eski sevgilimle davalık olucaz

adamın işyerini taciz etsen yada karısına herseyi anlatsan ne değişecek sanki, onlar artık evli ve çocukları olacak. böyle şeyler için kendi aile huzurunu bozmana hiç gerek yok.
oda benim ailemin huzurunu bozacak

Ben batarsam herkesi batiririm diyorsun.
evet bu adamın en yakın dostunu bi yerden işletmiştim,evlenmeden önce hamile kaldığını kaç aylık olduğunu kaç ay flört ettiklerini hepsini sıralamıştı o sayede öğrendim ben zaten gerçekleri

işte ortalığı karıştırmasaydın bozulmayacaktı, belkide aramaz babanı. seni korkutmak için söylemişlerdir.
burdaki tüm fikirler babamı ararsa diye zaten aramasa işim bitti gitti
eğer ararsa olayların önünü alamam

Arayacak olan adam olay sıcağı sıcağınayken arardı.Şugün arıcam demek biraz gözdağı vermek yani.Aramaz.Sizde aldınız intikamı daha fazla şey yapmayın.

Arayacak olan adam olay sıcağı sıcağınayken arardı.Şugün arıcam demek biraz gözdağı vermek yani.Aramaz.Sizde aldınız intikamı daha fazla şey yapmayın.
yok işte hafta sonu eşiyle beraberler sürekli olay cuma gecesi 2de patlak verdi,cumartesi pazar arayamaz karısıyla beraber sürekli

Neden iş yerine tasiyorsun olayı adı üstünde iş yeri.
Ayrıca adam evlenmiş ayıptır artık senin yaptığın.
Sana haksızlık yapılmış tamam eyvallah ama şimdi sende haksızlık yapıyorsun
E şimdi senin o adamdan ne farkın kaldı?

içimi soğutuyorum
ayıp olan benim yaptığım değil

içimi soğutuyorum
ayıp olan benim yaptığım değil

İşyeri bunun için uygun bir yer değil. Adama saygı duymasanda işe saygı duymalisin.
Olayı tam bilmediğim için çokta yorum yapmak istemiyorum diğer kısımlara. . Eşi vs..

İşyeri bunun için uygun bir yer değil. Adama saygı duymasanda işe saygı duymalisin.
Olayı tam bilmediğim için çokta yorum yapmak istemiyorum diğer kısımlara. . Eşi vs..
burada çok net bilgi veremiyorum ama olay daha derin oldukça derin yani
biz beraberken sürekli gidiyoduk iş yerine,o zaman hiç burası iş yeri canım dememişti şimdi de diyemez:)

Lanet olsun de gec.
Rahatsiz misin eline ne gececek?

Herkesin icinde biraz intikam duygusu olusur. Yok olusmaz diyen yalan soyler ama herkes farkli davranir. Senin gibi davranmazdim ben mesela ama seni de suclamiyorum. Bundan sonra yapacaklarini cok iyi dusun , sonradan pisman olacagin seyler yapma.

amaaaaan değer mi bir kötelek için mahkemeydi, babaydı uğraşmana... deli misin? otur mantıklı düşün ve vazgeç bu işten. sonra için soğuyacak aylarca davalara git-gel uğraşacaksın. ilerde hayatına biri girse bu olayı duysa terkeder seni manyak biri mi bu diye.
boşver kendi haline bırak yahu

Herkesin icinde biraz intikam duygusu olusur. Yok olusmaz diyen yalan soyler ama herkes farkli davranir. Senin gibi davranmazdim ben mesela ama seni de suclamiyorum. Bundan sonra yapacaklarini cok iyi dusun , sonradan pisman olacagin seyler yapma.
aslında konuyu biraz da o yüzden açtım
mantıklı düşünemiyorsam yol gösteren olur diye
%96sı kınadı
%3ü akıl sağlığıma laf attı
%1de sizinle beraber bi kaç üye yardımcı oldu

işte şu an raydan çıkmış vaziyette
babamı aramasa sıkıntı yok
ararsa? o zaman duramam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…