Eski Sevgilimle Sorun Yaşıyorum

Renesme2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
146
0
46
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar Hemen Konuya Giriyorum 23 Yaşındayım oda 27 Tanışalı Nerdeyse 2 sene Oluyo Beraberliğimiz 6 ay Sürdü Gayet İyidik Anlaşıyoduk Eğleniyoduk beraberken ama sonradan Aşırı Derecede Yakınlaşmaya Başladı bana cinsellik Konusunda Bende İstemedim Uyardım Oda Israr Etmedi Tabi Aramızda Öpüşmeler Falan Oldu Ama Sonra Daha Fazlasını İstedi bende Baskıdan Sıkıldım Ve Ayrıldım Sonradan Çok aradı Özür Diledi Bende İstemedim yaklaşık 7 8 aydırda görüşmüyoduk mesaj atmış bana nasılsın falan Diye Konuştuk Falan Yeniden Başlamak İstediğini söyledi Sizce Ne yapmalıyım İlk Defa Eski Sevgilime Dönme gibi Bi, durum Yaşıyorum Normalde cevap bile Vermem ama buna NEdense Cevap Verdim Konuştum Samimi Geldi Yine Eskisi gibi Aslında Bende Tekrar Dönmek İstiyorum ama Doğrumu Yapıyorum sizce

Son düzenleme:
canım hiç geri dönme çünkü bazı erkekler reddedilmeyi sevmez aynı şeyleri yapıp seni zorlayıp emeline ulaşma istegi olabilir boşver kapanan yarayı deşme hayatındaki diğer mutlulukları ara boşuna dönüpte aynı üzüntüleri yaşasıp pişmanlık duymazsın

Hırs yapmıştır tam olarak elde edemedi diye...
Daha çok kırılırsın.. nasılsa bitmiş , gönder gitsin..

Huylu huyundan vazgeçmezmiş...erkekler hep ister...ulaşamadığı şey cazip gelirrr.elde ettiğinde de gözünün yaşına bakmaz,süründürür...bence iyi düüşün iyi taşınn.kararını ona göre ver...

Son düzenleme:
Hırs yapmıştır tam olarak elde edemedi diye...
Daha çok kırılırsın.. nasılsa bitmiş , gönder gitsin..

Bencede Öyle ama Ne Bilim İşte Zamanında Sevmiştik Onun Kırıntıları Heralde Arkadaşlarımda Takıl Kafana Göre Bu Kadar Detaylı düşünme Falan Dediler O Yüzden Sordum Size Kafam Karıştı
Uzatma Diyosunuz Yani

aranızda bahsettiğiniz dışında sorun varmıydı yani onun dışında nasıldı size karşı isteklerinize saygı duyuyormuydu

aranızda bahsettiğiniz dışında sorun varmıydı yani onun dışında nasıldı size karşı isteklerinize saygı duyuyormuydu

yok başka sorunumuz yoktu biraz kıskançtı bide bu işte çok üstüme de gelmedi ama ne bilim o zaman garip geldi bana baskı yapıyomuş gibi geldi son derece anlayışlı Güler Yüzlü Birisiydi

sakın dönme canım başta rengini belli etmiş bu eminimhırs yapıyordur seni kullanmak istiyor sakın hiç yüz verme..

Nasılsa bitmiş ayrılık acısını yaşamışsın... Bu kez daha çok üzülürsün.. çunki huylu huyundan vazgeçmez.. Baskıyla hiçbişey olmazki.. birşeyler yaşanacaksa içten gelmelidir. şimdi sen onun gözünde kaçan balıksın ve bu yüzdende büyüksün.. taaaki yakalayana kadar...

Belki size karşı içinde çok güzel bir sevgi oluşmuştur belki ondan tekrar barışmak istiyordur!İllaki hırs yapıp tekrar barışacak diye bir neden yokki!Çok sevdiği için yada bunun adı herneyse belki çok hoşlanma!Bu sebeplerden dolayı baskı yapmış ve sizde hayır demişsiniz ve eski sevgiliniz o zaman ısrarı kesmiş zaten.Şimdi tekrar geri dönüşü sevgisindende olabilir hemen kötüye çekmemek gerek!

İki insan arasında fiziksel paylaşımlar elbette olur. Bunlarda aşka dair şeyler. Ama herkesin izin verdiği yere kadar olur.. ileriye gitmek için kimse kimseye baskı yapamaz. bunda iyilik aranacak birşey yok. sırf hoşlanıyor diye , seviyor diye bu baskıyı çok masumane görmek yanlış olur diye düşünüyorum... netice itibariyle arkadaşımız bu durumdan gerçekten rahatsız olmasa bırakmazdı sevgilisini üstelik çokta seviyorken..

Arkadaşım yanlış anlama ama Anlayış sahibi bir insan cinsellik icin baskı yapmaz.

Karar senin kararın ama bence dönme. Aynı seyelri yine yasrasın ve cnn daha cok yanar

sen terk ettigin icin hirs yapmistir, seni elde ettikten sonra birakir boylece ici rahat olur kendisi terk etti diye ama terk edilmedigi icin. Kururuna yedirememistir..
yine de belli olmaz belki bir sansi hakeder.

yok başka sorunumuz yoktu biraz kıskançtı bide bu işte çok üstüme de gelmedi ama ne bilim o zaman garip geldi bana baskı yapıyomuş gibi geldi son derece anlayışlı Güler Yüzlü Birisiydi

erkekler bu konuda bizden daha rahat oluyorlar bildiğin gibi hani konuşup bana bu şekilde davranma ben evlenmeden öyle şeyler düşünmüyorum desen anlamaz hayır illa olcak mı der onu anlamak istiyorum başta bunu isteyip sonradan sen tepkini koyduğunda anlayan erkeklerde oluyor.düşüncene isteklerine önem veriyorsa tabi

bi daha aynı şeyleri istemeyeceği ne malum. üzerinden bayada zaman geçmiş aynı yarayı bi daha kanatma derim. hayal kırıklığınada uğrama

Kesinlikle geri dönme. O bu süre boyunca güya senin aklını başına aldığını düşünüyor. (!) Karşına çok daha iyileri çıkacaktır, yaşın daha genç, ciddiye alma.

Çok güzel bir söz vardır "Eski sevgiliye dönmek sonunu bildiğin kitabı yeniden okumaya benzer"diye.Daha da yorum yapmaya gerek yok sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…