eski sevgilimle davalık olucaz

Destek oluyorsunuz çok tesekkur ederim,boyle yorumlara ihtiyacım oluyor. 2.kadin oteki kadin pis kadin muamelesi görüyorum çok incindim

Destek oluyorsunuz çok tesekkur ederim,boyle yorumlara ihtiyacım oluyor. 2.kadin oteki kadin pis kadin muamelesi görüyorum çok incindim
Babanıza şimdiden citlatsaniz eski sevgilim aramaya basladi rahatsız ediyor diye babanı ararsa konusamaz bile belki

En basta anlam verememiştim böyle yapmana fakat simdi hak veriyorum. Senin bosa gecen zamanın ne olacak. Diger kıza acıyoruz da evli olmadan hamile kalmıs cokta masum degil yani. Adamda pislik senleyken adam isi pisirmis hamilelik boyutuna getirmiş. Haklısın bende olsam öc almak isterdim.

Blöf yapma ihtimaline karşı anlatmadım babama,eğer ki ararsa çok kötü olur bunu düşünmesi lazim kafası basmalı buna
Bence blöf yapiyor siz belgelerinizi elinde tutun babanizi aradigin anda karisina gönderin elinizdekileri yok oturursa oturduğu yerde siz de bir sey yapmazsiniz

Yalnız kadının benim kocisim yapmaz oyle diyen biri olabilir bunu da aklınız da bulundurun

Yalnız kadının benim kocisim yapmaz oyle diyen biri olabilir bunu da aklınız da bulundurun
Ya kadının muhabbeti umrumda değil,ilk isim isyerini başına yıkıp diğer is ortaklarina rezil etmek olacak.
Sonra da belgeleri direk karisina sosyal medyadan atacağım. Neden yaptığımı noldugunu açıklayacağım. Adamın kendi ağzıyla ben karim yanimda diye çaktırmadım kimin yaptığını biliyorum yazisi var ss olarak salak değildir heralde o kadar

bu ne hirs bu ne kin simdi sizin o adamdan ne farkiniz kaldi karisina herseyi anlatmak falan ne olmussa olmus adam evlenmis gitmis bir cocuk var ortada boyle bir adamla es kaza evlenip rezil bir hayat yasayacaktiniz neyi hazmedemiyorsunuz anlamadim

bu ne hirs bu ne kin simdi sizin o adamdan ne farkiniz kaldi karisina herseyi anlatmak falan ne olmussa olmus adam evlenmis gitmis bir cocuk var ortada boyle bir adamla es kaza evlenip rezil bir hayat yasayacaktiniz neyi hazmedemiyorsunuz anlamadim
Beni salak yerine koymuş olmasını mesela?

Beni salak yerine koymuş olmasını mesela?
canim benim bu hayatta hic kimse yasadigini yasatmadan olmez merak etme allaha havale et ama sunu unutma eger sen hirsina kinine ve gururuna yenik duserde bir aileyi yikarsan sende bunu yasamadan olmeyeceksin karisi icin o adam icin degil gunahsiz olan icin sus bence belki haklisin belki incindin ama en buyuk intikam allaha birakmaktir babani ararsa eger babana anlat gururumu incitti hirsima yenik dustum de babanin oracikta yuregine inse yetim kalsan allah korusun ne yaparsin ? birde soyle dusunn aradi babani sende is yerine gittin kizilca kiyamet koptu adam seni orda bir sekilde öldurdu baban evlat acisi yasamayi hak ediyomu ?

O beni öldüremez bu sinirle ben onun boğazını sıkarım

O beni öldüremez bu sinirle ben onun boğazını sıkarım
orasi belli olmaz diyelimki oyle oldu onun icin hapislerde yatmayi hazmedecekmisin peki itin biri yuzunden katil damgasi yemeyi elini kirletmeyi hayatta hersey insanlar icin bende aldatildim bende kandirildim biliyorum bu duyguyu o kimki sen onun icin kendini bukadar hirpaliyosun yoruyosun kesip attigin tirnak kadar degersizler cok degil bundan 1 sene sonra hatirlamayacaksin bile bunlari kalbindeki kinin sesini sustur

beni yanlis anlama burdan bakinca hirsina kibrine gururuna yenik dusmus bir aileyi dagitirken hic umursamayan ama ia kendi ailesine gelince dagilmasin diye kendini paralayan biri gibi gorunuyosun bu yaptiklarinla sen bumusun ? kendine ne yaptigina bir bak

baban kiziyla ilgili boyle bir konuda aranmayi hakettimi peki ? babanin gururu ne olacak ? kac yasindasin bilmiyorum bana maksimum 23 gibi geldi belki fazlasindir bilmiyorum ama gencecik bekar bir kizsin ye ic gez toz keyfine bak hayattan tat almaya bak buda bir tecrubeydi gecti gitti sana bundan aonra ince eleyip sık dokumayi ailenden baska kimseye sonsuz guvenmemen gerektigini ogretti sana kimseye kendinden fazla deger vermemeyi de ogren sen degerlisin ve bu degeri boyle degersiz ve haysiyetsiz kisilerin harcamasina izin verme

Valla ne diyim arkadasim konudaki yorumlar acayip sinirimi bozdu aslinda.
Yok seni secmemis, sanki biz kadinlar erkeklerin onune diziliyoruz da kimi sececek diye bekliyoruz..
Yok sen ikinci kadinsin kabul et bunu artik falan, bir kizin gururuyla oynayarak ikinci kadin pozisyonunda bu adam sokmamis mi hayatina bu kizcagizi zaten.. Adamin yedigi halti goren yok (istisnalar haric).
Artik evlenmismiss o evli bir adammis falanlar filanlar.
Bilincalti mesaji veriliyor resmen, kadinlarin beyni kodlanmis sanki.
Adamcik musvetteleri kendilerini bekar diye tanitip kizlarin hakkina girerler,
sonra da ce-ee ben aslinda evliydim nisanliydim vb.
Beklenen de gururuyla oynanilan kiz bir koseye cekilsin aglasin aglasin sagligindan olsun,
erkegin de (EVLI YA) yaptiklari yanina kar kalsin.
Bir yuvayi dusunmek ucuncu kisilerin isi degil, kari-koca dusunecekler kendi yuvalarini.
Gozu disarda olan kadinlar da erkekler de hep ucuncu kisileri suclarlar da kimse cikipta demiyor kardesim senin iraden yok mu, zorla yaptirdilar sanki diye.

Tamam hadi diyelim aradı?
Bu yapacağı karşılıksız mı kalacak zannediyor? Adam senin babanı arayacak, öyle mi? BOK arar.
Onun anlatacakları varsa eğer babana, senin de eminim karısına anlatabileceğin şeyler vardır. Bir erkek ne kadar aslam olursa olsun, bence her zamam sevdiği insanı kaybetmekten korkar. Eğer ki karısını kaybetmekten korkuyorsa, emin ol babanı "GÖT KORKUSUNDAN" arayamaz. Sen içini ferah tut. Ama belli ki sende yıpranmışsın, öfkelenmişsin ve bu yüzden biraz daha intikam iç güdüsüyle hareket ediyorsun. Fakat unutma ki, imtikam aldığın zaman ipin bi ucu da sana bağlı, o yüzden oluşacak olan zarar sana da zarar verebilir. Sen adam'a bi "YALLAH" de. Hayatın boyunca o adamı düşünüp kendini heder etme. Sana da yazık.. Sen adam'a en büyük korkuyu vermişsin zaten. "Karısını kaybetme korkusu".. Bununla kimse yaşayamaz. Adam korku bokuna ne diyeceğini şaşırmış. Bi bok yapamayacağını da "TEHDİT" etmesinden anladım zaten. Sen içini ferah tut. O gereksiz ile de uğraşıp, zamanını gereksiz yere geçirme? Sana hayatında başarılar diliyorum. Mutluluklar diliyorum. .. :)

Kendini kücük düsürmüssün resmen kadin duysa bosayacakmi sence ve ya adam sürünecekmi pismanliktan hayir olan babanin üzülmesi olacak birak allaha havale et ne ugrasiyon ayrica savciliga gitse senin aleyhine acabilir davayi sen kendini ne diye savunacan peki unutamadim ihanetimi dicen sen artik araya giren ücüncü birisin ve mahkeme seni suclar cünkü o degil sen yazmissin ve fake hesaplar aramalar falan takinti yapmissin bence yaz tamam kapatalim bitsin de babanin kulaginada o kadinin cünkü hic bir sucu yok oda aldatilmis sonucta sucu yok insanlarin tadini kacirma bence adam evlenmis tamam adilik yapmis ama böswer hakkin varsa allaha havale et yoluna bak degmez

Beklemedeyim,büyük gün bugün herşey netlesecek :)

tacizinin amacı neydi?
daha mı yi oldu şimdi bak üzülen sen olmuşssun yine.
çocukca işler bunlar.
bırakmışsındır tacizi umarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…