. gün kepaze olurduk bana sürekli senin piskolojin boxuk derdi aradan zaman geçti kendini hatırlatmak için bana ikimizin olan fotografımıxı attı bende şok olmuştum iki gün sonra cevağ verdim mesaja
aslında onun yanında kendim olabiliyordum ondan sonra başkalarıyla denemeye çalıştım ama onunla olduğum gibi olamadım bu sorunu sizde yaşıyor musunuz yaşıyorsanız nasıl atlatıyorsunuz ??

aslında onun yanında kendim olabiliyordum ondan sonra başkalarıyla denemeye çalıştım ama onunla olduğum gibi olamadım
Yani kendin gibi oluyordun=psikolojin bozuktu?
Baskalariyla onunla oldugun gibi olamadin=normal insan gibiydin
Toksik iliski seviyorsunuz demek ki
Kendinizde olan anormallikleri de aşk saniyorsunuz

ben eski sevgilim beni kucakladı demedim evinin yakınlarında güzel bi okul varsa apla bi kayıt yaptıralım yada doktordan sıra alalım gözleriniz için

abla seni hiç sarıp sarmadılar demekki aşkın me olduğunu ya da az olsa kendinden ödün vermeyi öğrenemişsin acıdım
Sakla o acimayi ilerde kendinde kullanırsın bol bol kendinden ödün vermek kepaze 3 gün kepaze olmayan 3 gün geriye 1 gün kaldı hafta 7 gün .Bak kendimden ödün verdim yorum yaptım

ben eski sevgilim beni kucakladı demedim evinin yakınlarında güzel bi okul varsa apla bi kayıt yaptıralım yada doktordan sıra alalım gözleriniz için
Sarip sarmaladi dedin
Kucaklamis olmuyor mu iste
Kucak dansi demedik nihayetinde
Apla yaziyorsun
Ya da'yi birlesik yaziyorsun
Asil sen kendine bak guzel bir okul
Cikista da psikologa ugra

Sonradan evrılenlere bır sey demıyorum . En baştan Uzak mesafe ilişkisi yaşayanların saglıklı psikolojiye sahıp oldugunu dusunmuyorum. Cıkın dışarı etrafa bakın, şehrınızden ınsanlar bulun. Sankı yasadıgın yerde erkek kıtlıgı var

Sarip sarmaladi dedin
Kucaklamis olmuyor mu iste
Kucak dansi demedik nihayetinde
Apla yaziyorsun
Ya da'yi birlesik yaziyorsun
Asil sen kendine bak guzel bir okul
Cikista da psikologa ugra
karı olduğun ve sosyal medyayı düzgün kullanamadığın burdan belli bence sen gözlül çerçevelerini büyüt APLAM

karı olduğunuzu unutmuşum pardon
Sen nereden kaçtın netenin kapısı açık kaldı yavaş hakaret et bak burda savcı vs üyeler var banada para lazım hakaret et ekran görüntüsü alacağım terbiyesiz seni her gün biri çıkıyor sonra dava açınca affet diye ağlamaya başlıyor bu ne ne aşık olup gelmiş sende beyin nakli ol gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…