eski sevgilimle davalık olucaz

Arkandayım bacım.
Ne olduysa olmuş, geçip gitmiş denecek bir durum göremiyorum ortada. Adam birini yaralasa bu ortaya çıkmadan hacca gitse melek gibi bi tip olsa bu cezasız mı kalacaktı? Olan oldu şimdi bak ne iyi adam diye. İnsan kandırmak, duygularla oynamak, kul hakkı yemek de ruhsal cinayettir bana göre. Cezasız bırakma bu herifi. Karısı da bilsin, öğrensin nasıl bir pislikle evli olduğunu. Adamın iki şık arasında kalıp spermlerinin azizliğine uğradığı için onu seçmek zorunda kaldığını..

Hiç korkma babanla aran iyi anladığım kadarıyla. Üzülür diye korkuyosun sadece. Babam zaten senin hastanelik olduğun günlerde yeterince üzülmüştür bu durumu da bir şekilde yumuşatarak açıklarsın diye düşünüyorum. İş yeri de basma ama. Sen unutamamış ezik zavallı kadın olduğun için değil, onun yaşadığı harem günlerini yanına kar bırakmamak için, sus pus oturup ağlayan kadın olmadığın için bu yola girdin. Senden daha mantıklı intikam yolları çıkar inanıyorum ben.

Oda belliki seni korkutmak istemis.bundan sonra eger babanin haberi olsun istemiyosan adamin ustune ustune gitme.

Özelden yazıyorum size :)

Üzülmenizi istemem,yollarınızı kesişmeyecek şekilde ayırın..

Kork diye soylemistir de birak adamin pesini madem babandan tirsiyosun. Tehdit taciz varsa elbette sikayetci olabilir

Kork diye soylemistir de birak adamin pesini madem babandan tirsiyosun. Tehdit taciz varsa elbette sikayetci olabilir
Babamdan korkmuyorum.
Üzülür diye üzülüyorum.
Yetişkin bir insanım,kaleye hapsedecek değil ya. Üzülecek olması uzuyor beni.
Zaten devam etmeyecektim bırakmıştım.

Adamın eli armut toplamıcaktı herhalde.
Herşeyi göze alarak yapmalıydınız.
Etki tepki olayı.
Söylerse şaşırmayın tehdit ediyorsunuz adam sussun istiyorsunuz.
Hayret

Of adamın peşini bırak yazıp durmuşlar. Size böyle çifte boynuz takılsa hepiniz soğukkanlılıkla ilahi adalete bırakırdınız olayı kesin. Herkes asalet timsaliymiş güzel ülkemde de haberimiz yokmuş.

B beyinerror Adam düzgün dursaydı valla sen hiç vicdan yapma, dün yediği hurmalar bugün tırmalayacak elbet. İki kadını birden idare edip sonra biriyle "yuva" kurunca aklanıyor muymuş öyle. Başka bir konu olsa buradaki herkes "aldatıldığını bilmek o kadının da hakkı" derdi. Bakma sana hep ters yorumlar yapmışlar ama bence ne yapsan haklısın.

ayy üff birşeyde yapamaz . bide tehdit ediyor sende korkuyor musun ?
ama bence bu adamla hiç iletişime girme artık bitti gitti kurtuldum de . karısı düşünsün . sen ararsan karısına söylersen yine suçlu olucan . kıskanıyor benim mutluluğumu deyip havaya girer kadın .
buna benzer bir olay benim başıma geldi yıllar önce . adam ikimizi birden idare etti asla evlenmem benim dengim değil dediği kadınla evlendi ben şook oldum . o dönem yıkıldım şimdi gülüp geçiyorum . daha sevgiliyken o kadını aldatıyorsa evliyken neler yapmaz . kadınlar biliyor malını merak etme . bilerek evleniyorlar . görüyorlar susuyolar . zaten öyle oldukları için tercih edildiler kim bilir . sende benim gibi haksızlığı yediremiyorsun anlıyorum seni ama boş hiç uğraşma . ne halleri varsa görsün .ben açıkcası bu tip kadınlarada acımıyorum zaten biliyorlar başına neler geldiğini ...

evlendiyse evlendi . elalamin kızının hayatını mahvediyorsa bedelini ödeyecek . yok öyle evlendi aklandı . evlenincede aynı b.. yiyor bunlar . milletin hayallerinle oynamaya kimsenin hakkı yok .

sıkar biraz babana söylemek .
salağa bak hem suçlu hem güçlü . bu salakla uğraşma bırak bulur belasını zaten . aynısı başıma geldi saldım gitti . b.. gibi hayatı var . burda yazılanlara bakma . kimse başına gelmeden anlamıyor birşeyi . çok korudukları koçişlerini başkasının koynunda yakalıyorlar yinede boşanmıyorlar . eee adamlar yapmasın kim yapsın yani . adamlarada kızmıyorum artık ben ..cevap verme herkese ... seni anlayan anladı . boşver gitsin ...
hala tercih edilmediğin için hırslısın deniliyor . fikir belli zihniyet bu işte ne beklersin .

evlendiyse evlendi . elalamin kızının hayatını mahvediyorsa bedelini ödeyecek . yok öyle evlendi aklandı . evlenincede aynı b.. yiyor bunlar . milletin hayallerinle oynamaya kimsenin hakkı yok .
Elalemin kızıda baska bir elalemin kızının hayatını mahvediyor o halde o kızda tekrar konu sahibine bedel ödetsin. Ya pardonda bedel ödetmek nedir ? Konumuz evlenince aynı boku yiyen biri değil. Her neyse tartısmıyacagım sizinle . Sizinde zihniyetiniz belli ..

herkes kendi canının acısını bilir kardeşim .s enin de başına gelse sende delirirdin . ç evet zihniyetim belli canımı yakanın canını yakarım net kim olduğuda beni ilgilendirmez . konu sahibi zaten o kadın hakkında birşey demedi . o adamı geri almaya çalışmıyor o kadının haberi olmasını istiyor sadece . ama bu tip kadınlar kör sağır ve gurursuz olduğu için aldatılmış mı umrunda değildir dedim zaten ona yapma bırak gitsin dedim okumadın galiba yazdıklarımı ..
adam daha sevgiliyken aldatıyor evlenince sadık ev erkeği mi olucak . allahım ya keşke bu kadar saf olsaydım mutlu olurdum belki hayatta . fazla aklııyız biz adamlar anlıyor ..

Giden gitti bırak Allaha havale et ne uğraştın bu kadar? Hadi kadının haberi oldu üzüntüden bebege bir şey olursa hiç mi için sızlamaz. Günahsız bir kadın ve doğmamış bebek var ortada. Ayrıca kendini haklı iken haksız duruma sokacaksın. Ailen öğrenirse yanlız onun iş yerini dağıtmaz sende payına düşeni alırsın.Bildim kadarıyla tacizden bi ceza alırsın.

Aldattığı, seni salak yerine koyduğu yanına kar kalsın gül gibi yuvası olsun adamın. Neden? Çünkü evlenmiş çünkü karısı hamileymiş. Ne çok kocasının yediği hurmalardan korkan kadın varmış bu forumda şaşkınlıkla okuyorum yorumları. Kocaları aldattıysa aldattı bilmek istemiyorlar. Kadın hamile söyleme, lohusa söyleme, çocuk daha küçük söyleme.. Ee kocasının ne mal olduğunu bilmesin mi kadın üreme organları sağlıklı diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…