Yalnız cumle ınanılmaz:) eskı sevgılın yarım saat önce???
Artık yarım saat gectımı eskıyor ilişkiler .. Ben delimiyim her bıtenın yası yıllar surmüş
Bence dıstan degıl içten dısa gıdelim .. Önce sakın olmalısın.. Yarım saat belkide cok eskı sayılmaz. Bakımlı olman için ilka eskımiş bır ilişkiye ıhtıyacın yokkı..yani eski oldu artık. Yarım saat falan oldu ayrılmanın üzerinden.Ağladım kendimi toparlayıp buraya yazmaya karar verdim
Haklısın. Her zaman bakımlı olmaya çalıştım aslında ama şuan daha fazla istiyorum.Bence dıstan degıl içten dısa gıdelim .. Önce sakın olmalısın.. Yarım saat belkide cok eskı sayılmaz. Bakımlı olman için ilka eskımiş bır ilişkiye ıhtıyacın yokkı..
Artık yarım saat gectımı eskıyor ilişkiler .. Ben delimiyim her bıtenın yası yıllar surmüş
Eski sevgilimle ayrılalı yarım saat oldu. Üniversitede aynı sınıfta okuyoruz. Canım o kadar yandı ki onunda pişman olmasını istiyorum. O yüzden kendimi dış görüntümü değiştirmek istiyorum. İlk baş neyle başlamalıyım. Yardımınıza ihtiyacım var. Kullanıp beğendiğiniz makyaj ve cilt bakım ürünlerini söyler misiniz?
Ya ben ayrıldıktan sonra kendimi değiştirince daha mutlu oluyorum. Güven geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?