- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi beyinerror
-
Özelden yazıyorum size :)Arkandayım bacım.
Ne olduysa olmuş, geçip gitmiş denecek bir durum göremiyorum ortada. Adam birini yaralasa bu ortaya çıkmadan hacca gitse melek gibi bi tip olsa bu cezasız mı kalacaktı? Olan oldu şimdi bak ne iyi adam diye. İnsan kandırmak, duygularla oynamak, kul hakkı yemek de ruhsal cinayettir bana göre. Cezasız bırakma bu herifi. Karısı da bilsin, öğrensin nasıl bir pislikle evli olduğunu. Adamın iki şık arasında kalıp spermlerinin azizliğine uğradığı için onu seçmek zorunda kaldığını..
Hiç korkma babanla aran iyi anladığım kadarıyla. Üzülür diye korkuyosun sadece. Babam zaten senin hastanelik olduğun günlerde yeterince üzülmüştür bu durumu da bir şekilde yumuşatarak açıklarsın diye düşünüyorum. İş yeri de basma ama. Sen unutamamış ezik zavallı kadın olduğun için değil, onun yaşadığı harem günlerini yanına kar bırakmamak için, sus pus oturup ağlayan kadın olmadığın için bu yola girdin. Senden daha mantıklı intikam yolları çıkar inanıyorum ben.
Babamı ararsa bilecek galiba korkup aramayacak o yüzden bilmeyecek.Adam karısını aldatmış yani sevgililik döneminde
bilmesi lazım bunu...
Babamdan korkmuyorum.Kork diye soylemistir de birak adamin pesini madem babandan tirsiyosun. Tehdit taciz varsa elbette sikayetci olabilir
evlendiyse evlendi . elalamin kızının hayatını mahvediyorsa bedelini ödeyecek . yok öyle evlendi aklandı . evlenincede aynı b.. yiyor bunlar . milletin hayallerinle oynamaya kimsenin hakkı yok .Ya gercekten anlamıyorum. Adam artık evlenmiş , kızın sizden haberi bile yokmus. Şimdi böyle orta düşmeniz neden? Ne olduysa oldu ve o artık EVLİİİİİ !!! Kendini kadının yerine bi koyarmısın? Ettiğini bulursun. Ne diyeyim.
Elalemin kızıda baska bir elalemin kızının hayatını mahvediyor o halde o kızda tekrar konu sahibine bedel ödetsin. Ya pardonda bedel ödetmek nedir ? Konumuz evlenince aynı boku yiyen biri değil. Her neyse tartısmıyacagım sizinle . Sizinde zihniyetiniz belli ..evlendiyse evlendi . elalamin kızının hayatını mahvediyorsa bedelini ödeyecek . yok öyle evlendi aklandı . evlenincede aynı b.. yiyor bunlar . milletin hayallerinle oynamaya kimsenin hakkı yok .
herkes kendi canının acısını bilir kardeşim .s enin de başına gelse sende delirirdin . ç evet zihniyetim belli canımı yakanın canını yakarım net kim olduğuda beni ilgilendirmez . konu sahibi zaten o kadın hakkında birşey demedi . o adamı geri almaya çalışmıyor o kadının haberi olmasını istiyor sadece . ama bu tip kadınlar kör sağır ve gurursuz olduğu için aldatılmış mı umrunda değildir dedim zaten ona yapma bırak gitsin dedim okumadın galiba yazdıklarımı ..Elalemin kızıda baska bir elalemin kızının hayatını mahvediyor o halde o kızda tekrar konu sahibine bedel ödetsin. Ya pardonda bedel ödetmek nedir ? Konumuz evlenince aynı boku yiyen biri değil. Her neyse tartısmıyacagım sizinle . Sizinde zihniyetiniz belli ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?