evet tatlım o konuholy nin konusu 500 lira lap top için para vermişti o mu??
iyide bu adam hep senin paranı yiyormuş... bi yatırımı olmamış ki hiç sana... sağda solda da borcum olsa şöyle böyle yaparım demiş... senden aldığını borç saymıyor bu apaçık belli... ayrıca demene rağmen borç saymamıl o parayı unut canım üzgünüm...
evet tatlım o konu
cidden öyle bişey var mıymış ?? hiç duymamıştım. ben biraz daha farklı sebeplerle ( birine vererek) 20bin liramdan olmuştum 2 sene önce.üstelik ne evim var ne arabam, şu an kenarda 5 kuruşum da yok. o para zekat mı sayılacak şimdi? tesellim olur en azından.
yok zaten ıstemeye bende utanırım artık bu saatten sonra.kızlar yalnıs anlamayın lutfen ama ben o kadar paraya muhtac kalıcak bırı de degılım zaten ama ıste ınsan aptal yerıne konduguna uzuluyo sadece sımdı sadece basımın gozumun sadakası olsun dıyebılıyorum
yok vallahı hıc kızmıyorum kendımde soluyorum zaten ben esek oldukca ustume bınen cok olur dıye:) zaten bu benım ılk ılıskımdı ve o kadar tecrubesızdım kıama sımdı akıllandım vallah eskıden hep benım ıcın para onemlı degıl vs derdım ama sımdı samanlıgın seyran olmıcanı cok net anladım.dıger turlusu olmuyo zaten ınsanın sureklı aklında soru ısaretlerı oluyo acaba benımle maddı ımkanlarım ıcın mı beraber babamın cevresınden mı yararlanmaya calısıyo hep kafan karısık yanı cok acı bı sey belkı ama sımdı maddı olarak benden dusuk kımseye bakmıyorum acıkcası tabıı gercekten mert olanlar dısında.sızce paramı nası alabılırım ondan
borc zekat yerıne gecermı bılmıyorum cunkı nıyet baska zekat yada fıtre ıhtıyacı olana verılır.
erkek arkadasına gelınce ısteme sansın yokmu yada cevresınden tanıdıgın kımse yokmu soylesen utanır oder belkı dıycem anlattıgına gore odıycek bırı olsa oderdı sımdıye kadar.
avukata verıcem senı felan desen durumda farklılık olurmu acaba?
Güzelim gönüllü olarak yaptıkların ayrı (O bir ödüyorsa sen iki ödüyormuşsun, market alışverişi, nevresimler vs), borç ise çok çok ayrı bir şey. Bu adamın sana borcu var ve sana bunu ödemek zorunda. Arayacaksın, sıkıştıracaksın, gerekirse farklı insanlar devreye sokacaksın. Ne demek "Geç unut sen o parayı"? 1,500 tl az para değil söke söke almalısın.
Edit: Typo
bizim üni de bir arkadaş vardı 150 lira mı ne vermiş çocuğa ayrılmışlar... dövdürtücem flan diyordu :)
cok hos yaaa bende mı gozumu karatsam acaba:)
o konu farklıydı canım... kız parasını istemiyordu... ayrıca aralarında birbirlerine hep yardım yapan bir çiftlermiş... holy sadece söz ya da nişan için birikim yapsa daha iyi lap top gereksiz değil mi diye akıl istiyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?