eskı sevgılının kazıgı lutfen bı akıl verın:(

ayyyy bole dırek karsındakı ınsanları yargısız ınfaz edenlerede uyuz olurum yaaa sana da cokkk gecmıs olsun canım yaa allah beterınden saklasın sen ne kadar vermıstın

ayyy kız onun telefonundan nolur 40 50 tlık bıseyı zaten aslında bı pıslık yapak ıstıyorum zıra cok ıcıme oturdu gercı ayrılırken solemedıgımı bırakmadım herseyı soledım ne hırsızlıgını bıraktım ne de les bı ınsan oldugunu ama yınede ona zarar verıcek bısı yapmak ıstıyorum

Geçmiş olsun bu da sana ders olsun.Bundan sonra daha dikkatli davranırsın hayatına girecek insana.

cokk tesekur ederım ılgın ıcın umarım bende zaman gectıkce bu sakınlıge erısırım

ev ve araba temel ihtiyaç olduğu için onun zekatı olmuyor haberin olsun.. o okadar yüzsüzse sendaha yüzsüzleş sürekli iste o parayı bıksın...

kızzz bılmıyorum kı yaaa arada kaldım bı yanım bosver ugrasma dıyo dıger yanımda hırsını al o parayıda soke soke al ondan hıcbısı yapamassan rezıllık cıkar dıyo ama ıste o kadar ayrı gruplardayız kı aynı unıversıtede bıle okumuyoruz:26:

ayyy o kadar haklısın kı bı erkek kadına daha ılk zamanlardan hesap oddetıyosa ondan ıs cıkmaz ama bu demek degılkı herkesın maddı durumu ıı olsun hep erkek odesın vs eger erkegın durumu ıı degılse gerekırse parkta takılsınlar yınede hesabı kadının odeyecgı yere gıtmesınler.ayrıca o lafı ettıkten sonra ole bı konustum kı annesınden emdıgı sutu burundan cıkardım

Lütfen dini konulara girmeyin, yasaktır...

burda yapılan yorum fetva vermek gibi olur belki ben hiç duymadım hocaya sormalsıın bence ben sadece 1 evin varsa yani bağımsızsan aileden 2. evinin yani fazlasının zekatını vermek gerekiyor 1 tane hakkındır diye biliyorum ama asla böyledir demiyorum hocaya sor diyorum

Sevgiliyken kız arkadaşından para isteyebilenden korkarım ben... İlerde neler yapmaz ohooo diye..

Diğer konuyu bilmiyorum, asparagas fetva vermek istemem Yaşar Nuri gibi

Son düzenleme:
Iyi de siz zekat konusunda yardım istemişsiniz.

Bu işler sizceyle bizceyle mi yürüyor?

Diyanet'e mail atın veya fetva hattını arayın.

borcun değil de zekatın derdine mi düştünüz? siz bu kafayla daha çok kazık yersiniz kusura bakmayın

ah cnm kıyamam ya çok üzüldüm o adi herif aklınca seni kandırdını sanıyoda asıl kendi zarar eder allaha havale et cnmm bi şekilde çıkar üstünede bir bardak su iç benimde çok param gitti

ev zekata girmiyor,birden fazlaysa onu bilmiyorum..Ondan isteseydin geri..Resmen haram yiyor..

zekatın mahiyeti nedir yani önce onu araştırın. bence zekat yerine geçmez. bana makul gelmedi. erkek arkadaşına kaptırdığın para neden zekat olsun yaa

zekatın mahiyeti nedir yani önce onu araştırın. bence zekat yerine geçmez. bana makul gelmedi. erkek arkadaşına kaptırdığın para neden zekat olsun yaa

canım bak zekat olması için borç verdiğin kişi o parayı sana getirip teslim edecek ve sen eline alacaksın sonra geri vereceksin zekata öyle sayılıyor benim babamda ramazan ayında birine borç verdi adam getirdi verdi babam geri verdi adama zekattan sayıldı çünkü babama hocaya sordu .ama sende istersen bir cami imamına sor teyit al.i.çinin rahatlaması için

tesekur ederım canım yardımın ve bal agzın ıcın:)mutlaka sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…