ah cnm kıyamam ya çok üzüldüm o adi herif aklınca seni kandırdını sanıyoda asıl kendi zarar eder allaha havale et cnmm bi şekilde çıkar üstünede bir bardak su iç benimde çok param gitti
borcun değil de zekatın derdine mi düştünüz? siz bu kafayla daha çok kazık yersiniz kusura bakmayın
Eşler arasında tabii para konuşulabilir ancak sevgililik döneminde paranın bahsi bile açılmamalı.Ben de sevgilime sürekli hesap ödemek istemezdim bir defa hesabı garsondan ben aldım, ödedim.Problem yoktu bana göre.Ama kalktı bana "beni küçük düşürüyorsun" dedi.Sağları solları hiç belli değil, ne yapsan yaranamıyorsun
zekat olarak duymadım ama yüzünün,gözünün sadakası olsun derler..zekat değil,sadaka sanırım :26: çok geçmiş olsun,Allahtan gerçek yüzünü görüp,kurtulmuşsunuz..
kusura bakmayin ama buna enayilik derler
adam cok cakalmis ama sizde pek safsiniz yaaa
evet yaaa erkekler cıdden bu konuda karısıklar benım normal erkek arkadasım cok var onların hıcbırı sevgılısı olmama ragmen hesabı naparsam yapım bana odetmezler ama ınsan o zamanda mahcup oluyor ya
Aynenn aynenBen de bi defa azar işittim ya bu konuda artık normal erkek arkadaşlarımla çıktığımda masadan ayrılıp, kasada gizli gizli hesabı ödeyip hadi kalkalımm ben ödedim hesabı demeye başladım ara sıra.Resmen taktik geliştirdim yani
oooo aynı taktıgı bulmusuz kız senle:)
Yaa mecburuz =( Bu arada bana hesabı garsondan aldım diye kızan erkek arkadaşım bi gün burgercide para uzatıp uzatmamakta tereddüt edince "E... ödesene " demişti.Nasıl dengesizlik ama?
Yaa mecburuz =( Bu arada bana hesabı garsondan aldım diye kızan erkek arkadaşım bi gün burgercide para uzatıp uzatmamakta tereddüt edince "E... ödesene " demişti.Nasıl dengesizlik ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?