eski sevgilimle görüşeceğim

O çocuk bana bir arkadaşımın eski sevgilisini hatırlattı:)
Oda böyle güya onu çok seviyordu çok aşıktı kıza. İlk aşkıymış unutamazmış falanda filan da... Sonra gitti bir hatunla 1 sene çıktı:)
adı da cerendi hahah tesadüfe bak.
herneyse konu hakkındaki yorumuma gelecek olursam o çocuk sana aşık falan değil.
aşık olan erkek ayrılmaz, ayrılamaz. 2 dk boş bıraksa özler.. O daha olgunlaşamamış bir genç..

Son düzenleme:

Hala sevmek derken ? :) bu çocuk hiçbirzaman sizi sevmemiş ki hala sevsin :))) ayrılmış başkasıyla takılmış(!) bir adamı hala kabul etmeyi düşünecek kadar kendinizi değersiz hissettiren hangi çocukluk travmanız acaba ..hiçbir kadın bu kadar alçalmamalı cidden...

Çok ayrılmalı barışmalı ilişkilerden pek hayır beklemiyorum.
Boşuna yıpranmış oluyor insan.
Gerçekten seven bir insan, acaba seviyor mu beni diye düşünmene fırsat bile vermez ayrıca..
Acaba dedirtiyorsa uzak durmak gerek..

Sizi ilgilendirmiyorsa neden beni seviyor mu diye merak ediyorsunuz ki ona takıldım ben:26:

Canım huylu huyundan vazgeçmez. Seninle takılmıyordur belki dogrudur ama sen onunla ciddi düşünüp bir evlilik de kursan senle evliyken de takılır bu adam .. boşver ömür törpüsü olursenin için. En iyisi değeriyle kalsın sende hatıralarla kalmasi daha makbul :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…