- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
İspat etmesine gerek yokki benim oldugumu anlaması için bütün kilit kelimeleri söyledim zaten.Ne gerek var boyle cirkeflesmeye allaha havale et ne hali varsa gorsun.
Size dava acabilir siz oldugunu tespit edilir fakedeki ip adreslerinden aramalarinizdan.
Bir daha bulasmayin basinizi brlaya sokmayin
Babama anlatmak zorunda kalmıştım zaten aldatildigim donemde surekli hastanelik olduğum için.Babanı araması seni savcılığa vermesinden iyidir... Aptala yat, bir şeyden haberin yok gibi davran, baban sıkıştırırsa da baba adam benimle birlikteyken zaten başkası ile birlikteymiş görüyorsun, ben nereden bileyim 3. bir kadının olup olmadığını? Kiminle ne halt yediyse derdini onunla halletsin bir kurtulamadım de.
Benim korkum yanlış yapmak açıkçası,babamla iki tartışırız biter.onun korkacagına sen korkmussun bu nasıl iş :)
Çok teşekkürler çok sevindim yorumunuza:)Ben size hak verdim iyi olmuş. Erkeklerin yapıp yapıp yanlarına kalıyordu. Bu sefer sert kayaya carpmisalismisiz pisirik kadınlara böyle bişey duyduk mu hemen ay niden yaptın oluyor oh içim soğudu vallahi. Eşide illaki ogrenecek kocasinin nasil bir adam olduğunu belki şimdi belki beş sene sonra.
Babamın adamdan haberi var zaten onda sıkıntı yok.Adama bedel ödeteceğim kafasıyla kendi kuyunuzu kazmışsınız. Adama bir şey olduğu yok. Sanki gelip size yalvarmış, nolur karıma söyleme diye sürünmüş gibi davranıyorsunuz da, öyle bir şey yok ki. Adam bir lafıyla eteklerinizi tutuşturmuş işte. İntikam böyle alınmaz yani. Kendi kazdığınız çukura kendiniz düşmüşsünüz özetle. Bence babanıza adamdan önce siz söyleyin ve adamı taciz etmeyi bırakın.
Ben etekleri tutuşan sizsiniz demiştim. Yanlış anlaşılmış.Babamın adamdan haberi var zaten onda sıkıntı yok.
Benim korkum babamı ararsa ben tacizi bırakır,direk isyerini başına indiririm mantıklı düşünemem,olaylar boyle ilerlerse napmaliyim
Evet bütün ayrıntıları yazamiyorum ama etekleri bayagi tutuştu :)
Bütün yasal hukuki işlemlere hakimimBen etekleri tutuşan sizsiniz demiştim. Yanlış anlaşılmış.
Diğer soruya gelince, bu kadar öfke kontrol sorununuz varsa bir terapiste gidin. Adam hem tacizden, hem de o yapma potansiyeliniz olduğu eylemden ötürü sizi savcılığa verebilir, bu da aklınızda bulunsun. Belki o zaman kendinize hakim olabilirsiniz.
Rezil olup olmadığını düşünmek ona kalmış. Siz suç işleyen tarafsınız burada, onun da hakkını hukuki olarak arama hakkı var. Siz böyle suçlardan savcılığa alınınca eşe dosta o adamdan daha çok rezil olurdunuz emin olun.Bütün yasal hukuki işlemlere hakimim
İyice araştırdım,savcılığa şikayet etse dahi çok birşey olmazdı yine o rezil olurdu akrabalarına.
Sevde hanim bütün süreçlerden herşeyden haberdarım,g.tunun savcılığı yemediğini de biliyorum.Rezil olup olmadığını düşünmek ona kalmış. Siz suç işleyen tarafsınız burada, onun da hakkını hukuki olarak arama hakkı var. Siz böyle suçlardan savcılığa alınınca eşe dosta o adamdan daha çok rezil olurdunuz emin olun.
İş arkadaşları onun bu pisliğine ortaktı zaten,tek kelime etmeye hakları yok.Kendine hakim olamayıp işyerini basıp indirince adam degil sen rezil olursun ben o adamla aynı işyerinde çalışsam ve böyle bir duruma şahit olsam kadına bak evli adamın hala yakasından düşmüyo diye düşünürüm adamı degil sizi kınarım
Madem ortaktı demek herkes herşeyi biliyo kimi kime rezil etcen adam istememiş sevmemiş seni neden kabul edemiyosan artık ikinci kadınsın senİş arkadaşları onun bu pisliğine ortaktı zaten,tek kelime etmeye hakları yok.
+100 kadinlar aaids kapiyor kocasindan da aldatıldığına inanmıyorYa anlıyorum ikinizi aynı anda kandırması, aptal yerine konmuş olmak canınızı yakmış, gururunuzu zedelemiş, öfkenizi, kininizi anlayabilirim ama inanın bu yaptıklarınızla anca kendinize zarar verirsiniz, karşı tarafa hiçbir şey olmaz. Siz bizim kadınlarımızı tanımamışsınız hala, adamı yatakta bassa "Kemalim yapmaz" kafasına sahip kadınlarımız var, siz gelmişsiniz böyle yaparak evliliğine zarar veririm diyorsunuz. Bu durum eşinin kulağına gitse adamın diyeceği şey belli "Eski sevgilimdi, terk edip seninle evlenmiş olmamı hazmedemedi, şimdi benimle uğraşıyor; sana söyleyecektim ama hamilesin, üzülmeni, çocuğumuza bir şey olmasını istememiştim" diyecek. Eşi de Kemal'inin paylaşılmaz irkek olduğunu düşünüp " Kemal'im sen ne düşünceli adamsın" deyip boynuna atlayacak.
Kısacası olan yine sana olur; boş ver, Allah'a havale et, hayatına bak.
Hay ağzına sağlıkYaa kiz diyor ki beni orta saha elemani yapmasinin bedelini odesin istedim,
ben aglayip sizlanirken onun yaptiklari yanina kar kalip gununu gun ediyordu.
Ilk evlendiginde sesim cikmadi zaten diyor, nasil onunla evlenir n'ayiirr n'olamazz tribine girdim demiyor,
aldatildigimi ogrenince hirslandim diyor (zira sonradan ogrenmis aldatildigini ilk basta kendisinden ayrildi ve gitti baskasiyla evlendi saniyormus).
Buradakiler de diyor ki seni secmemis diye deliriyorsun.. E kel alaka yaniii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?