eski sevgilimle görüşeceğim

acca

Noliği burda haşmetbağbım
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
566
6
68
35
.jbhvgjvgvjgvghxdgfchm

Son düzenleme:

Açıkçası ben pek sevdiğini düşünmüyorum.. Sürekli ayrıl barış nereye kadar ki :) Size açıklamış da durumu ciddi ilişki istemediğini de söylemiş bence vazgeçin..

Açıkçası ben pek sevdiğini düşünmüyorum.. Sürekli ayrıl barış nereye kadar ki :) Size açıklamış da durumu ciddi ilişki istemediğini de söylemiş bence vazgeçin..

ben vazgeçtim ve istemediğimi söyledim o yine geldi sonra yine geldi.anlam veremediğim bi dönemdi.şuan içimde bir şey yok mantığımla düşünüyorum.sırf nasıl olduğunu anlaması için arayıp rahatsız ettim kendimi yerine koyduğumda asla yazmazdım geri dönüş yapmazdım pazar işin var mı diye.bilemiyorum çok mu derin düşünüyorum

Ben sağlıklı bir ilişkide ayrıl barışlara inanmıyorum.. Ya gidersin ya kalırsın.. Hiçbirşey eskisi gibi olmaz bu benim fikrim tabi ki. Birde anlayamadığım şuan ilişkisi var mı ?

Ben sağlıklı bir ilişkide ayrıl barışlara inanmıyorum.. Ya gidersin ya kalırsın.. Hiçbirşey eskisi gibi olmaz bu benim fikrim tabi ki. Birde anlayamadığım şuan ilişkisi var mı ?

var gibi bende inanın anlayamadım.kızda ilişkisi var yazıyor.bunda bi şey yok.ne garip feysbukta ilan etmeler saçma sapan.kız mı gelin güvey oldu acaba diyorum.ama hiç bi şekilde beni ilgilendirmiyor.oladabilir sevgilisi

siz devam etseniz zamanla zamanla...o beklentileri yine olacaktır.
hani derya sezen aksu..
pişman olduğun zaman dönebilirsin...
gitsin gezsin tozsun.sonra uslanıp size gelsin...
kabulmü??
çok sevseydim.....bi ihtimal...ama sizi kırıyorsa saygı duymuyorsa tartışmalarda ..baştan görüşmeyin derim ben..

Kızın kendi kendine gelin güvey olduğunu sanmıyorum açıkçası aa tabi senin eski sevgiline sorsan eminim öyle der.. Baştan ilişkisi var yapmazlar öylesine çıkıyoruz derler amacım belli o da biliyor diye aklına gelen her türlü palavrayı sıkarlar.. Sonra bir bakmışsın ilişki durumu nişanlı boy boy fotoğraflar.. Bilemezsin :)

evet evet tam dediğiniz gibi
kadınız hissederiz ben beni sevdiğini biliyordum ama uçkuru sevgisinin önüne geçti.
dediğiniz gibi biraz daha eğleneyim takılayım derdinde bense evlenilecek akıllı uslu kızım ya kenarda bekleyeyim.
ama ben bunu kabullenemediğim için bitti.geleceği yok.
ama insanız egolarımız maalesef ki hala seviyor mu ya da pişmanlık hisseder mi? merak ediyorum
dön dese dönmem böyle de bi şey.ben de garibim sanırım

kesinlikle öyle der.ona göre kendince takılıyor eğleniyor..bunu da gizli tutar söylemez kimselere erkekler ne garip seviyorsun gidiyorlar sonra saçma sapan yaşantılar bir de bu adam 25 inde.ben daima ders çıkarmaya çalışıyorum yaşadıklarımdan ama insan ilişki yaşamaya korkuyor yahu

Bunun adı her şey olabilir ama sevgi olmaz o kadar diyeyim :)

Ayrıca bu kısım nedir "bu aralarda takıldığı bi kız vaar" ?

Ergen ilişkisi gibi geldi bana pek sonu yok gibi:26:

Son düzenleme:
Bunun adı her şey olabilir ama sevgi olmaz o kadar diyeyim :)

Ayrıca bu kısım nedir "bu aralarda takıldığı bi kız vaar" ?

Ergen ilişkisi gibi geldi bana pek sonu gibi:26:

bana da yaşadığım dönem sevgi gibi geliyordu uzun değil yani aralıkta bitti ama şuan düşündüğümde pırrttt diyorum.kendisi çok garip yalnızlığa gelemiyor.sorumluluk alamıyor ve sadece takılıyor işte özel ihtiyaç sebebiyle.bilemiyorum bu ilişkiyi geçen sene yaşayan bendim yeri gelir şarkılar söylerdik sevgiyle bakardık kanıyor insan demek ki.

Ee takılıyor dediğin bi'adamla görüşüp ne yapacaksın?

Ee takılıyor dediğin bi'adamla görüşüp ne yapacaksın?

bu adam benimle takılmıyordu 1 sene sürdü ilişkimiz yani bi senenin ardından ayrılınca çoğu erkek gibi gidip aşna fişnelik yaptı.ayrıca oturup çay içmeyi düşünüyorum eski günlerin hatrına normal insan gibi

Senden sonra ''Özel ihtiyaçlar'' için birileriyle ''takılan'' eski sevgilini kabul mü edeceksin?

Son düzenleme:
Erkekler cok zor iliskisi yapar facebookta falan, ki takildigi demissin arayan da sensin gorusmek istemesi normal senin sevgilin eski kiz ark gorussun ister miydin, hemen icimizdeki cadi cikar meydana degil mi eger guclu olduguna inanirsan temellerin o seni arar bulur merak etme. Zira arayan mevlasini da belasini da...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevgi olmadıgı konusunda bence önce bi anlaşalım...
saplantı baglılık vs. olabilir. ikinizdede var bu...

bence bununla boşa kürek çekersin. sevgisi çok yok anladığım kadarıyla. hem zaten ilişkisi var yazmış nete. hatta bence hiç biş şekilde görüşme

Valla sen kendini buna inandırmak istiyosun bence.
Anlattıklarından ortada bi'sevgi göremedik bizler.
He öylesine geçmiş günlerin hatrına çay içeyim diyosan içilir neden içilmesin.
Ancak sonu mutlu bitecek bi'ilişki bu adamdan ı-ıh.

canım ya iş çıkmaz bu ilişkiden
ayrıl barış ayrıl barış
laçka olmuş
belki seni seviyor
ve sana zaafı var ve karşı koyamıyor
ne yani
bazı erkekler için
futbol maçı da aynı şekilde ifade ediliyor

ama işin içine girince diyorsun ki amannnn sonuçta bir maç bir oyun
yani verdiği degerin tipinde iş yok
ciddi düşünmeyen bir adamla
90 dk lık maça görsel zevk olmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…