- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
oda benim ailemin huzurunu bozacakadamın işyerini taciz etsen yada karısına herseyi anlatsan ne değişecek sanki, onlar artık evli ve çocukları olacak. böyle şeyler için kendi aile huzurunu bozmana hiç gerek yok.
evet bu adamın en yakın dostunu bi yerden işletmiştim,evlenmeden önce hamile kaldığını kaç aylık olduğunu kaç ay flört ettiklerini hepsini sıralamıştı o sayede öğrendim ben zaten gerçekleriBen batarsam herkesi batiririm diyorsun.
işte ortalığı karıştırmasaydın bozulmayacaktı, belkide aramaz babanı. seni korkutmak için söylemişlerdir.oda benim ailemin huzurunu bozacak
burdaki tüm fikirler babamı ararsa diye zaten aramasa işim bitti gittiişte ortalığı karıştırmasaydın bozulmayacaktı, belkide aramaz babanı. seni korkutmak için söylemişlerdir.
yok işte hafta sonu eşiyle beraberler sürekli olay cuma gecesi 2de patlak verdi,cumartesi pazar arayamaz karısıyla beraber sürekliArayacak olan adam olay sıcağı sıcağınayken arardı.Şugün arıcam demek biraz gözdağı vermek yani.Aramaz.Sizde aldınız intikamı daha fazla şey yapmayın.
babanın telinden onun numarasını engelle o zaman, kesin çözüm:)burdaki tüm fikirler babamı ararsa diye zaten aramasa işim bitti gitti
eğer ararsa olayların önünü alamam
ailemin yanında değilim,3 gün sonra döneceğim:) çok geç olacakbabanın telinden onun numarasını engelle o zaman, kesin çözüm:)
İnan kafaya koysa aramayı sabah markete diye çıkar yinede arardı.yok işte hafta sonu eşiyle beraberler sürekli olay cuma gecesi 2de patlak verdi,cumartesi pazar arayamaz karısıyla beraber sürekli
haklısınız aslında bilemedim ama ararsa basayım dimi işyeriniİnan kafaya koysa aramayı sabah markete diye çıkar yinede arardı.
içimi soğutuyorumNeden iş yerine tasiyorsun olayı adı üstünde iş yeri.
Ayrıca adam evlenmiş ayıptır artık senin yaptığın.
Sana haksızlık yapılmış tamam eyvallah ama şimdi sende haksızlık yapıyorsun
E şimdi senin o adamdan ne farkın kaldı?
içimi soğutuyorum
ayıp olan benim yaptığım değil
burada çok net bilgi veremiyorum ama olay daha derin oldukça derin yaniİşyeri bunun için uygun bir yer değil. Adama saygı duymasanda işe saygı duymalisin.
Olayı tam bilmediğim için çokta yorum yapmak istemiyorum diğer kısımlara. . Eşi vs..
Lanet olsun de gec.yine ben
eski sevgilimin beni ile karısını bi arada götürüp sonra hamile kalınca onunla evlendiğini anlatmıştım
bende adamın işyerini gizliden taciz ettim
gizli numarayla tabi
tabi yanında ek olarak bişeyler daha yaptım fake hesap falan
benim olduğumu anladı,anlamasını istiyodum zaten korkması için
bu sefer biraz fazla korktu galiba,iş arkadaşına arayanın kim olduğunu biliyorum babasını arayacağım kızınızı zaptetmeseniz savcılığa kadar uzar diyeceğim demiş
e babamı arasa adam şok
yani ararsa napayım,bu sefer işyerini basıp dağıtır başka yerden karısına ulaşır herşeyi anlatırım diyorum,elimde ssler falan var
yada önceden ulaşıp arama vs falan mı desem ne yapsam sizce
yaptıklarım için pişman değilim,babamın üzülecek olması beni kahrediyor
hayır işte onu huzursuz etmek istedimLanet olsun de gec.
Rahatsiz misin eline ne gececek?
evet bu adamın en yakın dostunu bi yerden işletmiştim,evlenmeden önce hamile kaldığını kaç aylık olduğunu kaç ay flört ettiklerini hepsini sıralamıştı o sayede öğrendim ben zaten gerçekleri
aslında konuyu biraz da o yüzden açtımHerkesin icinde biraz intikam duygusu olusur. Yok olusmaz diyen yalan soyler ama herkes farkli davranir. Senin gibi davranmazdim ben mesela ama seni de suclamiyorum. Bundan sonra yapacaklarini cok iyi dusun , sonradan pisman olacagin seyler yapma.
işte şu an raydan çıkmış vaziyetteamaaaaan değer mi bir kötelek için mahkemeydi, babaydı uğraşmana... deli misin? otur mantıklı düşün ve vazgeç bu işten. sonra için soğuyacak aylarca davalara git-gel uğraşacaksın. ilerde hayatına biri girse bu olayı duysa terkeder seni manyak biri mi bu diye.
boşver kendi haline bırak yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?