eski sevgilinin facebook profili

İyi ya bende kendime kızıyordum niye bakıp duruyorsun diye :) Tamam sevgim bitti vs ama gene de arada bakmadan duramıyorum sonra ee baktın ne oldu sanki deyip canımı sıkıyordum demek ki normalmiş herkes bakıyormuş sırf merak yani başka bişey değil :)

Meraktandır

İllaki bakılır yanı bu sevgili olmasında kavga ettiğiniz bir dostunuz olsun bakılır

ayrılalı bir ay oldu facesını dondurdu açtı bugun bakayım dedım smdıde engellemiş. çocuk oynuyor işte :)

Hayir bakmadim hatta oda bakamasin diye sildim arti engelledim.birsey kalpte kafada yurekte bitince bitiyor bende.sevseydi yanimda olurdu.giden gitmistir.

herkes çok keyifli yorumlar yapmış. kimse baktığında çok kötü hissettiğini yazmamış, kendimi yalnız hissettim ben baktığım zaman ölecek gibi oluyorum. bütün yaşam enerjim gidiyor. hissettiğim mutsuzluğun o an tarifi olmuyor. aldığım bütün yolları başa dönüyorum gündelik rutinime ayak uydurmakta bile zorlanıyorum. içim çekilmiş gibi oluyor kısacası.. o yüzden engelledim ve bakmıyorum iki aydan fazladır. bazen inanılmaz bakma isteği geliyor o anda hemen bilgisayarı kapıyorum. allah çok büyük, beni tutuyor.

Öküz facesini kapatmış ya bende en yakın arkadaşına bakıyorum akrabalarına bakıyorum öyle geçiyor zaman merak işte naparsın:126:

nerdeyse 3 yıl oldu ayrılalı. arada ben bile bakıyorum sırf meraktan

Bende senin gibi oluyorum oyuzden bakmamak icin hep kendimi zorluyorum. Zaten bende engelli baska faceten bakiorum baktığım zaman oda ayrı bi olay :) bakmamak daha iyi görünce kötü okuyorum bide bigun baktigimda sevgilisiyle fotosunu gormekten korkuyorum birazda oyuzden kendimi engellemeye çalışıyorum ama merak işte

benimki evlendi gitti, üstelik ayrılan da bendim aradan kaç sene geçti ama facebooka ne zaman giriş yapsam mutlaka kontrol ederim tek tek. ikizler burcuyum ve çok meraklıyım napiim

İlk başlarda canın acır yavaş yavaş normalleşir ama kördüğüm olduysa için kavrulur her bakışta yavaş yavaş alıştırırsın kalbini...

ne diyelim o zaman, allah baktırmasın

ben de engelleyince başka bi face açmıştım oradan bakıyorum ona ve sevgilisine. Allah kahretsin facebook niye var ki hiç sec-vmiyorum ama kullanmadan da edemiyorum şu gavur icadını

Ben de bir aydır burada konular açıyorum ki sevgilim eski sevgilsiinin twiterine bakmış onu seviyor diye

Sizin yazdıklarınıza bakınca bir aydır ettiğim eziyetler geldi aklıma

Yani ne kadar normal birşeymiş halbuki bende gittim eski eşime baktım sonra sevgilisine falan baktım beş yıl aradan sonra

Önde biraz koydu bana sevgili yapması falan çünkü bana çok eziyet etmişti.

Sonra ediğiniz gibi sadece eğlendim
Hatta arkadaşlarıma falan yolladım eğlendik beraber
Bir de yeni sevgilisini beğendim iyi mal bulmuş falan dedim

Yanisi duygusal hiçbir şey uyanmadı bende üstelik de bir evlilik olmasına ve bana ettiği onca eziyete rağmen.

Bence gayet normal birşeymiş bunca zaman bakmayan ben bakınca anladım.
Ama, sevgilimin şu an baktığını bilsem ayrılırım

yalnız değilmişim ben de çok bakıyorum ya 2-3 günde bir şöyylee bir karıştırırım. bazen kuzenlerine dek giriyorum yani bir hobi gibi :)

Aslında bu normal bir durum eski sevgilinin facebook profiline bakmak..
Ama temel düşüncede hep bu vardır.Mutlumu yada pişmanlı bunu merak ederiz her zaman

İlk zamanlar bende bakıyordum resim yüklemiş mi yeni birşey var mı insan ister istemez merak ediyo ama sonradan sonraya umursamamaya başlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…