ünide tanışıp deprem zamanı ayrılmıştık o sıra başladı uzak mesafe ilişkilerimizSonradan evrılenlere bır sey demıyorum . En baştan Uzak mesafe ilişkisi yaşayanların saglıklı psikolojiye sahıp oldugunu dusunmuyorum. Cıkın dışarı etrafa bakın, şehrınızden ınsanlar bulun. Sankı yasadıgın yerde erkek kıtlıgı var
Neden kari kari diye yazip duruyorsun erkek misin sen yoksa?karı olduğun ve sosyal medyayı düzgün kullanamadığın burdan belli bence sen gözlül çerçevelerini büyüt APLAM
Yurutemıyorsunuz demek kı, klavye ilişkisiünide tanışıp deprem zamanı ayrılmıştık o sıra başladı uzak mesafe ilişkilerimiz
hepimize para lazım apla emin ol banada lazımSen nereden kaçtın netenin kapısı açık kaldı yavaş hakaret et bak burda savcı vs üyeler var banada para lazım hakaret et ekran görüntüsü alacağım terbiyesiz seni her gün biri çıkıyor sonra dava açınca affet diye ağlamaya başlıyor bu ne ne aşık olup gelmiş sende beyin nakli ol gel
Git başkasından bul canına okurum senin her üyeye bulaşma ummadık taş kafanı yararhepimize para lazım apla emin ol banada lazım
Yallah git şimdi verbizim kimseyw bulaştığımız yok bulaşan sensin senin tehdit mesajlarını ben vericem polise fırfır
Sirf meraktan soruyorumYok ablam biz burada yasini başını almış hatta kimi evli barkli koca kadınlariz ama hic ask mask bilmeyiz. Hep siz bilirsiniz
Konu sahibi diye attım onu geri alırım şimdiSirf meraktan soruyorumgarciass bunun nesini beğenmediniz acaba?
tantana yapma kafamıda bozmaYallah git şimdi ver
hii kim ablaaaa sen miii
2 konu daha acti simdiKonu sahibi diye attım onu geri alırım şimdi
Yavrum anaokulunda değiliz. Aynaa aynaa moduna girmene gerek yok. Inan sadece gulduruyorsun yani oyle laf sokma, sinirlendirme falan yok ortada.hii kim ablaaaa sen miii
amin hepimize benimle baş olunmazYavrum anaokulunda değiliz. Aynaa aynaa moduna girmene gerek yok. Inan sadece gulduruyorsun yani oyle laf sokma, sinirlendirme falan yok ortada.
Ama sevgilin bir konuda hakli, gercekten psikolojin bozuk. Allah sifa versin.
Ahshdh sesli güldümamin hepimize benimle baş olunmaz
ciddiyimAhshdh sesli güldüm
ask senin izledigin dizilerdeki gibi konu bulamadikca kaos cikartan, kavgayı ihtiras sanan, birbirini kirip döküp yine vazgecemedigin birsey degildir. kendinden ödün vermek de degildir.abla seni hiç sarıp sarmadılar demekki aşkın me olduğunu ya da az olsa kendinden ödün vermeyi öğrenemişsin acıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?