- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Annabellaa
başak burcuyıkanmamış bulaşık görünce bana bir haller oluyor, burda da çıktı karşıma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başak burcuyıkanmamış bulaşık görünce bana bir haller oluyor, burda da çıktı karşıma![]()
banSana kabaran bi şey var.
ayyTripofobi. Aramıza hoşgeldin, gir buyur içeri.
böyle küçük delikli şeylerde oluyor muYa bende de dişlerimi sıkma isteği falan geliyor bu tarz şeylere bakınca bakmaya tahammül edemiyorum bu da girer mi acaba tripofobiye![]()
ayyyy bu bende hep olur var ya kendimi yırtmak istiyorum midem bulanırBunda pek olmadı da, delikli noktalı şeylerde oluyor
Evet ama nebileyim şeyde de olur küçük küçük sivilceli bi deri görüntüsündeböyle küçük delikli şeylerde oluyor mu
Bende de olur. Rahatsızlık hissi verir. Kaşıntı olur bazen. İşkembe görüntüsünden nefret ederim mesela.Evet ama nebileyim şeyde de olur küçük küçük sivilceli bi deri görüntüsünde
trifobi testi vardı nette ama koymayım bende kötü oluyorumEvet ama nebileyim şeyde de olur küçük küçük sivilceli bi deri görüntüsünde
bal peteğini hiç sevmem bendeBende de olur. Rahatsızlık hissi verir. Kaşıntı olur bazen. İşkembe görüntüsünden nefret ederim mesela.![]()
İşte tripofobi belirtilerinde kaşıntı bulantı falan yazıyor bende onlar olmuyor ben dişlerimi sıkıyorum ııııhhh diyormuş gibiBende de olur. Rahatsızlık hissi verir. Kaşıntı olur bazen. İşkembe görüntüsünden nefret ederim mesela.![]()
Ben de. Bu görüntüde de delik yok ama aynı rahatsızlık hissini verdi bana.bal peteğini hiç sevmem bende
Bende kaşıntı olur ama bulantı olmaz. Dişlerimi de sıkarım. Sinir bozuyor işte kısacası.İşte tripofobi belirtilerinde kaşıntı bulantı falan yazıyor bende onlar olmuyor ben dişlerimi sıkıyorum ııııhhh diyormuş gibi
nokta nokta yaBen de. Bu görüntüde de delik yok ama aynı rahatsızlık hissini verdi bana.
Çok garip gerçekten ama benim daha alt düzeyde bence her delikli obje beni rahatsız etmezBende kaşıntı olur ama bulantı olmaz. Dişlerimi de sıkarım. Sinir bozuyor işte kısacası.![]()
Beni de hepsi rahatsız etmiyor. Delikli, silikon nihale var evde mesela, ona gıcık olmam.Çok garip gerçekten ama benim daha alt düzeyde bence her delikli obje beni rahatsız etmez
beni hepsi rahatsız ediyorBeni de hepsi rahatsız etmiyor. Delikli, silikon nihale var evde mesela, ona gıcık olmam.![]()
tam isabetbaşak burcu
tabikitam isabet![]()
evet onun için tam isabet dedim =)tabiki
başak burcu musun sen
Hani Türkçe zayıftı sizde? Diğer üyeliğiniz bdvye açtığınız fal topikleri için sizi defalarca ikaz etmemize rağmen kulak asmadığınız için iptal edilmişti, bu üyeliğin akibeti de ayni olmuş.Kahkaha attim bence stand up yapmaya basla