- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
Destek oluyorsunuz çok tesekkur ederim,boyle yorumlara ihtiyacım oluyor. 2.kadin oteki kadin pis kadin muamelesi görüyorum çok incindimHay ağzına sağlık
Yemin ediyorum Türk kadinin aslında umrunda değil aldatilmak üç maymunu oynuyorlar isterse yüz kere aldatilsin ama yeter ki duymasinlar bilmesinler
Burada da herifin teki itlik yapmis iki kızı aynı anda idare etmiş
Kizla ayrilirken bile kusura bakma baskasiylaydim ben dememiş hala sen niye yaptin soruları kızı suçlamalar
Adam kızın 1 senesini cop etmis bıraksın da kiz da bir haftasını cop etsin
Tesekkur ederim cok cok sagolunBabanıza söylerse belki çok kızar size ama dünyanın sonu değil bundan sonrada uğraşmayın başınız ağrır adliyeyle avukatla hakimle uğraşmayın derim Allah yardımcınız olsun
Babanıza şimdiden citlatsaniz eski sevgilim aramaya basladi rahatsız ediyor diye babanı ararsa konusamaz bile belkiDestek oluyorsunuz çok tesekkur ederim,boyle yorumlara ihtiyacım oluyor. 2.kadin oteki kadin pis kadin muamelesi görüyorum çok incindim
Blöf yapma ihtimaline karşı anlatmadım babama,eğer ki ararsa çok kötü olur bunu düşünmesi lazim kafası basmalı bunaBabanıza şimdiden citlatsaniz eski sevgilim aramaya basladi rahatsız ediyor diye babanı ararsa konusamaz bile belki
Bence blöf yapiyor siz belgelerinizi elinde tutun babanizi aradigin anda karisina gönderin elinizdekileri yok oturursa oturduğu yerde siz de bir sey yapmazsinizBlöf yapma ihtimaline karşı anlatmadım babama,eğer ki ararsa çok kötü olur bunu düşünmesi lazim kafası basmalı buna
Ya kadının muhabbeti umrumda değil,ilk isim isyerini başına yıkıp diğer is ortaklarina rezil etmek olacak.Yalnız kadının benim kocisim yapmaz oyle diyen biri olabilir bunu da aklınız da bulundurun
Beni salak yerine koymuş olmasını mesela?bu ne hirs bu ne kin simdi sizin o adamdan ne farkiniz kaldi karisina herseyi anlatmak falan ne olmussa olmus adam evlenmis gitmis bir cocuk var ortada boyle bir adamla es kaza evlenip rezil bir hayat yasayacaktiniz neyi hazmedemiyorsunuz anlamadim
canim benim bu hayatta hic kimse yasadigini yasatmadan olmez merak etme allaha havale et ama sunu unutma eger sen hirsina kinine ve gururuna yenik duserde bir aileyi yikarsan sende bunu yasamadan olmeyeceksin karisi icin o adam icin degil gunahsiz olan icin sus bence belki haklisin belki incindin ama en buyuk intikam allaha birakmaktir babani ararsa eger babana anlat gururumu incitti hirsima yenik dustum de babanin oracikta yuregine inse yetim kalsan allah korusun ne yaparsin ? birde soyle dusunn aradi babani sende is yerine gittin kizilca kiyamet koptu adam seni orda bir sekilde öldurdu baban evlat acisi yasamayi hak ediyomu ?Beni salak yerine koymuş olmasını mesela?
O beni öldüremez bu sinirle ben onun boğazını sıkarımcanim benim bu hayatta hic kimse yasadigini yasatmadan olmez merak etme allaha havale et ama sunu unutma eger sen hirsina kinine ve gururuna yenik duserde bir aileyi yikarsan sende bunu yasamadan olmeyeceksin karisi icin o adam icin degil gunahsiz olan icin sus bence belki haklisin belki incindin ama en buyuk intikam allaha birakmaktir babani ararsa eger babana anlat gururumu incitti hirsima yenik dustum de babanin oracikta yuregine inse yetim kalsan allah korusun ne yaparsin ? birde soyle dusunn aradi babani sende is yerine gittin kizilca kiyamet koptu adam seni orda bir sekilde öldurdu baban evlat acisi yasamayi hak ediyomu ?
orasi belli olmaz diyelimki oyle oldu onun icin hapislerde yatmayi hazmedecekmisin peki itin biri yuzunden katil damgasi yemeyi elini kirletmeyi hayatta hersey insanlar icin bende aldatildim bende kandirildim biliyorum bu duyguyu o kimki sen onun icin kendini bukadar hirpaliyosun yoruyosun kesip attigin tirnak kadar degersizler cok degil bundan 1 sene sonra hatirlamayacaksin bile bunlari kalbindeki kinin sesini susturO beni öldüremez bu sinirle ben onun boğazını sıkarım
Hay ağzına sağlık
Yemin ediyorum Türk kadinin aslında umrunda değil aldatilmak üç maymunu oynuyorlar isterse yüz kere aldatilsin ama yeter ki duymasinlar bilmesinler
Burada da herifin teki itlik yapmis iki kızı aynı anda idare etmiş
Kizla ayrilirken bile kusura bakma baskasiylaydim ben dememiş hala sen niye yaptin soruları kızı suçlamalar
Adam kızın 1 senesini cop etmis bıraksın da kiz da bir haftasını cop etsin.
Beklemedeyim,büyük gün bugün herşey netlesecek :)Tamam hadi diyelim aradı?
Bu yapacağı karşılıksız mı kalacak zannediyor? Adam senin babanı arayacak, öyle mi? BOK arar.
Onun anlatacakları varsa eğer babana, senin de eminim karısına anlatabileceğin şeyler vardır. Bir erkek ne kadar aslam olursa olsun, bence her zamam sevdiği insanı kaybetmekten korkar. Eğer ki karısını kaybetmekten korkuyorsa, emin ol babanı "GÖT KORKUSUNDAN" arayamaz. Sen içini ferah tut. Ama belli ki sende yıpranmışsın, öfkelenmişsin ve bu yüzden biraz daha intikam iç güdüsüyle hareket ediyorsun. Fakat unutma ki, imtikam aldığın zaman ipin bi ucu da sana bağlı, o yüzden oluşacak olan zarar sana da zarar verebilir. Sen adam'a bi "YALLAH" de. Hayatın boyunca o adamı düşünüp kendini heder etme. Sana da yazık.. Sen adam'a en büyük korkuyu vermişsin zaten. "Karısını kaybetme korkusu".. Bununla kimse yaşayamaz. Adam korku bokuna ne diyeceğini şaşırmış. Bi bok yapamayacağını da "TEHDİT" etmesinden anladım zaten. Sen içini ferah tut. O gereksiz ile de uğraşıp, zamanını gereksiz yere geçirme? Sana hayatında başarılar diliyorum. Mutluluklar diliyorum. .. :)
tacizinin amacı neydi?yine ben
eski sevgilimin beni ile karısını bi arada götürüp sonra hamile kalınca onunla evlendiğini anlatmıştım
bende adamın işyerini gizliden taciz ettim
gizli numarayla tabi
tabi yanında ek olarak bişeyler daha yaptım fake hesap falan
benim olduğumu anladı,anlamasını istiyodum zaten korkması için
bu sefer biraz fazla korktu galiba,iş arkadaşına arayanın kim olduğunu biliyorum babasını arayacağım kızınızı zaptetmeseniz savcılığa kadar uzar diyeceğim demiş
e babamı arasa adam şok
yani ararsa napayım,bu sefer işyerini basıp dağıtır başka yerden karısına ulaşır herşeyi anlatırım diyorum,elimde ssler falan var
yada önceden ulaşıp arama vs falan mı desem ne yapsam sizce
yaptıklarım için pişman değilim,babamın üzülecek olması beni kahrediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?