eski sevgilinin facebook profili

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
kızlar siz de benim gibimisiniz merak ettimm
ben sürekli eski sevgilimin profilini kontrol edip duruyorum.
artık onu sevmiyorum bişey hissetmiyorum tamamen nötrüm ona karşı ama kendimi bakmaktan alıkoyamıyorumm.
her gün olmasa da iki güne bir mutlaka bakıyorumm takıntı oldu yav :)
siz de benim gibimisiniz :)

:) ilk zamanlarda olur canım böyle..benim kızkardeşim çocuğun tüm sülalesini tarardı devamlı bakar dururdu ordan oraya:) sonra barıştılar gerçi ama huy bu biraz,merak.ama çok güldüm anlatmana dediğin gibi takıntı olmuş

Son düzenleme:
Bende öyleydim hatta sadece kendisine değil kardeşine falan da bakardım :) sonra aşK kapımı çalınca aklıma bile gelmez oldu

Ah bu kızlarrr :)) bende öyleydimm yaaa şu facebook yok muu insanı meraklı eder sevmiyosun etmiyosun ama dürtüyo resmen seni bak bak bak diye

Burada bunu erkekler yaptığında kesin eski sevgilisini unutamadı diye terket akılları veriyoruz, nasıl olacak şimdi =)

ne kadar oldu canım siz ayrılalı?
bizim ayrılığın üstünden baya geçmesine rağmen bakıyorum hala yeni olsa neyse dicem dee :)

1 ay filan oldu.Bakılır herkes bakar takıntı olursa da olsun kendini üzmedikten sonra eğlence işte vakit geçiriyorsun ben eski sevgilimin eski sevgilisinin eski sevgilisine bile bakıyorum amaan zaten sinir olduklarımız,eski sevgililerimiz bilmem ne olmasa facede neye bakılır ki :))

ben de bakarım arada. saçma ama bakıyorum işte :)

facebook'u yok twitterı var öküzün

Eskiden aklıma gelince bakardım.
Şimdi kendi geyik ortamımdan fırsat olmuyor...

Daha demin baktım, cok güldüm ama, lise mezunu ama kendimi univ gibi gostermis hemde konservatuvar:)

Son düzenleme:
bende bakıyorum ne yalan söyleyim hatta bütün eskilere hatta abartıp hayatıma bir gün kişilere bile, farkettim de ne meraklıymışım beyaa.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…