Yani kendin gibi oluyordun=psikolojin bozuktu?aslında onun yanında kendim olabiliyordum ondan sonra başkalarıyla denemeye çalıştım ama onunla olduğum gibi olamadım
Üzdün reyizabla seni hiç sarıp sarmadılar demekki aşkın me olduğunu ya da az olsa kendinden ödün vermeyi öğrenemişsin acıdım
Yok ablam biz burada yasini başını almış hatta kimi evli barkli koca kadınlariz ama hic ask mask bilmeyiz. Hep siz bilirsinizabla seni hiç sarıp sarmadılar demekki aşkın me olduğunu ya da az olsa kendinden ödün vermeyi öğrenemişsin acıdım
Aşık olup oyle gelir misiniz lutfen!!!Üzdün reyiz
Kadin hic toksik iliski yasamadim diyorabla seni hiç sarıp sarmadılar demekki aşkın me olduğunu ya da az olsa kendinden ödün vermeyi öğrenemişsin acıdım
Ponciiik laf mi soktun sen şimdikarı olduğunuzu unutmuşum pardon
E sen nesin?karı olduğunuzu unutmuşum pardon
yok paşagil ahahahE sen nesin?
Mahmutgillerden misin
Toksikpaşa herhalde skfjsjdksdnjyok paşagil ahahah
Sakla o acimayi ilerde kendinde kullanırsın bol bol kendinden ödün vermek kepaze 3 gün kepaze olmayan 3 gün geriye 1 gün kaldı hafta 7 gün .Bak kendimden ödün verdim yorum yaptımabla seni hiç sarıp sarmadılar demekki aşkın me olduğunu ya da az olsa kendinden ödün vermeyi öğrenemişsin acıdım
Sarip sarmaladi dedinben eski sevgilim beni kucakladı demedim evinin yakınlarında güzel bi okul varsa apla bi kayıt yaptıralım yada doktordan sıra alalım gözleriniz için
karı olduğun ve sosyal medyayı düzgün kullanamadığın burdan belli bence sen gözlül çerçevelerini büyüt APLAMSarip sarmaladi dedin
Kucaklamis olmuyor mu iste
Kucak dansi demedik nihayetinde
Apla yaziyorsun
Ya da'yi birlesik yaziyorsun
Asil sen kendine bak guzel bir okul
Cikista da psikologa ugra
Sen nereden kaçtın netenin kapısı açık kaldı yavaş hakaret et bak burda savcı vs üyeler var banada para lazım hakaret et ekran görüntüsü alacağım terbiyesiz seni her gün biri çıkıyor sonra dava açınca affet diye ağlamaya başlıyor bu ne ne aşık olup gelmiş sende beyin nakli ol gelkarı olduğunuzu unutmuşum pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?